Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7413 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איך לאפס מחוגים בלוח שעונים של דייהטסו אפלאוז?

שיחקתי בהם בזמן שהחלפתי תאורה לאדומה וכשהחזרתי למקום באצם גיליתי שהערכים שהם מראים רחוקים מהמציאות...

אני מתנחם מהעובדה שיצא ממש יפה, רק החום מנוע תמיד על מקסימום =\ הסל"ד על 2000 מעל מה שצריך להראות =\ המהירות מתחילה לעבוד רק אחרי 40 קמ"ש בערך וגם אז לא מדוייקת =\

הבעיה היא שאני פוחד שאי אפשר לאפס את המחוג של הדלק משום שהוא לא יורד למטה בזמן כיבוי האוטו אלה נישאר קבוע ומראה את מפלס הדלק.

פורסם

הפעולה פשוטה מאוד אך דורשת עדינות וסבלנות.

כאשר הרכב מכובה, מחוגי המהירות והסל"ד אמורים להורות על 0.

לשם כיוון מד הטמפרטורה (אם ישנו) הנע את הרכב, המתן 10 דקות ומקם את המחוג במקום שבד"כ הוא עומד (באמצע).

את מד הדלק ניתן "לאפס" רק אחרי תדלוק מלא, ומנסיון רק אחרי כמה פעמים של תדלוק כזה... כל פעם מפספסים בכמה מ"מ...

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אם זה נכון מה שאמרתה בקשר לכיוון של מחוג הדלק..אז זה ממש סיפור, כי לפרק כל פעם את לוח זה סיפור!!!

בקשר למחוג של החום אי אפשר לשים אותו על המינימום כי אני לא בטוח שאני אמצא את הנקודה הנכונה.

כשאתה אומר הרכב מכובה אתה מתכוון לזה שהסוויץ פתוח?

פורסם

תשים לב שלא נעצת את המחוגים חזק מידי. אצלי זה קרה ולכן מד החום היה נתקע.

הייתה לי את אותה הבעייה. בגלל שהמחוג של מד החום היה נעוץ חזק מידי הוא השתגע וזז בנסיעה.

מה שעשיתי: במצב שהרכב מדומם, אבל עם סוויטש פתוח, וצריך שהרכב יהיה קר,

תשים את המחוג של החום על המינימום (איפה שהוא היה בד"כ שהרכב קר) או שהרכב יהיה חם, ואז תשים אותו במקום הנורמלי שהיה, ותראה שהוא חוזר לאיפוס שהסוויטש סגור. לגבי מד מהירות תשים אותו על 0, ותשים לב שהוא לא נופל מתחת לזה.

לגבי מד דלק, אצלי גם שהסוויטש סגור, המד נשאר במקום. אם הוא יורד אצלך בכיבוי, אז תעשה את אותו הדבר כמו עם המד חום. שוב, שים לב שזה לא תקוע חזק כי זה מונע מהמחוג את החופשיות שלו.

גם אני שיניתי צבע בלוח שעונים, וזה קרה לי ובסוף הכל הסתדר. רק בעדינות.

איציק.

הבלוג שלי - רעיונות עשה זאת בעצמך שמשתף בנייה וחידוש של רהיטים, בניית צעצועים, וטיפים נוספים.

הפרוייקטים שלי בפורום : בניית משענת יד :idea:צביעת טאסות

פורסם

ישנם לוחות שעונים המכילים מספר סוגים של מנגנונים, לכן צריך לדעת עם מי יש לך עסק.

בסוגים מאוד ספציפיים, כמו ברוב המכוניות, המחוג של הדלק והחום מנוע דורשים כיול "חי", ז"א צריך למלא מיכל דלק מלא ואז לנעוץ את המחוג בזמן שהלוח מחובר לרכב ומתג ההתנעה ב ON.

בעניין החום אם רוצים להשיג תוצאה מעולה יש לעבוד מול מחשב איבחון ובהתאם לכך לנעוץ את המחוג של החום במקום הנכון, פחות או יותר.

בחלק מהמכוניות היותר מודרניות, המנגנון של המהירות והסלק דורשים איפוס סטאטי, ז"א שצריך לקבע את המחוג בנקודה מסויימת ומשם המנגון מאופס "פיקס" !

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• תוכן חדש...