Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7474 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול הייתי במוסך סיטרואן ושאלתי (...אני יודע שלא עושים את זה..) לעלות בומבה אחורית מקורית.

בעל המוסך ביקש שאני אשב קודם על הכסא ואז קרא בדרמתיות למחסנאי שלו; "...הוא רוצה לדעת מה עלות בומבה לקסנטיה, מה אתה אומר?" בקיצור עשו לי סרט קטן, ובסופו הודיעו לי חגיגית על המחיר 1500 ש"ח לבומבה???????????????????????

המסקנה שלי היא שאו שלובינסקי מסתכל לנו לתוך הלבן של העין ושודד אותנו או שסיטרואן עושים את זה.

קיבינימט, מה 1500? הם לא נורמליים. הם גם טענו שאין חליפיות, בולשיט, התקשרתי למוסך עדנאן והוא אומר שיש בומבות ב-500 ש"ח אחת.

מה אתם אומרים אנשים? מה המחירים של הבומבות שאתם קונים ומאיפה? להזכירכם - לקסנטיה.

בריאות לכולם!

פורסם

לפני כחדשיים במוסך אבו דאוד ביפו 350+מעמ בומבות BX. לא בררתי אלו דגמים אם בכלל

חילופיים עם קסנטיה!

בעבר הועלו מספר רעיונות להתארגנות ליבוא (פלשינג למערכת הידראולית...שמן הידראולי..בומבות

משאבות הידראוליות..חלקי פנים פלסטיק כמו דש וכו..)- אז אולי כדאי??

:evil:וולו הנאה אחורית 6 צילינדר 164 960 .
פורסם

קניתי בומבות קידמיות ואחוריות חליפיות תוצרת ספרד במחיר 450 ש"ח לזוג. הם מחזיקות שנתיים ו60000 ק"מ מניסיון שלי.באותו מקום הציעו לי מקורית במחיר 650 לאחת.

פורסם

גם אני מעוניין לדעת היכן קונים בומבות לקסנטיה (אחוריות) ל 450 ש"ח לזוג, וכמה זמן מחזיקות או אמורות להחזיק מקוריות?

בריאות לכולם!

פורסם

מאיפה אתם מביאים את המחירים האלה????

מוסך מורשה כרמיאל הציע לי 570 שקל לאחת,

כמו שכתבתי, שתי בומבות חדשות לגמרי עם תאריך יצור של חצי שנה אחורה עלו לי 400 שקל.

של IFHS.

פורסם
מאיפה אתם מביאים את המחירים האלה????

מוסך מורשה כרמיאל הציע לי 570 שקל לאחת,

כמו שכתבתי, שתי בומבות חדשות לגמרי עם תאריך יצור של חצי שנה אחורה עלו לי 400 שקל.

של IFHS.

נו, אז תספר לי איפה השגת את הבומבות האלה, האם הן אחוריות והאם שתיהן ביחד עלו לך 400?

בריאות לכולם!

פורסם
זכור לי שכתבת בפורום שאתה לא מרוצה מהן.

כתבת כי נוחות הנסיעה נפגמה כמדומני.

האם כך?

אכן הבומבות שקניתי היו דפוקות, אבל קרא את המשך השרשור...

חזרתי אל הבחור, והוא הביא לי שתי בומבות חדשות לגמרי, והחזרתי לו את הקודמות, ועכשיו הכל בסדר, התאריך של הקודמות היה קצת ישן...

• תוכן חדש...