רכב כללי
רכבים, נהיגה, חדשות, סקירות, סיכומים, וכל דבר אחר שקשור למכוניות אבל לא מתאים לפורומים האחרים.
כללי הפורום - לקרוא ולהפנים!
בנוסף להקפדה על כללי קארספורום, המפורטים כאן, הנהלת פורום "רכב כללי" שמה דגש על מתן מידע מבוסס ועדכני, מתן כבוד אחד לשני ושמירה על שפה נאותה.
כמה מהכללים:
1. למרות שכותרות ערוכות בידי המנהלים הן בדרך כלל מצחיקות, אנא כתבו כותרת עניינית ואינפורמטיבית.
2. על המידע שאתם מפרסמים להיות אמין, מבוסס ועדכני. המידע גם חייב להיות מנומק.
3. נא לשמור על יחס מכבד לחברי הפורום, לגורמים חיצוניים ולמגזרים ואוכלוסיות (כן, גם "אור ירוק" ורוכבי אופניים).
4. נא לשמור על כתיבה בעברית תקנית.
5. נא לא לפרסם הודעות שכוללות לינקים ללא תוכן משמעותי.
6. במקרה של שרשור בו אתם מבקשים תשובה לשאלה כלשהי, אנא בצעו חיפוש בפורום טרם פתיחת השרשור כדי לקדם דיון קונקרטי ומועיל יותר.
ההנהלה מאחלת לגולשים חוויה מעשירה ומהנה.
66,625 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 42 תגובות
- 4.8 אלף צפיות
טוב רבותיי, הכל נגמר. כל השלב המתיש של חיפוש החלקים, פיתרון הבעיות שצצו כל רגע, ובעיקר ההרצה. (למי ששכח ו/או לא ידע:לפני כחצי שנה אובחנה בעיית התחממות ופריצת מעברים .איך שהתגלגלו להם העניינים החלטתי על שיפוץ כללי של המנוע (שבדיעבד התברר כמקורי!) וחיזוקו.בסופו של עניין המודיפיקציה מ1800 ל2000 לא הייתה כל - כך פשוטה.... שוני בגלגש"ים של מערכת התזמון , שרשרת תזמון כפולה , פולי מנוע שונה, שוני במשאבת השמן ועוד, הם רק חלק ממה שלא לקחתי בחשבון. כמו כן , בעוד המנוע בעבודה פינקתי את הרכב בסט קפיצי הנמכה (35 מ"מ) משל קוני). כן. אני אחרי הכל. ביום שלישי האחרון נעשו ה"פינישים" (הידוק הראש וכיוון שסתומים + החלפת השמן והפילטר). ואיך , אתם שואלים , איך זה יצא? במשפט…
הודעה אחרונה מאת s.b.m.w, -
-
מיגון מפני גניבות 1 2
מאת ShrimpEr-
- אחראי פורום
- 27 תגובות
- 3.9 אלף צפיות
שלום, אני נהג חדש, צעיר ופעור, ובכוונתי לרכוש טויוטה קורולה RunX חדשה. אני מאוד חושש מפני גניבה של הרכב, קל וחומר כשמדובר ברכב "מבוקש" כמו הקורולה... ברור לי שאין שום יכולת למנוע גניבות באופן מוחלט, ומהפורום למדתי בינתיים לפחות שלושה כללי אצבע - לא לצאת מהאוטו עם המנוע דולק\מפתחות בפנים; לוודא שכל הדלתות נעולות בזמן נסיעה; ולהחזיק נשק\אמצעי הגנה עצמית ברכב עצמו. שאלותי עוסקות באמצעים למיגון הרכב. מה תכליתו של ה"אימובליזייר" וכיצד בדיוק הוא פועל? האם שווה לרכוש מערכת אזעקה, והאם היא בכלל מועילה? מה לגבי עזרים פיזיים (נועלי הגה\דוושות\מוט הילוכים) מהסוג שרואים בערוץ הקניות? כל טיפ\עיצה אחרת יתקבלו בברכה. תודה!
