Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5823 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כעקרון, מכונית שנשלחת לחו"ל מצולמת ע"י המכס טרם יציאתה, ובחזרתה מושווה לתמונות כדי לקבוע אם שופצה, ובכמה עלה ערכה. על הסכום הזה משלמים מסים כרגיל (~120%).
מהיכן אתה שואב את המידע ? הוא לחלוטין אינו נכון.

אני יצאתי פעמיים עם המכונית שלי לחו"ל על מעבורת מנמל חיפה. אף אחד לא שאל לכמה זמן, ואף אחד לא חשב בכלל לצלם. בשני המקרים המכונית היתה מעל גיל 20 שנה.

אורן

בעקבות טענתו של אורן, פניתי שוב למכס, כדי להביא לפורום תשובה רשמית.

מקץ ימים רבים, תשובתם הגיעה היום.

לידיעתם ושימושכם. :idea:

לכבוד פלקוב ארנון

הגיע תשובה לפניה מס' 184

הנדון: תשלום מכס על רכב אספנות שיוצא לחו'ל לשיפוץ

עימך הסליחה על העיכוב במתן התשובה עקב בעיות מיחשוב.

כל רכב ישראלי המיוצא לחול עובר בדיקה פיזית והנתונים נשמרים ברישומים.

עם החזרה יעבור הרכב בדיקה פיזית חוזרת ואם בעליו לא יצהיר על השינויים שעבר הרכב וימציא את החשבונית יחויב בקנסות.

המידע הכלול במכתבנו זה, נכון ליום שליחתו וכפוף לכל השינויים העשויים לחול בתעריף המכס ומס קניה או בכל דין או נוהל אחר הנוגעים לעניין.

המידע הנמסר במכתב זה הוא מידע עזר בלבד ואין מידע זה, כולו או מקצתו, מחייב את אגף המכס ומעמ.

בברכה,

יבוא אישי, חיפה

טל:04-8354811 בין השעות 13:00-15:00

פקס:04-8628469

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ארנון,

שים לב לשורה האחרונה במכתב של המכס: "המידע הנמסר במכתב זה הוא מידע עזר בלבד ואין מידע זה, כולו או מקצתו, מחייב את אגף המכס ומעמ." בכל הפעמים הרבות שהייתי במסוף בנמל חיפה לא ראית שמישהו טרח לבדוק כלי רכב ישראלי מעבר לבדיקה בטחונית.

אורן

​מועדון סאאב ישראל - ברצף משנת 1983

משתי פעימות ועד לטורבו

[email protected]

פורסם

השורה הזו היא תוספת סטנדרטית בכל המכתבים שלהם (הופיעה גם כששאלתי על יבוא מנוע לארץ).

בכל מקרה, לפחות ברמת התיאוריה, הם מתעדים מכוניות שיוצאות מהארץ, ומשווים למצבן עם שובן לכאן.

האם התעוד מתבצע בפועל לעתים קרובות ? כנראה שלא.

האם כדאי למישהו לבנות על כך שהתעוד לא יתבצע כשהוא יצא עם מכוניתו לשיפוץ בחו"ל ? כנראה שלא...

• שנתיים מאוחר יותר...
פורסם

אני מעוניין להעביר רכב מישראל לרוסיה האם מישהו יודע מה האפשרויות (ים יבשה אויר ) הטובות ביותר איזה מסלול והעלויות בערך ? אשמח לתשובות שונות תודה

פורסם

כשמדובר בצילום הרכב ביציאה,

הכוונה היא לאותה בדיקה כמו רכב שמגיע בייבוא אישי?

אם כן, את הפחחות והצבע משתלם לעשות בארץ,

וכל היתר בחו"ל.

----

פורסם

גם אני הפלגתי עים הדה שבו במעבורת סילבר פלומה מחיפה ליון ,ועוד מעבורת מיון לדרום איטליה (לברי),ובאותה דרך חזרה.אבל זה היה ליפני 20 שנה.בטח הרבה דברים הישתנו מאז,אבל אני מציע להפליג ישירות לדרום איטליה כי,שילמתי ביטוח יקר ביוון שטוב רק ליוון על נסיעה של 400 ק"מ עד למעבורת השניה.ואל תיצבע את המיספר בלבן כי הארופאים אוהבים יותר מ"ס צהוב.

פורסם

האם ניתן להגיע היום באוניה מיוון? מישהו יודע מה המחירים? אילו חברות מתעסקות עם זה?

