אלטעזאכן
קונים (ומוכרים) הכל רהיטים אלטעזאכן אלטעזאכן. מיטה, ארון, שולחן, כיסאות, פריג'ידר, תנור גז, מכונת תפירה, מכונת כביסה, ספה, מזנון, שטיח. אלטעזאכן אלטעזאכן. אפשר כמובן לקנות ולמכור דברים יותר מודרניים כמו טלפונים, מצלמות, אופניים חשמליים וכאלה.
פורום המכירה נועד לשמש את חברי הקהילה הפעילים בלבד. פרסום מודעות מכירה יתאפשר רק לחברי אתר שפרסמו 30 הודעות ויותר בפורומים/מועדונים/מאמרים/בלוגים.
כללי הפורום - חובה לקרוא
ברוכים הבאים לפורום אלטעזאכן!
- פורום אלטעזאכן נועד לשמש את חברי הקהילה הפעילים בלבד ויכולים לפרסם בו רק חברי אתר שפרסמו 30 הודעות ויותר בפורומים/מועדונים/מאמרים/בלוגים.
- כותרת אינפורמטיבית לגבי תוכן ההודעה חובה ! הודעות בסגנון "מספר פריטים למכירה" או "חייב דחוף תכסף" יימחקו והאחראי להם יישא בנזק.
- הפורום נועד אך ורק לפרסום מודעות קנייה ומכירה של מוצרים שאינם קשורים לעולם הרכב.
- אין לפרסם הודעות מסחריות - רק פריטים למכירה ע"י אנשים פרטיים, שלא במסגרת עסק מסחרי.
- אין לפרסם יותר ממודעה אחת למכירה/קניה. אם יש ברשותכם מס' פריטים אחדו אותם תחת נושא אחד.
- אם ברצונכם לפרסם מחדש הודעה שכבר פורסמה (ז"א להקפיצה) אנא המתינו שבוע (7 ימים) בין פרסום לפרסום.
- אין אפשרות להגיב או לנהל דיון לגבי מוצר למכירה. בשביל זה קיימת מערכת ההודעות הפרטיות, אי - מיילים וגם תודה לאל תקשורת טלפונים משגשגת של מיטב החברות בארץ.
- פרסמו את המחיר, וציינו אם ברצונכם לקבל ה"פ , מייל או טלפון.
הודעות שיחרגו מכללים אלו יימחקו ללא הסברים נוספים.
גלישה נעימה ובהצלחה בקנייה ובמכירה. זכרו שמטרת הכללים היא לאפשר לחברי פורום אחרים להנות משירותי פורום קניה ומכירה ולא על מנת להקשות עליכם.
בתודה, ההנהלה.
4,823 נושאים בפורום הזה
-
- 1 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
יש לי את הנטבוק הבא: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=734315 בצבע שחור. משודרג ל2 ג'יגה זיכרון. זמן סוללה פנומנלי ביותר. רק בעיה אחת, המקלדת עדיין רק באנגלית. החנות ממנה קניתי הביאה לי וואוצ'ר ללכת לעשות חריטה ואני מתעצל. אין שריטות, מכות ובלאגן. רישיון XP הום חוקי. הורדתי את המדבקה מהמחשב על מנת שלא יקרה לה כלום. אחריות לעוד יותר מ10 וחצי חודשים. כמובן כולל חשבונית קניה והכל. אני רוצה אייפון 3GS בלבד. עדיפות ללבן. לא משנה הנפח. ואם לא סימפרי אז שיהיה פתוח לאורנג'. לא מוסיף כסף. מקסימום רישיון לXP פרו OEM. אני נמצא בחולון. בגלל שאני רוצה לסגור את זה מהר ככל הניתן, המכירה תהיה רלוונטית לזמן קצת. אז אפשר לפנות בה"פ או ישירות למייל: shav…
הודעה אחרונה מאת מה רע בשביט?, -
- 2 תגובות
- 4.5 אלף צפיות
נקנה בשנה שעברה על ידי בת הזוג שלי במחיר של 3500 ש"ח היה בשימוש חודש ועבר לאריזה ולמחסן כי עברנו לגור יחד. כעת מוצע למכירה - המחיר 1500 ש"ח בלבד. מדובר במזרן אורתופדי, חצי-קשיח, נוח מאוד, עשוי שכבות של פוליאוריתן מוקצף. מזרן ברמה מאוד גבוהה.