הודעה אחרונה מאת Guy, -
-
- 14 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
היום נסעתי ברחוב ארלוזרוב בתל אביב (לכוון תל אביב על הגשר שמעל איילון) נסעתי בנתיב הימני וכשנכנסתי לצומת שממנה פונים ימינה לירידה לאיילון דרום ולרכבת נכנסה לי מימין מכונית שבמקום להכנס לנתיב השתלבות שלה פשוט חתכה לתוך הנתיב שלי, בחיים (הקצרים) שלי עוד לא יצא לי ללחוץ ככה על הברקס, היה ביננו אולי מ"מ. עד כאן - סטנדרטי, אני בטוח שקרה כבר לרובכם, אבל - הנהגת החצופה פשוט המשיכה לנסוע כאילו כלום לא קרה, כאילו רק לפני שניה זאת לא היתה היא שכמעט החזירה את האוטו שלי למוסך למחלקת פחחות של צ'מפיון... איזו חוצפה, השגתי אותה תוך בערך שניה ועצרתי אותה (פשוט חתכתי אותה לפני הירידה לאיילון דרום) ושאלתי אותה אם גם שהיא דורסת הולכי רגל היא ממשיכה לנסוע כאילו כלום לא קרה... …
הודעה אחרונה מאת omri75, -
- 15 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
למעט כיסוי מקומות הכרחיים כדי שלא יהיה זיהוי וודאי ניתן לראות כמעט בבירור את קווי היסוד של סדרה 3 הבאה. ההצגה של הדגם כנראה תבוא בפרנקפורט 2005 והמכירות יגיעו מאוחר יותר. כמו כן תוצג גרסת סטיישן, קופה וקברוילט כחצי שנה לאחר מכן. באדיבות: THECARCONNECTION ואותי אישית מעניין איך תראה הM3 הבאה הרמן.
הודעה אחרונה מאת mat@n, -
-
- אחראי פורום
- 13 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
התערבות: חבר שיש ברשותו גולף V5 טוען שהוא עושה 100-200 קמ"ש מקסימום 9 שניות, אני מטיל ספק בקביעה הזו, יש למישהו איזשהי דעה בנושא? תודה לעונים.
הודעה אחרונה מאת VW RaCiNg, -
-
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
בערוץ אקסטרים בשעה 21:30 זה כולל עריכה מיוחדת שלהם ועוד כל מיני קטעים מהמירוץ שווה לצפות. ערוץ אקסטרים זה למי שיש את חבילת הגברים ב HOT זה כולל את אגו וכו'.
הודעה אחרונה מאת Volvo740, -
- 0 תגובות
- 729 צפיות
ב שבת ה 31 ביולי מתוכנן טיול שבילים , לקצת יותר מנוסים, לאזור הגלבוע . הטיול לאופנועי דו"ש אבל כאלה שמיועדים באמת לקפץ מעט , לא כביש - דורו. המבחן, האם יש לגלגלים חישורים/ שפיצים/ סילקים הכל לפי המינוח המקומי. מאחר שקבוצה קטנה כמו זאת המתגבשת לטיול תתקשה לממן מחלץ מקצועי כמלווה אני פונה בזה לקוראי הודעה זאת בבקשה : להתנדב עם טנדר פתוח 4X4 למשך יום הטיול . כמובן שעלויות הדלק תכוסינה. אם יש כאן נשמה טובה שמוכנה לסייע - תבוא עליה הברכה. אני מוכן לכל שאלה וברור דרך הדואל ואם צריך גם בטלפון 052-3436630 . שבת שלום
הודעה אחרונה מאת השבילאי, -
- 27 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
