Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7429 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחי יצא מדהים פשוט מושלם

כל הכבוד על ההשקעה

האמת חשבתי הרבה פעמים לשנות את התאורה בלוח שעונים אצלי סובארו DL 91 אבל תאמת שאני לא מספיק גבר בשביל לפתוח את הלוח שעונים (אני מפחד שבגלל החום שעבר על הדש בורד חלקי הפלסטיק ישברו) בכל מיקרה יצא מדהים המשיך כך !

סובארו DL - חיים רק פעם אחת - מטפלים רק פעם אחת

בית"ר ירושלים אהבת חיי

למלחמה ונצחון - עוצמה חולון

פורסם

עבודה יפה, עשית פירוק חלק ונקי.

האיזור של בלם היד ( לא הבלם או הכבל, אלא מה שמחזיק אותם), עדיף שתצבע אותו בצבע נגד חלודה, מכיוון שהאזור הזה מחליד מהר.

פורסם

לגיא

אם תפרק - יכול להיות שהמספרים יהיו צבעוניים ,

יכול מאוד להיות שלא יהיה לוח שעונים .

אין מה למהר כי אין לאן להגיע

פורסם
את הכפתור של ביטול הפלאש אני מכיר , יש לי מצלמה מסוג hp 812 .

הבעייה שבצילום ללא פלאש התמונה נמרחת .

כבר כתבו אז אחדד,אתה צריך חצובה,אך לא מחייב במידה ואתה יודע למצוא את מהירות הצמצם [חשיפה]ולכוון אותה ומהירות תריס גבוהה,זה מונע מריחה.או פונקציה של תנועה וביטול הפלש במצב אוטו'.

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם

האמת חשבתי הרבה פעמים לשנות את התאורה בלוח שעונים אצלי סובארו DL 91 אבל תאמת שאני לא מספיק גבר בשביל לפתוח את הלוח שעונים (אני מפחד שבגלל החום שעבר על הדש בורד חלקי הפלסטיק ישברו) בכל מיקרה יצא מדהים המשיך כך !

לגיא

אם אתה עדיין רוצה לנסות לשנות את התאורה ומפחד שהכיסוי פלסטיק ישבר לך , דבר איתי יש לי חלק משומש במצב חדש בשבילך .

פולקסוואגן ואריאנט 1969

פורד פוקוס 2002

קבוצה בפייסבוק לפורד פוקוס :

https://www.facebook.com/?ref=tn_tnmn#!/groups/365044096918626/

• תוכן חדש...