הודעה אחרונה מאת הנסיך., -
- 0 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
משומשת, תקינה ועובדת 300 ש"ח
- 1 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
למכירה 2 פלאפונים דגמים ישנים יחסית! 1. SK 3000 ברשת פלאפון עם משיבון פנימי, המכשיר הכי קטן, הכי יפה, הכי קטן והכי טוב! (למי שצריך לדבר לSMS) (החיסרון שלו שאין לו מצלמה!) כולל מטען+ 2 סוללות מגיע עם קו איזי אבל ניתן לחבר אותו לכל קו שרוצים ברשת פלאפון בלבד! 2.מכשיר סלולרי מסוג אלפא P8 ברשת אורנג', מכשיר חדש לחלוטין בקופסא המקורית! לא היה בשימוש כלל! במכשיר יש מצלמה! מכשיר ברזל (ללא סים-קו) רק לשים סים אורנג' ולדבר! מחיר 200 ש"ח לכל מכשיר! מחיר סופי! לא ממהר לשום מקום! למי שמעוניין שישלח הודעה לפרטי ואני אשלח לו מספר!
הודעה אחרונה מאת A900, -
- 1 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
כמה פריטים למכירה עקב סגירת חנות מחשבים, כל המוצרים חדשים באריזה סגורה! סט מקלדת + עכבר אלחוטי Logitech Cordless Desktop Wave 250 ש"ח. סט מקלדת + עכבר אלחוטי HP 200 ש"ח. עכבר גיימינג מקצועי Microsoft SideWinder X8 200 ש"ח. ראוטר אלחוטי מתקדם Edimax Mimo nMax BR-6524n 200 ש"ח. הארד-דיסק נייד Western Digital My Passport Elite 500GB 200 ש"ח. הארד דיסק חיצוני 4TB עם חיבור רשת Western Digital My Book World Edition II 4000GB 1150 ש"ח. כמו שאתם רואים, המחירים הם פחות מ 50% ממחירי הצרכן פרטים בהודעה פרטית או בטלפון 0546327236, תודה
הודעה אחרונה מאת benjah, -
- 0 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
למכירה מכשיר סוני P990i מכשיר הדגל של סוני אריקסון לשנת 2005: כולל מסך מגע מקלדת מקוצרת ומקלדת מלאה מנגן MP3 בעל יכולות WIFI ובלוטות' תומך שיחות וידאו וMMS בעל שתי מצלמות - קדמית ואחורית המצלמה הראשית היא ברזולוציה של 2 מגה פיקסל כולל זום, פלאש ומאקרו פרטים אפשר למצא פה. המכשיר נקנה בארה"ב, עברית חוקית ומקורית של אוזיקום הותקנה [בתשלום של 50 יורו] עם קניית המכשיר המכשיר ללא מקלדת בעברית - אבל יש לו מקלדת וירטואלית בעברית, הוא שימש אותי נאמנה בחמש השנים האחרונות המכשיר מוחלף עקב מצב קוסמטי לא מזהיר וסוללה שמצריכה הטענות תכופות מידי יחד עם המכשיר תקבלו: קופסה מקורית של המכשיר מטען קיר דוקינג סטיישן - עמדת עגינה לחיבור …
משחק ל-PS3
מאת dkn1- 0 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
למכירה FAR CRY 2 ,מאה שקל בלבד! http://www.gamepoint.co.il/product.aspx?p_id=7677
הודעה אחרונה מאת dkn1, -
- 0 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
