Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7405 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הפעם קרה דבר מוזר מאוד שאני לא מצליח להבין.....

יש לי דיבורית באוטו דיבורית לא רגילה משו מיוחד כזה אוניברסלי שיש קליפס כזה עם אוזנייה שניתפס על המכשיר ומתחבר לרמקול חיצוני שחיברתי בעצמי (רמקול של דיבורית)

עכשיו אחרי הרכבת המגבר הרמקולים מקבלים את האותות האלה מהפלאפון מתי שהפלאפון מקבל שיחה ואי אפשר לדבר מהדיבורית ממה זה נובע אני כבר לא מבין כי זה לא מחובר בכלל ולא קשור בשום חוט או כל דבר כלשהו.... בקשה תעזרו לי אני כבר משתגע ומתחיל להצטער שהרכבתי את המגבר הזה בכלל !

פורסם

אם זה מתי שאתה שומע רדיו ?

או בכללי גם מתי שהמערכת מכובה ?

למכירה , מגבר 2 ערוצים , 2מגברים 4 ערוצים , 2 מגברים מונובלוק, מחשב נייד ,קרוס 3 WAY , פורטים , מידים אילייט , רמקולים פולק אודיו לבית , בקיצור הכל לחץ כאן

פורסם

חיבור לא תקין

קודם כל החיבור של הרימוט לא תקין או שהותקן בצורה לא נכונה

ברגע שהמערכת מכובה הוא צריך להיות מכובה

תבדוק עם רב מודד או מנורת ביקורת אם המערכת מוציאה מתח + ליציאת רימוט מתי שהיא מכובה

אם כן היא לא תקינה ושלח לתיקון

זה גורם לבלאי גבוהה יותר של המגבר + מצבר + מצב גבוהה יותר שתקום בלי סטרטר

נ.ב

יש מצב שחיברו לך את הרימוט ל פלוס סוויטש ? ( דבר מאוד שגוי )

למכירה , מגבר 2 ערוצים , 2מגברים 4 ערוצים , 2 מגברים מונובלוק, מחשב נייד ,קרוס 3 WAY , פורטים , מידים אילייט , רמקולים פולק אודיו לבית , בקיצור הכל לחץ כאן

פורסם

ת'אמת שאני חיברתי ונראה לי שכן וזה מה שאני רוצה לתקן.... עכשיו פשוט לא הבנתי לאיפה לחבר את הרימוט ב HU יש לי שם פלוס מינוס אנטנה אוטומטית ממורי וכל השאר חוטי רמקולים אז לא ידעתי לאן לחבר את הרימוט של המגבר.....

אני יודע שזה מה שיעזור לי בבעיה הזאת אז הנה הגענו למצב של כמעט פתרון לבעיה תודה... רק תענו לי על השאלה האחרונה ואני מקווה להיות קצת יותר מפסוט מהמערכת הזאת סוף סוף

פורסם
חיבור לא תקין

קודם כל החיבור של הרימוט לא תקין או שהותקן בצורה לא נכונה

ברגע שהמערכת מכובה הוא צריך להיות מכובה

תבדוק עם רב מודד או מנורת ביקורת אם המערכת מוציאה מתח + ליציאת רימוט מתי שהיא מכובה

אם כן היא לא תקינה ושלח לתיקון

זה גורם לבלאי גבוהה יותר של המגבר + מצבר + מצב גבוהה יותר שתקום בלי סטרטר

נ.ב

יש מצב שחיברו לך את הרימוט ל פלוס סוויטש ? ( דבר מאוד שגוי )

למה זה מאוד שגוי?

זה מה שעשיתי אצלי...

פורסם

ל Dvir Impreza

בדרך כלל במערכת יוצא כבל של כחול או כחול עם פס לבן , זה הרימוט ,

אתה יכול לבדוק עם רב מודד אם הוא מוציא מתח פלוס קבוע בזמן שהמערכת דלוקה אז מצאת ,

ל RazorJunior

אין טעם להפעיל מגבר אם אתה לא שומע מוזיקה

אין טעם להדליק אור אם אתה לא נימצא באותו חדר

אין טעם להדליק טלויזיה אם אתה לא רואה איזה סרט כחול :)

בקיצור לכל רכיב אלקטרוניקה יש תוחלת חיים , חבל לבזבז אותה על כלום

לדוגמה .

אתה מפעיל סויטש , נידלק המגבר

נותן סטרטר , יש מפל כוח של שניה שמכבה את המגבר ( לא תמיד סביר להניח )

האוטו נידלק , המגבר נידלק

לא כדאי לשמור עליו קצת ??

פורסם
למה זה מאוד שגוי?

זה מה שעשיתי אצלי...

את המגבר מחברים לפקודת הREMOTE של הHU, למה?----> ככה.

לשם כך זה מיועד, המגבר יפעל רק כאשר אנחנו צריכים אותו, וזה יקרה כאשר נדליק את הHU, ולא בשום מקרה אחר.

under construction..

פורסם

בכל HU [גם זבל סיני] שמספיק שיש לו יציאת PRE OUT 1 מובנת חייב להיות קיים חוט רימוט בצמת החיווט שלו.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

100% מהרדיו דיסקים שניתקלתי היה !

וזה לא בהכרך מהדיבורית

לא קרא לך ששמעת רדיו בבית ופתאום הרדיו קיבל הודעה מוקדמת שהפלאפון הולך לצלצל ?

במידה ואתה מתכוון לרעש הזה

פורסם

כן כן זה הרעש הזה הקטע הוא שזה קורה רק בזמן שהטלפון בדיבורית וזה נישמע ממש חזק ובמשך כל השיחה... זאת הבעיה....

והיציאות היחידות שיש לי מהHU זה GROUND , AUTO ANTENA , MEMORY , ופלוס רגיל...

כל השאר יציאות רמקולים.....

פורסם

טוב בקשר לדיבורית אין לך הרבה מה לעשות , כניראה שהאנטנה שלך קולטת יותר מידי טוב , שגורם לרעש חזק מידי

בקשר ליציאות מהרדיו דיסק היציאה של האנטנה אמורה לגרום לאוטו אפקט , תבדוק עם רב מודד שהפלוס קבוע תמידית ולא לכמה שניות

• תוכן חדש...