Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8418 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ווירון עד עכשיו (תקן אותי אם אני טועה) יוצרת בקצב של כ15 מכוניות בשנה נכון ?!

אם לא אז שכח ממה שאמרתי.

אם כן אז עכשיו הווירון תיהיה פחות נדירה נכון ?!

אם היא תהיה פחות נדירה זה אומר שהיא תיהיה יותר עממית נכון ?! לא עממית כמו טויוטה אבל עממית כמו פורש ופרארי כמה שאפשר לקרא לזה עממי ...

לא התכוונתי שהאיכות תרד פשות היא תיהיה יותר שכיחה וזה יהפוך אותה לפחות "יוקרתית"

ראה דוגמא :

יהלום מול סתם אבן

נו, כמו שחשבתי. אין לך מושג אבל אתה עדיין סתם כותב... כנראה שאפילו בהבנת הנקרא יש לך בעיה, כי אם היית קורא את הכתבה היית מבין שעכשיו מתחילים לייצר את הבוגאטי הזאת. רק עכשיו. אין לי מושג מאיפה הבאת 15 מכוניות בשנה, אבל שיהיה.

בקשר ליהלום מול סתם אבן שלך - ואו, באמת אין לך מושג...

רוני

כמו שחשבתי אין לך טאקט...

אמרתי לך מראש שיכול להיות שאני טועה נכון ?! :|

אז הנה טעיתי אני מוריד בפנייך את הכובע יצאת גבר גברי

חזק ואמץ :!:

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם

אין קשר לטאקט (אבל באמת אין לי טאקט :wink: ).

אז למה לא כתבת בהתחלה כדי שאנשים יבינו, אלא רק כתבת:

הבוגאטי כבר לא תיהיה אותו דבר אחרי הפס ייצור הזה

אבל עזוב, מה זה משנה... :p:D

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

לוקח את הבוגאטי, מוכר, קונה 106ראלי, ואז עוד 106ראלי, ואז עוד 106ראלי,

ואז עוד 106ראלי, ואז עוד 106ראלי, ואז עוד 106ראלי, ואז עוד 106ראלי, ואז עוד 106ראלי, ואז עוד 106ראלי, ואז עוד 106ראלי, ואז עוד 106ראלי, ואז עוד 106ראלי, ואז עוד 106ראלי, ואז עוד 106ראלי, ואז עוד 106ראלי, ואז עוד 106ראלי, ואז עוד 106ראלי, ואז עוד 106ראלי, ואז עוד 106ראלי, ואז עוד 106ראלי, ואז עוד 106ראלי, ואז עוד 106ראלי, ואז עוד 106ראלי, ואז עוד 106ראלי, ואז עוד 106ראלי, ואז עוד 106ראלי, ואז עוד 106ראלי, ואז עוד 106ראלי, ואז עוד 106ראלי, ואז עוד 106ראלי, ואז עוד 106ראלי, ואז עוד 106ראלי, ואז עוד 106ראלי, ואז עוד 106ראלי, ואז עוד 106ראלי, ואז עוד 106ראלי, ואז עוד 106ראלי, ואז עוד 106ראלי, ואז עוד 106ראלי, ואז עוד 106ראלי, ואז עוד 106ראלי, ואז עוד 106ראלי, ואז עוד 106ראלי, ואז עוד 106ראלי, ואז עוד 106ראלי, ואז עוד 106ראלי, ואז עוד 106ראלי, ואז עוד 106ראלי, ואז עוד 106ראלי, ואז עוד 106ראלי, ואז עוד 106ראלי, ואחרונה חביבה, סיטרואן זי אקס וולקן.

:lol:

כל חור בלילה שחור, אבל של ג'ינג'יות זוהר בחושך

פורסם

אין קשר לטאקט (אבל באמת אין לי טאקט :wink: ).

אז למה לא כתבת בהתחלה כדי שאנשים יבינו, אלא רק כתבת:

הבוגאטי כבר לא תיהיה אותו דבר אחרי הפס ייצור הזה

אבל עזוב, מה זה משנה... :p:D

רוני

התכוונתי אין לך טאקט כי אתה ישר יורד עלי אתה פשוט ניזון מזה :evil: שכמוך

:D אתה יכול להגיד לי מהתחלה שהאוטו הזה לא יוצר אף פעם אז איך הוא "לא יהיה אותו דבר" ואז הייתי אומר :oops::oops::oops: וסליחה וסותם וזהו

פורסם
:evil: שכמוך

:D אתה יכול להגיד לי מהתחלה שהאוטו הזה לא יוצר אף פעם אז איך הוא "לא יהיה אותו דבר" ואז הייתי אומר :oops::oops::oops: וסליחה וסותם וזהו

טוב, סליחה. (באמת)

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

טוב, סליחה. (באמת)

רוני

חברים! זהו רגע היסטורי!! אני בשוק! אני בהלם! אני המום!!!