שלום, לאחרונה בעקבות הלימודים אני נוסע כמעט כל יום מכפ"ס לראשון וחזרה, וזה יימשך ככה כנראה 4 שנים... אז מעניין אותי אם יש דרך אחרת מזאת שאני נוסע כי נמאס לי מהפקקים המפגרים בתל ברוך וסיירים, שהם סתם כי אנשים לא יודעים לנהוג ולהשתלב בתנועה. מה ששבר אותי זה הפקק ביום ראשון האחרון מבני ברק עד כמעט מחלף גן רווה. הדרך שלי עד היום הייתה: יציאה מאזור תעשיה כפר סבא>לכביש 55 עד צומת ירקון עליה לכביש 5> עד למחלף מורשה עליה לכביש 4 המקולל>עד ליציאה במחלף גן רווה לתוך ראשון לציון. בלי פקקים (בלילה) אני עושה את זה ב-30 דקות מקס' (בנסיעה בהתאם לחוק). בצהריים בשעות שאני נוסע, זה לפחות שעה (ביום ראשון זה לקח שעתיים וקצת). ...ובקרוב אני אסע בבוקר שאני מ…
הודעה אחרונה מאת Gforce, -
-
- אחראי פורום
- 23 תגובות
- 3 אלף צפיות
היום שחזרתי ממקום עבודתי (סולתם-רדד), מיקום: מפעלי נשר, התחלתי לצאת לכיוון הכביש הראשי, בכיוון היציאה מהמפעל יש עיקול שיצא לי לקחת בצורה אגרסיבית מעט, האוטו התחיל לזרוק לי זנב לכל עבר (אונו 70 1.3 ), המהירות לא הייתה גבוהה במיוחד 60-50 ובמקום לא עוברת הרבה תנועה אם זה כלי רכב או אנשים, אז ככה שלא הייתה לי בעיה פשוט לבלום את האוטו ולעצור אותו באיזה זווית שהוא לא יהיה אבל לא זה מה שרציתי, אז ניצלתי את המקום. ניסיתי להתמודד עם זה שהאוטו תוך כדי תנועה ובסוף הצלחתי, אבל יש למישהו הסבר מדוייק מה כדאי לעשות בכזה מצב?? יש לציין שהמצב אליו נקלעתי הוא מקרי בהחלט ולא היה מתוכנן ופעלתי מתוך אינסטינקט ולא מתוך ידע, כי אין לי את הידע של נהיגה מתקדמת.... תודה לעוזרים.
הודעה אחרונה מאת שמר, -
-
בוקר טוב, S 65 AMG, חלשה מידי לטעמכם? הנה הפתרון לכל בעיותכם - S 69 AMG. V12 בנפח 6.9 , טווין טורבו , המספק כ-700 כ"ס ו-100 קג"מ 0 ל-100 ב- שניות בלבד http://www.motocar.co.il/motocar/news/news.asp?id=3562 במרצדס וב-AMG , מתכננים להשתיל את המנוע הנ"ל , גם ב-CL וב-SL.
הודעה אחרונה מאת בידר, -
- 9 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
יש כזאת חיה ? כי ראיתי השבוע אחת כזאת עם לוחית זרה מה זה זה?
הודעה אחרונה מאת Meishar84, -
- 5 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
יש למישהו מושג כמה סאן-רוף מוסיף במחירון ? ועוד דבר. XSI שנת 95 באה עם חישוקים מקוריים בלבד או שיש דגם משנה שמגיע בלי חישוקים. כי מחירון לוי יצחק (ב-YNET) נותן לי את האופציה לחישוקים למרות שהם מופיעים ב"תוספות אינטגרליות". מה אתם אומרים ? זה דיי דחוף. שמוליק
הודעה אחרונה מאת mcyossi, -
- 4 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
אומנם מיועד לאופנועי סופרמוטו, קטנועי ואופנועי 50 סמ"ק וכן רכבי קארטינג, אבל עדיין ידיעה מעניינת לחובבי הספורט המוטורי באשר הם... http://www.fullgaz.co.il/archive/jul-04/news/fg6204-yarkonim-racing-circuit-pahse-1-july-2004.php בוקר טוב!