לרגל טיסה לחול, נמכר כל תכולת הבית שלי טלויזיה 21 אינץ גרונדיג-150שח מחשב נייח אינטל דואל קור, זיכרון 1 גיגה, כולל מסך שטוח LG 17-במחיר 1900שח, כולל עכבר, מקלדת , רמקולים.(מי שקונה את המחשב מקבל שולחן+כסא מנהלים ב200שח בלבד) מחשב נייד , lenovo, צבע אפור כחדש- 1650שח. שולחן אוכל +4 כסאות, הכל מעץ במצב טוב-300שח. ספה מעור 2 מקומות-100שח. קומקום+מיקרוגל+מצנם=250שח. מדפסת קאנון חדשה, שחור לבן\צבעוני-200שח. כולל דפים. מערכת קולנוע ביתית הכוללת מגבר(סאב)+5רמקולים+דיוידדי-(המגבר עובד לסירוגין)230שח. גם הרכב שלי למכירה(מפורסם בפורום מכירת רכב), גמיש מאוד לקונה בשבועיים הקרובים. יש עוד מלא דברים ששכחתי כולל דברים\תוספות לרכב, בפרטי אשמח לענות על כל שאלה. מחיר…
הודעה אחרונה מאת amirxt, -
- 1 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
למכירה במצב ח-ד-ש GPS לרכ MIO C320 נעשה במכשיר שימוש פעמים בודדות בלבד מחיר 500 ש"ח בלבד לפרטים : 054-4928999
הודעה אחרונה מאת k1235, -
canon eos 400D
מאת rgunv- 0 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
עשתה כמה אלפי קליקים אחריות של קרט לעוד שנה תיק, כרטיס זיכרון מהיר, מטען, סוללה נוספת ועוד 1500 ש"ח 054-8828202 054-4553650 המצלמה במצב נהדר חיצונית ופנימית
הודעה אחרונה מאת rgunv, -
- 0 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
מחבט BLX WILSON חדש 289 גרם עדיין בניילון עולה 1200 דורש 900 0545644101 ליאור http://tennisconnected.com/home/wp-content/uploads/2009/12/wilson-blx-federer1.jpg
הודעה אחרונה מאת L-turbo, -
- 0 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
מכשיר מדהים מגיע עם כל האביזרים הנלווים והקופסא המקורית מדובר בדגם wifi. כמו כן מוכר מלא חלקים לבמוו z3 חיצוני ופנימי מי שמעונין שישלח לי הודעה פרטית או אימיל [email protected]
הודעה אחרונה מאת natnaly25, -
- 0 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
כפכפים של ריף חדשים צבע לבן שחור מידה 43(10 במידה אמריקאית) זוהרות בחושך לא ננעלו מעולם(מכיוון שהמידה קטנה עליי) 0545644101 ליאור 290 גמיש קצת
הודעה אחרונה מאת L-turbo, -
- 0 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
אני מוכר מספר דגמים מחיר החל מ50 שח ל1:24 הדגמים במצב טוב מאוד ויושבים בתוך וטרינה 0525702260 לירוי אני מהקריות מחר אני אעלה עוד דגמים שאני מוכר תמונות מוקטנות שצורפו חיפושית שחורה 1:24 רק 70 שח חיפושית תכלת 1:24 ללא פנסים מקדימה רק 30 שח פורד V8 רק 120 שח הדגם הירוק 1:18 דגם מיוחד מוסיף צבע לכל אוסף רק 100 שח תמונות מוקטנות שצורפו למכירה עוד כמה מהדגמים שלי סיטרואן טרקציון 1:24 רק 80 שח גיפ פורד 1:24 רק 80 שח קריזלר 1:24 רק 70 שח קורבט 1:24 ללא גלגל אחורי שמאלי רק 50 שח פרארי 1:24 רק 80 שח כל המחירים גמישים והנחה משמעותית תינתן לרוכש את כל הדגמים תמונות מוקטנות שצורפו
הודעה אחרונה מאת לירוי1, -
- 1 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