האם כל ספינות המשא מאפשרות RORO, כאשר אני מעוניין לשוט עם הרכב?

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

פורסם

תתקשר לחברת "רוזנפלד" בחיפה, הסוכנים של "סלאמיס" בארץ. יש להם מעבורות מיון. הוצאתי איתם את הג'יפ לראלי בקפריסין והשירות היה מצוין.

תורת היחסות, מיוחסת לאלברט איינשטיין. ההסבר, שלי!

לפני שאתה עונה "חרא" לשאלה, מה שלומך, חשוב רגע מה זה "חרא", בשביל בן אדם שסובל מעצירות!

• שנה מאוחר יותר...
פורסם
לפני בערך מיליון שנה פגשתי מישהו שיצא מהארץ באניה מחיפה עם מכוניתו העתיקה והאהובה, שיפץ אותה באירופה וחזר באותה הדרך.

האם מישהו יודע אם רעיון כזה הוא בר מימוש בימינו - האם בכלל יש עדיין שרידים לאניות הנוסעים בין חיפה ליוון שאיפשרו בזמנו להעביר גם מכונית ?

האם מישהו יודע מה השלכות המכס - האם מכונית היצאת עם אותם מספרי שלדה ומנוע, אך מבחינת קראוס קופצת בכמה דרגות, חייבת במכס ?

לכל מי שיש רמזים או כוונים, אשמח להרים את קצה החוט ולחקור את הנושא.

תוכל לקרוא את הקטע "הרובר באמריקה" וללמוד משהו מנסיוני.

http://lulisml.wordpress.com/

ברזלים מעופפים שעושים בום, רובר חוזר מהמתים:

http://lulisml.wordpress.com/

פורסם

קראתי את כל המאמר ופשוט לא יכלתי שלא להגיב.

איזה סיפור עצום!!!!!

העולם השתנה בעשורים האחרונים, ויחד עם הברכה הגדולה באפשרות ייבוא רכבי אספנות משהו מהקסם הראשוני נעלם. כמעט לא נשארו בעליי רכבים קלאסיים שמחזיקים אותם עשרות שנים, עושים הכל לבד, ויש להם סיפורי אהבה מרתקים ומקיפים כל כך למכוניות שלהם.

כמישהו שבשנת לידתו אביו קנה רכב חדש, רכב שעבר אליי בזמן שהייתי חייל, והוא עדיין אצלי (שנינו בני 38) אני כל כך מבין את סיפור האהבה הנפלא הזה שבו לכל מקום שאתה הולך, הרובר באה איתך. את הרכב שלי אני לא אחליף בעד שום הון או רכב חלומות, ההסטוריה שלי ושלו היא אותה היסטוריה.

סיפור מקסים, עצום ומרגש.

תודה!!!!

פורסם
תודות לכל המשיבים.

קצת באיחור, לא?

חיפושית 1971,אאודי 75 ואריאנט 1972,:fadein:

אאודי 80 1974, אאודי 80 1982, אאודי 80 1986, אאודי 80 1988,אאודי 80 1990, אאודי 100 1974 , אאודי 100 1987.

כבר אמרתי שאני חולה אאודי ?

פורסם

בכל שני וחמישי אניה של סלאמיס לפיראוס דרך קפריסין. ספינות מטען, לא מומלץ להפליג, אלא לטוס ליוון. למי ששאל לגבי איטליה יש מפטרס (שעתיים מפיראוס) מעבורות (כלי רכב ונוסעים) ליעדים שונים באיטליה.

מחיר מעודכן 800 יורו חיפה-פיראוס-חיפה. תוסיפו מיסים ותשלומים זה מגיע לכמעט 1000 יורו.

השאלה "תשלום מכס על רכב אספנות שיוצא לחו'ל לשיפוץ" נשמעת לי כמו שאלת קיטבג. אם לא שואלים כאלה שאלות הם לא יחלמו לצלם את האוטו שלך. אבל אם תתעקש על זכותך להיות מצולם ולהיבדק, הם יצלמו, ייבדקו, וגם בסוף תשלם.

אסף.

פורסם

אני אומר לכם שוב.קחו בחשבון את הביטוח היקר שצריך לשלם ביון ותופס רק ביון ,וכול זאת כדי ליסוע למעבורת השניה לאיטליה. (הנתונים היו נכונים כשאני נסעתי,(ליפני 20 שנים)לא יודע איך זה היום).

• תוכן חדש...