הודעה אחרונה מאת drugstore, -
- 35 תגובות
- 6.4 אלף צפיות
http://media.ebaumsworld.com/mustangspin.wmv קליק ימני ו save as. למרות שאפשר גם פשוט ללחוץ על הקישור ולהמתין... מקור הקישור מהודעה בפורום תפוז. גיא
הודעה אחרונה מאת E. Dekel, -
-
- אחראי פורום
- 24 תגובות
- 4.7 אלף צפיות
טוב, אז היום קיבלתי את הדוח הראשון שלי חזרתי מכדורגל בספורטק ואני וחברים שלי הלכנו לאכול במקדונלדס ליד העירייה. חניתי ברחוב צדדי בדובנוב. היה מסומן כחול לבן. אבל לא ידעתי שאסור להחנות על זה בכלל?! (מה זה?! ממתי קיים החוק הזה בכלל?! למה לא הודיעו בשום מקום ושינו סתם ככה!) בקיצור אני חוזר מגלה את הקנס! מאה שקל. מסתכל מסביב ולא קולט למה. נסעתי עד הצומת הראשונה ומתחת לשלט החנייה הרגיל שקיים יש שלט קטן נוסף ובו כתוב: "הסדרי חנייה חדשים" ובהסדרים הללו מותר להחנות עם תו עד השעה 5 ולאחר מכן אסור להחנות בכלל! רק לדיירי המקום! גרררררררררררררררררררר איזה מרגיז זה!!!!!! למה לא הודיעו על זה בשום מקום! שמעתי שלפעמים העירייה מוותרת כשאומרים שאתה תלמיד דל אמצעי…
הודעה אחרונה מאת Paradoxx, -
-
-
- אחראי פורום
- 26 תגובות
- 3 אלף צפיות
יש לי הרגשה שהזוועה המוטורית שחשים בכל פעם שעוקפים רכב חדש שנוסע 50 באיילון, ומגלים שבתוכו אדם מבוגר המדבר בטלפון הסלולרי, היא כאין וכאפס לעומת העתיד לבוא אם טלפונים בשיטת push to talk יתרבו כאן. חלק מספיק גדול מהאוכלוסיה נמצא כנראה על מגבלות האחיזה השכלית שלהם כאשר הם נדרשים לדבר בטלפון תוך כדי נהיגה. אלוהים ישמור אותנו כאשר בנוסף לכל הם יידרשו גם ללחוץ על כפתור בכל פעם שהם רוצים לדבר ולעזוב אותו כדי להקשיב! שלא לדבר על שליחים על קטנוע (קהל יעד קלאסי לטלפון p.t.t. - זה חוסך למעסיק כסף), שתוך כדי השתחלות בפקקים גם ינסו לדבר עם הבוס או עם הלקוח... ואגב - הולכי רגל שמדברים בסלולרי תוך כדי חציית כביש אינם יותר טובים. אני לא יודע מה אפשר לעשות נגד זה... לדעתי, המשטר…
הודעה אחרונה מאת ToMeR, -
-
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
Land Rover הציגה מידע על צאצא החדש שלה - רכב פנאי החזק והמפואר שלה - LR3. LR3 זה הדגם הראשון, אשר פותח ע"י צוות החדש שהגיע ל- Land Rover ביולי 2000, לאחר קנייתו של המותג ע"י קונצרן Ford Motor Company. הדגם החדש מצויין מכל הבחינות - גם כאשר מדובר בסלון המרווח, וגם כאשר מדובר על התנהגות נסיעה, הן ב-highway, והן בתנאי שטח קשים. בסלון של LR3 יש מקום ל-5 עד 7 אנשים, והרבה מקום למטען.הדגם מצוייד ב-V8 בנפח 4.4, המפיק לא פחות מ-300 כ"ס (על בסיס 4.2 של יגואר AJ-V8). בנוסף, הרכב מצוייד בתיבה אוטומטית ZF, בת 6 הילוכים.0-100 - 8 שניות, מהירות מקסימלית - 195 קמ"ש. מערכות ETC (Electronic Traction Control ) ו-DSC (Dynamic Stability Control) עוזרות לרכב לש…
