Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7400 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה- 1 באפריל כל תחנת דלק מחוייבת להחזיק לפחות משאבה אחת שתהיה בשירות עצמי כלומר שמחיר הליטר נמוך ב- 11 אגורות מהמחיר המלא (5.90 ש"ח עבור 95 אוקטן, במקום 6.01). תחנה ללא אף משאבה שכזו אסור לה לגבות מחיר מלא אלא אך ורק את המחיר הנמוך.

אבל מתברר שלמרות זאת וכצפוי, חלק מהתחנות שמות "צינור" על החוק החדש:

" חלק מתחנות הדלק אינן מכבדות את צו התדלוק העצמי שנכנס לתוקפו אתמול. בנוסף, אזרחים שמנצלים את האפשרות לתדלוק עצמי מתבלבלים, ומתדלקים את רכב הדיזל שברשותם בבנזין....משרד התשתיות הלאומיות מתכוון לנהוג ביד קשה כנגד תחנות תדלוק אשר לא יכבדו את צו התדלוק העצמי". תחנות שיתפסו באי כיבוד הצו יועמדו לדין וצפויות לעונשים הקבועים בחוק: מקסימום שלוש שנות מאסר או לקנס מרבי של 202 אלף שקלים "

http://www.motocar.co.il/motocar/news/news.asp?id=6255

עדות אישית: אתמול, ראשון, תידלקתי בתחנת "דלק" צומת אורה בירושלים (קרוב להדסה עין כרם). לא היה שם שירות עצמי ובכל המשאבות היה מחיר מלא (את עליית המחיר שהייתה הם כן ידעו לעדכן). המתדלק המסכן אמר שהוא חושב שיכניסו בקרוב תדלוק עצמי. לשאלת המחיר הגבוה - היה לו מבט של "בחייאת מה אתה רוצה ממני, אני רק מתדלק מסכן" - הוא אמר לפנות לבעלים......

בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
מי שמתדלק בנזין ברכב סולר, הוא פשוט חסר אונים ומגיע לו.
לא ידעתי שלאנשים תמימים/חסרי ידע מגיע רע...

אין על מי לסמוך רק על אבינו מלכנו שבשמיים.

פורסם

"....משרד התשתיות הלאומיות מתכוון לנהוג ביד קשה כנגד תחנות תדלוק אשר לא יכבדו את צו התדלוק העצמי". תחנות שיתפסו באי כיבוד הצו יועמדו לדין וצפויות לעונשים הקבועים בחוק: מקסימום שלוש שנות מאסר או לקנס מרבי של 202 אלף שקלים "

כן...כן....שמענו...בדיוק כמו שמטפלים ביד קשה בתחנות שמוהלות .

פורסם
לא ידעתי שלאנשים תמימים/חסרי ידע מגיע רע...

החוסר אונים הזה מקרין על כולנו באספקטים שונים, וגורם נזקים בל ישוערו.

פורסם

אני לא יודע, אני מתדלק כבר 4 שנים באותה תחנה, תחנה שגם עבדתי בה בעבר, הם עשו טובה לאנושות או יותר נכון לחוק, ו2 משאבות מתוך 12 עובדות בהנחה, אין לי בעיה אני מתדלק בזול :)

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

אגב שתדעו, יש תחנה דלק (אלון או משהו אחר) ,שהדלוק העצמי שם כולל הנחה של 30 אגורות לכל ליטר.

אין על מי לסמוך רק על אבינו מלכנו שבשמיים.

פורסם

אמנם לא מילאתי סולר במקום בנזין, אבל למי שממלא בפעם הראשונה את הרכב לבד ההסברים

שיש בצד המשאבות הם יותר בגדר הערות כלליות ורמזים, מאשר הוראות שאמורות להדריך אנשים

כיצד לתדלק ולהשתמש במשאבות...

1.8T 8)

פורסם

ההוראות פשוטות ביותר, הדבר היחידי שנדרש הוא לקרא את ההוראות ולפעול על פיהן, צעד אחר צעד.

כמו כן אדם הנתקל בבעיה יכול בכל עת ללחוץ על האינטרקום ולקבל הדרכה מהמוכרן שנמצא באותה עת בחנות.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
ההוראות פשוטות ביותר, הדבר היחידי שנדרש הוא לקרא את ההוראות ולפעול על פיהן, צעד אחר צעד.

כמו כן אדם הנתקל בבעיה יכול בכל עת ללחוץ על האינטרקום ולקבל הדרכה מהמוכרן שנמצא באותה עת בחנות.

ל'

לא בכל רשת יש לחצן ומוכרן...

לפעמים אין עם מי לדבר!!

ג.

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם

בדור אלון תלפיות אין את כל השירות הזה (לחצן וכל השטויות..) מה שכן אחד המתדלקים היה מאוד

אדיב והסביר (לא מסובך כל כך) את מה שלא היה כתוב, ופעם הבאה אני בטוח שאני אשתפר:wink:

1.8T 8)

פורסם
לפרוטוקול, ישנם הוראות לתדלוק עצמי.. זה לא כזה בעיה, אפילו אני הסתדרתי..:)

אגב, מה אם ממלאים לרכב המיועד לבנזין סולר, ולהפך?

אור.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=31954&highlight=%E1%F0%E6%E9%EF+%E1%EE%F7%E5%ED+%F1%E5%EC%F8

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

הפיות של אקדחי הדלק לא אמורות לא להתאים אם ברצונך למלא סולר במקום בנזין ברכב המונע על בנזין?

לאנשים זקנים או כאלו שלא שולטים בשפה העברית הבסיסית. גם חמשת השלבים בתדלוק עצמי נראים קשים.

• תוכן חדש...