Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיאט 850 ספיידר - גג פיבר קבוע

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7439 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

את המכונית צילמתי היום בניו-ג'רסי, שייכת לברוס מ "BRUCE PARTS BIN", אין לו מושג מי ייצר את ההסבה שלטענתו מפחיתה מקסמו של הרכב בשל היותה בלתי ניתנת להסרה, "והופכת את הפיאט דומה מדי לרכב ספורט בריטי..."

בכל מקרה זו וריאצייה מעניינת לטעמי, רק שלא נראה כי לרכב המסויים הזה יהיה המשך.

PICT3096.jpg

PICT3097.jpg

PICT3098.jpg

פורסם

הכיסוי די פרקטי... במיוחד למי שנימאס לו מקפל או/ו לתקן את הגג...

ראיתי לא מעט מכוניות ישנות עם גג קשיח מפיבר...

אני הייתי מוריד את הכונסים המיותרים מהצד...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

תשאל אותו אם הוא רוצה למכור את הפנסי צד ובכמה? (סימנתי אותם).

ואם יש לו עוד חלקים מקוריים למכירה...

(קניתי פנסים של הדגם הישן והם גדולים מדי....)

PICT3097.jpg

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

פורסם

התוספת מפיבר פוגעת בעצוב המשגע של הבייבי ספיידר,מי שרוצה גג קשיח שיקנה 850 ספורט קופה.

ג'ק,מה זה המגרש הזה בו זרוקות 124 ספיידר לרוב... אחח איזה שפע בארצות הניכר...:?

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

גרסה מעניינת שטרם ראיתי. בזמנו בעלי 850 ספיידר יכלו לרכוש גג פיברגלס קשיח (עם חלון זכוכית אחורי) הניתן לפירוק והרכבה. הגגות הללו מופיעים באיביי מדי פעם, אך עלויות ההובלה לארץ הופכות את העניין לבלתי סביר עבורנו.

את ה- 850 ספיידר ניתן היה לרכוש גם עם גרסת גג קשיח קבוע שאינו בר פירוק. הגרסה הזו נקראה Fiat 850 Racer, ויוצרה במספרים מצומצמים. רצ"ב תמונה.

מקנא בך מאוד שהזדמן לך לבקר אצל ברוס. אחד המומחים הידועים בארה"ב למכוניות פיאט משנות ה-60,70, ומחזיק במלאי עצום של חלקים נדירים. אילו רק עלויות המשלוח לארץ הקודש היו סבירות יותר ... :|

פורסם
לשם הסקרנות... רכב כזה במצב כזה.. במידה וישופץ יכול לחזור לכביש בארה"ב?

בארה"ב מחזירים רכבים במצב הרבה יותר גרוע לכביש, זה נחשב אצלהם ממש מציאה מבחינת המצב.

אופיר

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם
בארה"ב מחזירים רכבים במצב הרבה יותר גרוע לכביש, זה נחשב אצלהם ממש מציאה מבחינת המצב.

אופיר

אני חושב שאתה טועה. לפחות בפיאטים, מצאי המכוניות לשיפוץ שם הוא גדול והמחירים זולים, כך

שמכוניות חלודות הופכות שם מהר מאוד ל"מכוניות לחלקים", כי יותר משתלם לקנות מכונית עם מעט

חלודות מאשר לבצע שיפוץ יקר ומסובך.

מכוניות קליפורניות הן בד"כ במצב מצויין, בגלל מזג האויר שם. אלו הן המציאות האמיתיות. האנגלים

מיבאים מכוניות אמריקאיות לשיפוץ. רק אצלנו היבוא כל כך יקר (מיסוי) ומסובך (נדרש טסט בתוקף).

:turn-l:
פורסם
תשאל אותו אם הוא רוצה למכור את הפנסי צד ובכמה? (סימנתי אותם).

ואם יש לו עוד חלקים מקוריים למכירה...

(קניתי פנסים של הדגם הישן והם גדולים מדי....)

אני מוכן להתקשר אליו מחר ולברר לגבי פנסי הצד, אין בעייה. לגבי חלפים מקוריים... הוא מקור בלתי נדלה לחלפים מכל הסוגים, אני בטוח שאפשר למצוא, תגיד רק מה, או שתפנה אליו ישירות במייל. הבעייה כרגע איתו היא שהוא עובר מקום, מרבית החלפים ארוזים בארגזים, ונדחפו למכולה שעומדת בחצרו. אני הצלחתי לקנות למזלי את מרבית החלקים לשמם הגעתי אליו, אלו חלפים מבוקשים (TUNE UP KITS, מיסבים וגומיות לדיפרנציאל, כבלים למיניהם, סט לשיפוץ קרבורטור ועוד... עד 200 ירקרקים) ולכן לא נארזו עדיין. המקום מבורדאק בצורה נוראית, לא נראה לי שהמעבר גרם לבלאגן. בכל מקרה הוא הבטיח שעד סוף מרץ הכל ישוב על מקומו בשלום. זכיתי לסיור קצר והרצאה ארוכה, הבנתי שיש לו קליינטים ישראלים ושהוא מוכן לשלוח בינלאומי, בסה"כ המחירים אצלו סבירים עד יקרים, בד"כ קצת מתחת לקטלוג של IAP.

את הפיאטים בחצר הוא רוצה למכור, על הכחולה למשל דרש 400$ שזה מעט מוגזם לרכב המיועד לחלפים.

בכל מקרה, לעניין שיפוץ והעלאת כלי רכב דוגמת הספיידר 850 חזרה לכביש: שום בעייה, העניין הוא שכלכלית זה לא משתלם כאן. תמורת סכום סביר אפשר למצוא רכב זהה במצב הרבה יותר טוב, אין מה לעשות, השוק האדיר כאן מכתיב תנאים אחרים לחלוטין שלנו ניתן רק להתבשם ולקנא בהם, ולאלו שהתמזל מזלם... גם לטעום מעט.

אני מצרף תמונה של רכב שעמד בדיוק מול המגרש של ברוס, אפרופו להתבשם.

PICT3107.jpg

PICT3106.jpg

• תוכן חדש...