Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7433 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעלת הרכב מתנצלת מראש :) היא עדיין לומדת

אילו פירמות טובות קיימות מלבד מישלן? קיבלתי הצעה ל-4 צמיגים של אליאנס ב- 750 ש"ח. מה דעתכם?

פורסם

הממ...לא לגעת?

תאמצי לך את ההמלצה של קומפי, ורכשי לך צמיגים מחברות מוכרות וידועות(כן אני יודע שאליאנס היא פירמה ידועה בארץ אבל בכל מקרה לא ממש מומלצת).

אני אישית הייתי ממליץ על דאנלופ.

ואם את מחפשת לחסוך על צמיגים(לא הכי מומלץ), אפשר לרכוש גם צמיגים סיניים, הבעיה שהרבה מהם זה זבלים.

מכל אותם זבלים אני מוצא אחד שהוא ראוי, וזה הGT, מחירו הוא באיזור 200-220 ש"ל לצמיג במידה כמו שלך.

אבל בתוספת של עוד 50-60-70 ש"ח לצמיג, את כבר רוכשת צמיגים מחברה מוכרת ידועה ואמינה,צמיגים לא מחליפים כל יומיים, והם יכולים להחזיק הרבה זמן והרבה קילומטראז' אז כבר מומלץ לתת תוספת קטנה ברכישה ולהנות מכך לאורך זמן.

under construction..

פורסם

המידה היא אכן כפי שרשמתם. לאחר סקר קצר בב"ש קיבלתי את ההצעות הבאות (4 צמיגים):

אליאנס, לא הTOPSTAR, ב- 950 ש"ח

HANKOK (made in china באותו המחיר

FULDA חברה גרמנית ב- 1050

מישלן ב- 1050 - כל סוג של מישלן הוא טוב? האם יש משהו מומלץ?

ברור לי שאליאנס לא הכי טובים שיש, אבל קיבלתי את הרושם שהם סבירים מספיק.

פורסם

לי יש אימפרזה 98 שנועלת אליאנס טופסטאר.בעיני הם מצוינים (לעומת SAVA שהיו לפני זה).

דרך אגב אחלה מחיר רק תסתכלי שהם טריים.

חוץ מזה למה לא להעדיף תוצרת ישראל?

ליטר1 ל 15 מטר ..... :lol:

פורסם

אוי ואבוי.

אם אני הייתי מקבל הצעות מחיר כאלה הייתי בועט בפנצ'רמערכרים!.

אחי הגדול קנה למידה דומה מ"אלימלך מחסני צמיגים" בבאר שבע (בדרך חברון) בשבוע שעבר רבעיית צמיגי קלבר (שהיא חברת בת של מישלין) חדשים (יוצרו בשבוע ה- 25 של שנת 2005) ב-900 ש"ח כולל מע"מ הרכבה ואיזון ל-4 הגלגלים.

לא חסר פנצ'ריות בב"ש, ואני אתן לך דוגמאות:

יש גם באוטודיפו מבצע על צמיגי יונירויאל,יוקוהמה ואם אני לא טועה גם קומהו, את יכולה לבדוק גם שם, יש את "ליבוביץ" מול "הפינה החמה" שעושה הנחות על מזומן, יש את "מקור הצמיג והפרונט", קצת יקרן אבל בן אדם אמין (גבי ברבי) ומוכר צמיגים טריים ומאיכות טובה (יש לו גם אליאנס, אני לא מתקרב אליהם, למרות שבתכלס אליאנס עדיף על צמיגי זבל המיוצרים במדינות עולם חמישי וללא "אב ואם" ויש למי לפנות במקרה של בעייה מכיוון שהם מיוצרים כאן בישראל ומגיעים עם 4 שנות אחריות).

אל תתביישי להווכח על המחיר, במיוחד אם את משלמת במזומן, תדרשי לפחות 20% הנחה!

אל תפחדי לעזוב את המקום אם לא יסכימו להוריד את המחיר, אני למשל הלכתי לצמיגי "בני פנחס" שבקרית המוסכים, נתנו לי הצעה לזוג צמיגי קונטיננטל למידה 185/55/14 ב- 1050 ש"ח, בעל המקום לא היה מוכן להתפשר, ולאחר מכן קניתי אצל "אלימלך מחסני צמיגים" את אותם צמיגים ב- 800 לזוג!. (אין מה להשוות את המידה שאצלי לאצלך, אצלי יותר יקר עקב החתך הנמוך)

תיזהרי לא ליפול בפח, והייתי ממליץ לך לקרוא את השרשור הבא:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=71736

אני אישית ממליץ על צמיגי קונטיננטל דגם קונטי אקו קונטאקט, יקרים, אבל לדעתי שוים את המחיר לאור האחיזה ביבש וברטוב, השקט בנסיעה, ונוחות הנסיעה שהם מספקים. למידה שאת דורשת הם יעלו בסביבות 300 ש"ח לצמיג.

גם הדאנלופ ספורט 2000 שהיה לי נסיון מצויין איתו, יקר, מתייבש מהר בנגב (אני גם מב"ש, תוך שנתיים הם התייבשו) אבל צמיג מצויין.

יוקוהמה דגם S306- צמיג מצויין, לאחי הגדול היה נסיון מצויין איתם, צמיגים מצוינים ולא יקרים. אחי קנה אותם בסביבות 850 ש"ח לרבעייה לפני 3 שנים.

בהצלחה,

איתמר.

• תוכן חדש...