Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7431 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בפיאט אוליסה יש במחשב הדרך אופציה להתראת מהירות בדומה למה שיש ברוב דגמי סיטרואן ופיג'ו החדשים (המכונית מיוצרת ע"י פיג'ו).

מאז שקניתי את המכונית זה נעול על קצת יותר מ120 קמ"ש בלי אפשרות לשנות ובלי אפשרות לבטל.

אני יודע איך אמורים להפעיל את זה ומצליח לעבור בין המסכים עם לחיצה קצרה ולחיצה ארוכה אבל זה לא משפיע על ההתראה, וברור לי שזה משהו בהגדרות של הBSI. במוסך פיאט המקומי (ז"ל) לא ידעו איך לאכול את המכונית הזו ועדיף לי לבוא עם ידע מוקדם.

מישהו עם ניסיון בהגדרות של PPS/ DIAG2000 מכיר את התופעה? (גם FIAT EXAMINER אמור לטפל בזה אבל מסופקני אם מישהו בארץ התעסק אי פעם עם אוליסה דרך המכשיר הזה)

מישהו עם פיג'ו/סיטרואן נתקל בתופעה דומה?

קראתי באיזה מקום על פיג'ו 307 שכדי שהמערכת תפעל צריך להגדיר אותה בBSI על 120 קמ"ש. האם יתכן שכשהגדירו בחברה זה היה בטעות נגיד על 121 וזו הסיבה לתופעה? האם זה מתאים לסימפטומים שתיארתי?

פורסם
PPS ?
Peugeot Planet System-המחשב שאמור להיות במוסכים של פיג'ו ומשמש לא רק לדיאגנוזה אלא גם לשינוי הגדרות ה BSI

(נדמה לי זו גירסה חדשה של DIAG)

פורסם

לאחר בדיקתי עם מנהל מחלקת הנדסה והדרכה אצל יבואן פיאט נמסר לי שרק ע"י התחברות עם מחשב האבחון של פיאט (אקזמינר) ניתן לשנות את הגדרת התרעת מהירות.

מהיכן אתה בארץ? כי מוסכים מורשי פיאט ז"ל יש בירושלים, חולון והרצליה (למיטב ידיעתי).

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

דבר ראשון תודה רבה על הברור!

אני מאיזור ירושלים (במילה 'ז"ל' בהודעתי היה לינק לידיעה על סגירת המוסך הירושלמי...).

אני מתאר לעצמי שה EXAMINER היחיד בעיר נמצא במוסך איכות (KIA).

לפני שמוסך פיאט נסגר הם אמרו לי שהאקזמיינר משמש רק לאבחון ולא לשינויי הגדרות (קשקוש ככל הנראה) אז אולי כדאי לפנות למקום שיש שם מישהו שמתמצא בBSI של המכונית הזו?

כמו כן רציתי שיבדקו לי אפשרות של הוספת קרוז-קונטרול. ככל הידוע לי כל מה שצריך זה לקנות את הידית, לחבר אותה למקום ע"י ההגה ולשנות הגדרה ב BSI

• תוכן חדש...