Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7473 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ובכן אני צריך קצת מידע, אני הולך להתקין את המערכת שלי בימים הקרובים.

אני רציתי לדעת קצת פרטים על הרכב הנ"ל - פאסאט 2002.

גודל רמקולים בדלתות והעומק שלהם (בס"מ אם ניתן ואם לא אז דוג' לרמקולים שנכנסו לכם בדלת הנ"ל ונחשבים גדולים זה גם יעזור).

כמו כן , פרטים חשובים לגבי פירוק הדלתות (אם יש טריקים ברגים ניסתרים ושאר דברים שיכולים לתסכל בזמן התקנה ולוקח זמן עד שעולים על זה).

ואם יש עוד דברים שלא שאלתי שלדעתכם אמור להיות קריטי וחשוב להתקנה מלאה של המערכת ציינו את זה בבקשה.

בתודה מראש.

הא כן.. מישהו יודע מה המצבר שיש בפאסאט ? (כמה אמפר שעה?).

פורסם

מצבר בין 65 ל72 אמפר שעה תלוי בדגם המדוייק

אלטרנטור בין 70 ל90 אמפר שעה תלוי בדגם (110 בדיזל!)

דלתות - 3 ברגי כוכב בשפה התחתונה....שליפה של קונסולת מתגי החלונות (ידית פנימית נשלפת כלפי פנים הקונסולה ואחרי זה הקונסולה עולה למעלה במשיכה....)

3 ברגים מסתתרים מאחורי הקונסולה....לאחר מכן הכל קליפסים...בעדינות הקליפסים שבירים ויקרים בחברה !

זהירות על : קונסולה מרגזית, מנורת סימון (זאת שלמטה), קליפסים

מידות רמקולים : 6.5 אינץ', עם באסקט מאוד מאוד נמוך עד בילתי אפשרי (הרמקולים המקוריים באים עם הגבהה שאתה לא תוכל להשתמש בה...לכן תארגן מספר טבעות MDF....לפחות 4 סנטימטר גובה..אני לא מגזים!) - עם הגבהה אתה יכול להכניס שם גם מטען צינור בקוטר 6.5 אינץ'...אין בעיה בכלל יש המון רווח עד לדלת ככה שתגביה כאהבת נפשך....

טוויטר במקום המקורי קל להכניס נשמע לא רע...

להעביר חיווט חדש : מאוד קל בעזרת "סטיל באנד" או חוט חשמל...דרך הצינור גומי בדלת...יש הרבה מקום....

בקיצור לעוד שאלות בנושא בבקשה : התקנתי כבר איזה 6 מערכות על הרכב הזה ככה שפירקתי והרכבתי כבר את כולו....

פורסם

אני ממש אבל ממש מודה לך על המידע הנ"ל זה מאוד יעזור לי.

מאוד חשוב לי העניין של מקום בדלת כי יש לי סט אחד ממש ענק! (JBL CENTURY) ישן מאוד וחזק מאוד. והעומק שלו בינתיים הכי גדול שיצא לי לראות (מגנט ענק וכו').

בכל אופן תודה רבה שוב.

פורסם

מצטער על התגובה המאוחרת :

בעקרון אם הסט הו 6.5 אינץ' או פחות מבחינת עומק אני בספק ענק אם יחסר לך מקום....

יש שם מקום לעשות הגבהה של איזה 60 מ"מ שזה המון המון עד שנוגע בדלת !

• תוכן חדש...