Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7452 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא מבין למה צוחקים על הסקודה ניו פליסיה

הרכב עם מנוע 1600 מהיר מאוד (תוצרת פולקסווג)ן ,

כמעט כל עליה אני עולה בהילוך רביעי (הגיר גם של פולקסווגן)

*אם משהו מכיר את הנקודות החלשות ברכב הזה אשמח לדעת ?

ושוב תודה למשיבים :)

סובארו אימפרזה 1999 1.6 אוטו' + קיה סול 2011 1.6. אוטו'. :wave:

פורסם

אף אחד לא צוחק על הרכב - רכב מצויין עם תמורה טובה למחיר.

אבל בוא תכנס לפרופורציות - זו משפחתית 1600 קומפקטית, המנוע לא מהיר מאוד - אם היה לה מנוע VR6 אז אולי הרכב היה מהיר (עדיין לא מהיר מאוד).

נקודות חלשות ? אין משהו אופייני במיוחד, רק ששמתי לב שהצבע שלהן דוהה יחסית מהר בצבעים הכהים.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

וגם אם כן צוחקים על המכונית - למה זה אכפת לך. אם אתה נהנה ממנה והיא עונה לצרכים שלך זה מספיק. אם אתה מעדיף לקנות מכונית כדי להראות לחברה אז תשלם על הדאווין

פורסם
אף אחד לא צוחק על הרכב - רכב מצויין עם תמורה טובה למחיר.

אבל בוא תכנס לפרופורציות - זו משפחתית 1600 קומפקטית, המנוע לא מהיר מאוד - אם היה לה מנוע VR6 אז אולי הרכב היה מהיר (עדיין לא מהיר מאוד).

נקודות חלשות ? אין משהו אופייני במיוחד, רק ששמתי לב שהצבע שלהן דוהה יחסית מהר בצבעים הכהים.

בואו נכנס כולנו לפרפורציות.......:wink: משפחתית זה לא, משפחתית קומפקטית זה לאנטיס, זה בסך הכל פולו, מיני, ולא, פולו קלאסיק הוא לא משפחתית.............

פורסם

הסקודה היא דווקא כן משפחתית קומפקטית, בערך כמו הגולף ...

מניסיוני עם המנוע 1.3 ליטר. הרכב יחסית אמין, סוחב טוב ואפילו תתפלאו - אחיזה מצויינת :!:

לרעתו יש זוויות גלגול עצומות, חוסר באיבזור משווע ומזגן חלש בימים חמים בשל המנוע הקטן, ואפשרות התחממות מנוע במאמצים קשים כמו עליה של כמה ק"מ בחום של סיני עם 4 חברה מגודלים ברכב...

פורסם

נו גם אני עולה כל עליה בהילוך רביעי, אז מה? זה מצביע על משהו? זה מדד להשוואה?

ROOONEEYY

פורסם

הפליסיה ואחותה הניו-פליסיה שניהן רכבים מצוינים ואמינים שמשרתים אותי בנאמנות כבר תקופה ארוכה.

נותנות תמורה מעולה למחיר ועושות את העבודה... מי שצוחק פשוט לא מבין כלום במכוניות.

VW Jetta 2015 MK something :-)Kia Sportage 2017

פורסם

בסה"כ רכב לא רע ביחס למחיר שהוא נמכר, אבל אם להשוות אותה לשאר אחיותיה לקבוצה היא פחות נוחה, מאובזרת, מרווחת בהרבה מקרים, מפנקת ואיכותית..

מנוע 1.6 המיושן של פלוסווגן לא ממש פנינה, בסה"כ 75 כ"ס.

דרך אגב, הפליסיה היא סופר מיני ולא בקבוצת הגולף כמו מישהו שציין פה!! משמע פולו ואיביזה, הן אחיותיה לפלטפורמה..

"הצחוקים" נובעים עקב תדמית מאוד ירודה של המותג סקודה, במיוחד בימים ההם.. ועדין הם מתקשים להפטר מאותה תדמית של רכב עממי זול מאוד, למרות רכבים מצויינים כמו הפביה, אוקטביה והסופרב המצויינת..

פורסם

או-אה!

אז אם הצליחו ליסוע איתה לאילת (400 ק"מ) אז זה אוטו מדהים!

פשוט קשה להאמין שכבר הגענו לרמה כזאתי שאפילו סקודה יכולה ליסוע 400 ק"מ.

אח- הקידמה הקידמה..... :roll:

פורסם
אני לא מבין למה צוחקים על הסקודה ניו פליסיה

הרכב עם מנוע 1600 מהיר מאוד (תוצרת פולקסווג)ן ,

*אם משהו מכיר את הנקודות החלשות ברכב הזה אשמח לדעת ?

ושוב תודה למשיבים :)

אני חושש שאתה טועה, פורום תמיכה נפשית, או האתר של ער"ן זה לא פה.

זה ייעוץ לפני קניה, לך כבר יש אוטו ואתה בא לקבל עליו חיזוקים?

אתה מרוצה ממנו? זה הכי חשוב.

לטעמי לפוקסווגן אין מה להתגאות בתוצרת שלהם בשנים האלה, כלום מבריק לא נולד תחת ידיהם באותם שנים [מלבד הקוראדו, שוב, לטעמי] וזאת בניגוד גמור לסקודה, שהוציאו את הניו פליסיה ושהיוותה למעשה את תחילת "עידן הזוהר" של סקודה. לפחות פה בארץ.

אחרי ק"מ רבים בניו פליסיה לטעמי היא נפלה בדיוק במקום, בין האיביזה הרעועה של אותן שנים לבין הפולו שנהנתה מ"גרמניות" ניכרת באופיה.

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם
שמעתי שמישהו נסע איתה גם לאילת...

:lol:

או-אה!

אז אם הצליחו ליסוע איתה לאילת (400 ק"מ) אז זה אוטו מדהים!

:?

ירחמיאל צחק...

ז"א , אמר דברים בהומור . מן ציניות כזאת .

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם

דרך אגב, הפליסיה היא סופר מיני ולא בקבוצת הגולף כמו מישהו שציין פה!! משמע פולו ואיביזה, הן אחיותיה לפלטפורמה..

לפי בדיקה קצרה שערכתי עכשיו:

בסיס גלגלים של הסקודה קצר ב 25 מ"מ משל הגולף, של הפולו קצר ב 50 מ"מ משל הסקודה.

במדד האורך הסקודה נמצאת בניהן מרחק של כ 150 מ"מ לגולף מלמעלה ולפולו מלמטה ... אז אני מניח שניתן יהיה לקרוא לסקודה משפחתית קומפקטית או סופר מיני, היא נמצאת בערך באמצע :-)

• תוכן חדש...