הודעה אחרונה מאת Philip R, -
-
-
- אחראי פורום
- 34 תגובות
- 4.4 אלף צפיות
*** הכותרת נערכה *** מדהים שאתה לא מצליח לחשוב על כותרת. היום אני נוסע כמו בכל יום לעבודה.. כביש 5 מכיוון אריאל הגעתי לצומת ירקון, אני יורד ביציאה ועומד ברמזור לפניה שמאלה. מאחורי שיירה של מכוניות, ב2 נתינים שלידי עוד כמה עשרות. פתאום איזה 3 חבר'ה בגילאי 16-17 בערך עוברים את הכביש ובאים לכיוון המכוניות. היה להם מין מבט בעיינים.. כזה מבט שמראה שהם לא סתם מתכוונים לעבור את הכביש, אלא עוד משהו... וזה שהם הלכו וחזור ליד מכוניות מסוימות הראה גם כן על כך. פתאום, בשניה אחת שמתי לב שהם פותחים את התא מטען ולוחקים 2 תיקים מהבגאז', את התיק שלי ואת התיק של זה שיש לידי. כמובן שאם הייתי לבד ברכב לא היה יותר מדי מה לעשות... אבל מכיוון שהיינו 5 איש ברכב ישר ה4 האחרי…
הודעה אחרונה מאת ttzz, -
-
- 11 תגובות
- 1 אלף צפיות
אני לא יודע אם זה מצדיק פתיחת נושא חדש, מקסימום יש פה מנהלים נחמדים שיסגרו אותו. ואני מניח שהשאלה הזו צצה בעבר, אבל בשיטוטי הקצר לא יצא לי להתקל בתשובה משביעת רצון. אז כעיקרון השאלה שלי היא איפה אפשר למצוא מדריכים טובים ומפורטים לנהיגה מתקדמת, עדיף בעברית, למרות שאנגלית היא לא בעיה של ממש. ועוד משהו, מישהו מכיר מקום גדול ונטוש באיזור המרכז עם נטיה לת"א שאין בו נפש חיה או מכשולים? ושוב סליחה אם הנושא הזה מיותר.
הודעה אחרונה מאת sronis, -
- 5 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
ראלי ארגנטינה: סיינס רשם ניצחון 26 במספר - שיא כל הזמנים; לואב סיים שני, והוביל את סיטרואן לניצחון סוחף; דובאל סיים שלישי הניצחון הסוחף של סיינס, שבעקבות הפרישה של גרונהולם ירש את ההובלה, העניק למטדור הותיק את התואר � נהג הראלי הטוב של כל הזמנים. סיינס, פעמיים אלוף עולם, ב-90` וב-92`, פעמיים במדי טויוטה, סיים את הראלי הארגנטיני בהפרש ניכר ביחס ללואב, עמיתו לקבוצת סיטרואן � יותר מדקה וחצי. בעקבות הניצחון, טיפס סיינס למקום השלישי בטבלת הנהגים. במקום הראשון בטבלה, בעקבות הפרישות של סולברג, מרטין וגרונהולם, חיזק לואב את מעמדו. לואב הצרפתי נמצא בפוזיציה מצוינת בדרך לאליפות העולם, ולקראת מירוצי האספלט (שזה עיקר המומחיות שלו). מבחינת סיטרואן, הרי ש-18 הנקודות הנוספות מחזקות …
הודעה אחרונה מאת EG, -
- 12 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
10,000 קילומטרים אדומה. יש בה אזעקה מותקנת של cobra, וגלאים מאוחרה בשביל רברס. כמה נראה לכם מחיר סביר להציע?