רוני, הליצן שלנו (חוץ מזרזיר שהוא בעצמו ליצן, סתם....) מבקש סליחה,אבל לא סתם, אלא בשיא הרצינות!!!!

אני לא יודע מה איתכם, אבל אני חושב שרוני מתחיל לאבד חלק מהיכולות שהיו לו...

מחר הוא כבר ירצה למכור את האוטו ולקנות 106!

אוי אוי אוי........ איך נפלו גיבורים.....(שמו להם רגל :twisted: ).

Back to the original - NC again.

פורסם

טוב, סליחה. (באמת)

רוני

חברים! זהו רגע היסטורי!! אני בשוק! אני בהלם! אני המום!!!

רוני, הליצן שלנו (חוץ מזרזיר שהוא בעצמו ליצן, סתם....) מבקש סליחה,אבל לא סתם, אלא בשיא הרצינות!!!!

אני לא יודע מה איתכם, אבל אני חושב שרוני מתחיל לאבד חלק מהיכולות שהיו לו...

מחר הוא כבר ירצה למכור את האוטו ולקנות 106!

אוי אוי אוי........ איך נפלו גיבורים.....(שמו להם רגל :twisted: ).

לאדון TB היקר אל תכנס לבור שלא תוכל לצאת ממנו אני מראש מזהיר אותך. חוצמיזה רוני שיחקת אותה הערכתי כלפיך השתנתה :D:D:D:D

פורסם
מישהו יודע אולי איפה האולם תצוגה של בוגאטי?

:D

היו בבני ברק(צמוד לאוודי),במסגר ואפילו בדרך פ"ת וצמוד לסוכנות\מוסך\ אוודי\פולקסווגן ג.ג.ג.ג.ג.ג.ג.ג.ג.ג.ג.ג.ג.ג.ג ברעננה,אבל להפתעתי עברו למיקומים עם הרבה יותר פוטנציאל קנייה כמו:סאן מרינו,רומא מונטה קרלו וכו'...השכירות קצת יותר גבוהה אבל רמי ספיר (מנהל סוכנויות יונדאי ברעננה והרצליה)הימר על בטוח ופתח סוכנויות בצמוד לסוכניות של דייהו במיקומים המוזכרים.לטענתו:"המלחמה בין היצרנים הקוריאנים מכריחה אותי להעביר קונים פוטנציאלים מהמתחרים וכמו כן ליצור תת קטגוריה בין האטוס המזדקת לגטס המצליחה".

כן,אין ספק שרמת האיבזור של המטיז השמיימית צריכה לאזן רמה עם כפולת הדלתות מאירופה(שלא נאמר הוספת 7200 סמ"ק ויחסים טובים עם אשתו של ביל גייטס).

אני כבר רואה את הכותרת:"אישתו של ביל גייטס נתפסה בוגדת בו כאשר היא מצולמת ברכב שנראה כמו הכלאה של צואת יען והמצב במזרח התיכון"בתגובה אמרה אישתו לכתבנו:"נראה אותך מסרב למישהו שאומר שיש לו רכב בגודל ה%$# שלו..."אין ספק שהוא נראה כמו $#@ וכאן אני מחזיר את השידור אליך זוהיר...".זוהיר:"שער',שער',שער' בקר'יית אליעזאאאאאאאאאאאר'ר'ר'ר'ר'ר'ר'ר'ר'ר'ר',איזה בומבה אדירה,הוא ממרכז את הכדור ויור'ה......."

טוב,די מוגזם.מבוגאטי ועד זוהיר בהלול יש חתיכת מרחק של חוסר שפיות... :oops:

לא אישי לירן,הבנתי שגם אתה צחקת,פשוט אני תחת חוסר שפיות זמנית וזמן זה דבר יחסי... :wink:

פורסם

אלי, אנחנו יודעים שאתה מתוסכל. אך אל דאגה, מתארגנת פה גבייה ואנחנו נממן לך הוצאות פסיכילוג (פסיכיאטר גם אם צריך)

:wink:

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

לפני מיסים זה ממש כסף קטן עבור רכב שכזה :shock:

ובמציאות היא מאד יפה ומרשימה לדעתי (לפחות הדגמים האחרונים שראיתי שהתוצר הסופי לא שונה באופן קריטי מהן). חבל לי על ששמו רשת בכונסים מקדימה, בדגם התצוגה זה נראה הרבה יותר טוב. הכונסים שמאחורי הגלגל הקידמי שהוסיפו לא נראה רע אבל קצת הורס את העיצוב החלק. ואני עדין טוען שהפנסים הקדמיים הם די סתמיים ושאפשר היה לשים פנסים שיהלמו את הרכב יותר ויגרמו לו להראות מיוחד יותר.

להנאתכם אצרף לינק לאתר של בוגאטי ותמונה של דגם התצוגה האחרון כך שתוכלו לראות את ההבדלים.

http://www.bugatti-auto.com/bugatti/index.html

16411.jpg

• תוכן חדש...