Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7432 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הכל מוגבר אקטיבית?

אין קרוסים בכלל?

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

• תגובות 90
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אין קרוסים ביכלל, הכל מסובח שם. המיד באסים עובדים על אותה יציאת RCA של הסאב בHU ו למעלה חתוכים בעזרת HU למעטה בעזרת מגבר. המיד ראנג' עובד על יציאת המיד (רמקולים אחוריים) וחתוך ההפך למעלה אם HU ולמעטה אם מגבר. טוויטר על יציאת HIGHT (רמקולים קידמיים) חתוך רק אם HU!

פורסם

יום חמישי הזה אני מתכוון לסיים 95 אחוז מהפנים של הרכב שלי... לא נראה לי שאני אספיק ממש לעשות כוונים...

אחרי הכוונים אני יוצר פלטה מפרספקס לכיסוי המגברים ואז פחחות וצבע חיצוניים והרכב שלי יהיה מוכן... במילים אחרות רומן - אני מקווה שבקרוב יתפנה לי קצת זמן לאיזה מפגש... חייב לשבת ברכב שלך!

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

כנרא שהמיפגש הבא יהיה חם בישבילי! אתם מוזמנים חברה!

החלטתי ללכת הלה ו להמשיך אם הקורות אני מרפד עכשיו את הקורא האמצאית זאתי שבין שתי הדלתות קדמית ואחורית. רוצה לרפד את כל 6 הקורות באוטו. בעור צהוב.

הנה תמונות:

Photo-0249.jpg

Photo-0251.jpg

Photo-0252.jpg

פורסם

תגיד, כשאתה מותח ככה את הבד - כשאתה משתמש בפן - הבד פשוט נצמד ומקבל את הצורה של הקורה או שאתה צריך גם למתוח אותו ידנית? מה הטכניקה? אתה מרטיב את העור לפני זה? או שאתה פשוט מחמם אותו על הדבק והוא מקבל את הצורה כל כך יפה?

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

לא, כמו שהבנתי על העור חום של פן לא משפיע כי זה לא סקאי (גומי, פלסטיק שנמס בחום).

אני לוקח את הקורה מורח דבק מגע על כל הקורה בלי שישארו שום רווחים ש בלי דבק הכל חייב ליהיות בשיכבה דקה של דבק מגע כמו "פוליסטיק" וכאלה. מורח את הדבק מגע גם על העור שיכבה דקה ו מחכה כ 10 15 דקות תלוי במזג האויר כש חם יותר בחוץ אז דבק מיתייבש יותר מהר. אחר כך לוקח את העור ומתחיל להדביק בעדינות ולא למהר כי אם בטעות תדביק את העור למקום הלא רצוי אז זהו נגמר הסיפור.

רצוי שמישהו יחזיק את זה שיהיה קל יותר לימתוח אם תצתרך. עוד משהו כש אתה רוצה לעבור על איזה בליטה קטנה אז אתה פשוט לוחץ חזק בכל המקומות מדביק טוב טוב וככה לאט לאט זה מקבל צורה!

אתה חייב להדביק הכל ישר כי אם בטעותאתה סוטה לאיזה שהו כיוון אז כש תימתח חזרה אז הציור של העור יתעקם ו זה יראה לא יפה. בקיצור אני מותח את העור במקומות שצריך ולוחץ חזק להדבקה אבל בתנאי שכל המקומות הקתנים מרוחים בדבק. ואם יש בליטות גדולות אז זה בעיה כבר וקשה להדביק את זה כמו שצריך אבל במקרא של קורה האמצאית זה יצא טוב כי הבליטות לא גדולות ממש.

אבל פן לא יעזור.

בהצלחה!

פורסם

סחטיין על הבניה!

תגיד, יש חלק באוטו שעוד לא ריפדת?

כי נראה לי עור על הג'אנטים זה קונספט מקורי שעוד לא נוסה ;)

הבניה נראת מרשים ביותר...

צריך לשמוע...

הטוויטר לא גבוהה מדי?

לא מושך את הבמה לתקרה?

כל הציוד למכירה!

Clarion | Morel | JL Audio | Helix | Custom Crossovers | Custom Silver RCAs

<< FF

פורסם

נישארו עוד כמה דברים קטנים. כנרא שאני ימשיך ו יעשה את כל הסלון צהוב שחור. כמו ב פג'ו 607. נשארו עוד שלוש קורות ו גג את המגיני שמש אני יצתרך ליצבוע כי לא יוכל לרפד אותם כמו שצריך ו עכשיו הם בצבע אפור. מישהוא אולי יכול להמליץ על צבע שיחזיק חזק על פלסטיק? מניסיון בבקשה.

ו DROID אתה יכול ליקפוץ אלי מתי שאתה רוצה ולישמוע את הדיסק שלך (של הבדיקה) איך מישהו אם הטופים יושב לי על הדשבורד ודופק בהם. יש לבחור הזה ידיים חזקות כי הוא דופק די חזק. :wink:

פורסם

תיגש עם המגיני שמש לרפד רכב ביחד עם העור ותבקש ממנו שיעשה לך נגזרת ויתפור יפה - לדעתי אם הידיים המיומנות שלך אתה תצליח לעשות את זה יפה מאוד לבד. הלוואי שהיה לי את הדיוק שלך בפרטים הקטנים - אין לי את הפיניש הזה עדיין.

אל תצבע - לדעתי זה לא יחזיק.

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...