הודעה אחרונה מאת Herman, -
- 2 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
בתוך שנתיים האחרונות הפסידה חברת KIA המון, כי לא הציגה אף לא דגם אחד של רכב פנאי קומפקטי לשוק האמריקאי.הדגם האחרון של החברה היה ה-Sportage, אשר הוחלף בהמשך ע"י Sorento המגושם. כעת החברה החליטה "להוליד" מחדש את Sportage, למרות שתחת השם הזה יוצג דגם שלא ממש דומה לרכב פנאי המוכר לכולם. נתחיל בזה שהדגם יבוסס על פלטפורמת רכב משפחתי - Kia Spectra החדשה. Sportage ייוצר עם שני סוגי הנעות: קדמית וכפולה. דגם הבסיסי מצויד במנוע בעל 4 צלינדרים בנפח 2 ליטר. קיימת אופציה ל-V6 בנפח 2,7. במימדים הרכב מזכיר את Honda CR-V ו-Hyundai Tucson. הרכב יוצג בסתיו, כדגם 2005.
הודעה אחרונה מאת romer-, -
- 14 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
בסוף החודש אני טס שוב לגרמניה והאזור (צרפת, שוויץ, איטליה). בפעם שעברה הייתי עם המשפחה והשכרנו BMW 320D, הנה קישור להתרשמות שלי: http://www.carsforum.co.il/phpBB2/viewtopic.php?t=14005&highlight=320d הפעם אני טס עם חברים, החלטנו להשכיר רכב מקטגוריה C (מכיוון שבקטגוריה B יש פוקוס או אסטרה ללא מזגן וקטגוריה A שזה לופו, A2 וכו' הם קטנות מדיי) שזה אומר אאודי A3 או פלוצווגן גולף, שתיהן כנראה יהיו דיזל (זה מה שנבקש). א. האם מישהו כבר נסע על 2 הרכבים ויכול לתת לי קצת רקע (עדיף על גרסאות הדיזל) ??? ב. לאיזה רכב יש את התא מטען הגדול יותר (אין זמן לקפוץ לסוכנות לבדוק כי אני עובד כל היום) ??? אני לא מחפש השוואות של נפח (ליטרים) כי את זה גם אני יכול לעשות באינטרנט אל…
הודעה אחרונה מאת 20VT, -
- 0 תגובות
- 2 אלף צפיות
אתם מוזמנים להכנס ולשאול אותו שאלות בנושאי בטיחות בדרכים, תאונות, תשתיות ועוד. http://www.ynet.co.il/home/0,7340,L-2419-280,00.html
הודעה אחרונה מאת ג'רמי, -
קאמרו ברח לניידת במפגש 1 2 3
מאת unix-
- אחראי פורום
- 35 תגובות
- 5.5 אלף צפיות
במפגש האחרון הקמארו זרק תחת בסיבוב וניידת הייתה מאחוריו היא עצרה אותו וכולם התנפלו לכיוון הנהג יצא החוצה וסובב את המספר רישוי שלו . נכנס לאוטו ואמר לשוטר שהוא עומד בצד ודפק רייס של החיים וברח . כולם היו המומים ומרוצים . למישהו יש תמונות ? השערות לגבי מה שהולך לקרות לאותו הנהג? (כמה קאמרו לבנות יש כבר בארץ?)
