Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7384 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שאלה למומחים

אני מעונין לחבר שעון מד סלד לרכב שמנוהל על-ידי מחשב זאת אומרת אין לו כויל, איך (לאן) מחברים שעון מד סל"ד? העם מד הסלד זהה ?

תודה למגיבים

דורון

פורד אסקורט ‏‎Mexico MK1 RS ,

פורסם
חבר אותו כמו שמחובר בחיפושית: לאחד הגלגלים הלא מונעים (בחיפושית=גלגל קידמי שמאלי)
מדובר במד סל"ד ולא במד מהירות בכל אופן תודה מצאתי פיתרון

דורון

פורסם

נשמח אם תשתף אותנו בפתרון שלך - אולי זה יוכל לעזור למישהו אחר

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם
שאלה למומחים

אני מעונין לחבר שעון מד סלד לרכב שמנוהל על-ידי מחשב זאת אומרת אין לו כויל, איך (לאן) מחברים שעון מד סל"ד? העם מד הסלד זהה ?

תודה למגיבים

בכל מנוע בנזיין קיים COIL תעקוב אחרי חוטי הפלאגים ותראה לאן תגיע.

[CENTER][B]The only difference between a man and a boy [/B] [B]Is the size of the Ego and the price of The Toy[/B][/CENTER]

פורסם
נשמח אם תשתף אותנו בפתרון שלך - אולי זה יוכל לעזור למישהו אחר
זהו בדיוק כמו שכתב amitexc . פשוט במנוע המדובר (לגסי 2000) יש שני כויילים אחד לכל שני בוכנות ומחברים לאחד מהם

למישהו יש מד טורים למכירה

דורון

פורסם

ואני שואל, מה הקשר לפורום אפסנאות?

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

• תוכן חדש...