הודעה אחרונה מאת urime, -
-
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
אז זה המקרה, אבא שלי יצא מהחניה והחל נוסע בתוך החניה כדי לצאת ממנה. מכונית שחנתה לא רחוק ממנו החלה לנסוע אחורה, הנהג שלה לא ראה את המכונית של אבא שלי ותוך כדי נסיעה של אבא שלי הוא (הנהג השני) פגע בו בחלק האחורי של הרכב באיזור של הדלת והטמבון דבר שגרם לקילוף הצבע באותו איזור. אבא שלי לקח ממנו פרטים והם נפרדו.כמה ימים אחר כך הוא הלך למוסך ושם נאמר לו שתיקון הנזק יעלה כ 1000 שקלים (יש צורך לצבוע את כל הטמבון כדי שזה יחזור להיראות אחיד). הוא חזר בטלפון לנהג הפוגע ואמר לו שהוא בדק ועלות התיקון היא 1000 שקלים, הנהג הפוגע שהיה בטוח שהתיקון יעלה משהו בסיביבות ה 100 שקל טען שהוא אינו מוכן לשלם מחיר שכזה, פתאום הוא גם החליט שמי שאשם בתאונה זה בעצם אבא שלי, הנה מה שהוא אמר לו "אני…
הודעה אחרונה מאת SuBaRu iMpReZa, -
-
- 12 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
אז ככה יצאתי בבוקר משיזפון (בסיס ליד אילת) ב- 6:30 בבוקר הורדתי את המ"פ שלי בתל השומר ואז נסעתי להוריד קצינות בצריפין ובדרך מתל השומר לצריפין בכביש של אור יהודה שיש שם פניה לראשון ואז מגיעים לכביש ראמללה 44 נדמה לי, יש שם משטרה למי שמכיר או מבין על איזה כביש אני מדבר.... בקיצור מדובר על כביש עם שטח הפרדה בנוי ואני כמעט בטוח שהמהירות המירבית המותרת היא 70... קיצר אני רואה שתי מכוניות עומדות בנתיב השמאלי של הכביש הנגדי לכיוון הנסיעה שלי... טוב אני חשבתי שזה שני אנשים שנכנסו אחד בשני, פתאום אני רואה שני שוטרים בתוך יונדאי אלנטרה שעצרו וולוו ישנה באמצע הכביש!!! בנתיב השמאלי!!!! ועכשיו רק תוסיפו לזה נהגת שלא מסתכלת לאן היא נוסעת והיא פתאום ראתה אותם עומדים אז היא עצרה …
הודעה אחרונה מאת focus RS, -
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
מישו יכול לתת לי פרטים על האוטו? אם הוא יהיה שונה מהאימפרזה של היום הדגם הזה ייוצר בכלל? אם כן איזה שנה ואם אפשר תמונות גדולות של האוטו
הודעה אחרונה מאת sronis, -
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
מחר אני צריך לרשום במשרד הרישוי שינוי מבנה בקורולה החדשה שקבלתי מהליסינג. יש לי את הניירת הבאה: - רישיון רכב - יפוי כח מחברת הליסינג לביצוע שינוי מבנה ורשומו ברישיון הרכב. - אישור מתקין ומכון התקנים לשינוי המבנה. האם אני הולך ישר לעמדה מס' 1, או נכנס קודם לאשנבים בפנים ומקבל הפניה. תודה לעונים. צביקה.
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
-
- אחראי פורום
- 22 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
פיאט ומיקרוסופט יפתחו מערכת ממוחשבת לרכבי פיאט, שתתבסס על "חלונות" 18.7.2004 רויטל סלומון פיאט ומיקרוסופט חתמו בסוף השבוע על הסכם לשת"פ אסטרטגי במטרה לספק פתרונות למערכות מחשוב ברכבי פיאט. מטרת שיתוף הפעולה היא לפתח מערכת ממוחשבת, שתותקן ברכבי פיאט ותספק לנהגים פתרונות תקשורת שונים. המערכת אמורה להיות ידידותית למשתמש ואינטגרטיווית עם מכשירי הסלולר, מחשבי כף היד ומכשירים מבוססי מערכת הפעלה "חלונות". המערכת, שתכלול גם טכנולוגיית Bluetooth, תאפשר שימוש בספרי כתובות ומסלולי נסיעה, צג ניווט המספק אינפורמציה און ליין לגבי עומס התנועה בכבישים, אפשרות לשמוע מוסיקה באיכויות גבוהות ועוד. מערכת פיאט-מיקרוסופט המשותפת מתבססת על מערכת ההפעלה "חלונות". בחודש …
הודעה אחרונה מאת EG, -
-
מי מחובר 8 משתמשים רשומים, 0 אנונימיים, 1,033 אורחים (הצג רשימה מלאה)