שלום לכולם אני מוכר את המכשיר שלי Iphone 3Gs 16GB שחור עם SimFree מקורי של אפל. מכשיר בשימוש כ- חצי שנה במצב חדש! היה עם מגן מסך מאז קנייתו . המכשיר ימכר באירזתו המקורית עם הציוד הנלווה, יחד עם מגנים נוספים. המכשיר בגירסא 4.0.1 עם SHSH ל3.1.3 המחיר - 2400 ש"ח. גמיש אני גר באיזור השרון - כפר יונה 0545481141 עמית
הודעה אחרונה מאת CaR MaN, -
- 0 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
למכירה 2 מוצרים כחדשים פחות משעה עבודה מכשיר שטיפה בלחץ 130 באר - מקצועי - לא בייתי ! 9 ליטר בדקה צינור 7 מטר אקדח איכותי עם 4 ראשים מתחלפים לשינוי זרם המים לא מצריך תלת פאזי - חשמל רגיל מחיר - 1600 ש"ח שואב אבק 3 מנועים 40 ליטר - מקצועי - לא בייתי ! 1000 וואט כל מנוע חזק במיוחד יכולת שאיבה גבוהה במיוחד צינור 5 מטר מחיר - 1800 ש"ח נמכר עקב אי קבלת רישיון לעיסוק שטיפה לרכב שני המוצרים יחד 3200 ש"ח !! 0547938995 - רוני.
הודעה אחרונה מאת יגאל בנץ, -
- 0 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
למכירה iPhone 3Gs 16G פתוח לכל הרשתות, חוקי כולל חשבונית. נקנה באורנג, עדיין באחריות עד ינואר 2011 מחיר : 2300 ש"ח 054-2200235 מתנה 2 כיסויי מגן אחורי: כיסוי מגן VULCAN וכיסוי מגן CapsuleRebel ומגן מסך שקוף נוסף חינם של Switcheasy. המכשיר במצב מצוין, ללא שריטות, שמור בצורה מדהימה!
הודעה אחרונה מאת zolo, -
- 2 תגובות
- 2 אלף צפיות
למכירה מצלמת מינולטה DYNAX 300SI. עם המצלמה ימכרו שני עדשות ופלאש למצלמה, עדשה אחת 35/70 ועדשה שניה 70/210 1000 ש"ח להכל, גמיש לרציניים.
הודעה אחרונה מאת dandango, -
- 1 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
3 זוגות עדשות חודשיות=עדשות ל-3 חודשים, תוקף עד 7/2013. 050-7576007 יותם מאיזור נתניה
הודעה אחרונה מאת tomcar, -
- 5 תגובות
- 8.7 אלף צפיות
נעלי ספורט אלגנט LACOSTE,מהממות,חדשות מידה 42.5[מידה אמריקאית 9.5]-לא נינעלו אף פעם,בקופסא. קיבלתי מתנה אבל המידה לא מתאימה לי,[קטנות עליי] לא גמיש! לבוא ולקחת. 250 שח ! ---- 2 כובעים חדשים ED HARDY קיבלתי מתנה ואני לא הולך עם כובעים כל כובע ב150 שח ----- שעון רפליקה מדהימה של ארמני. ללא שימוש פעם אחת.150 שקל! ----- שעון רפליקה של TOMMY יפה מאד ,קיבלתי מתנה ולא השתמשתי.150 שח ---- שעון אדידס לד יפה ,קיבלתי מתנה ולא השתמשתי. 150 שח *השעונים אינם נגד מים. אני מחדרה .הכל כתוב,מי שרציני מוזמן להתקשר למספר:0545833880 זמין בטלפון בין השעות 8:00-20:00
הודעה אחרונה מאת asafay1, -
- 0 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
למכירה מערכת תופים של חברת Mapex-V אחת מחברות התופים הפופולאריות בעולם. המערכת מתאימה למתופפים מתחילים ומתקדמים. נמכרת במצב מעולה ללא שריטות ופגמים,עם עורות חדשים של חברת Remo הידועה באיכותה. הסט כולל: 5 תופים בגדלי רוק. (סנר,בס,2 טמטמים ופלור.) 2סטנדים מאסיביים של חברת מאפקס (הייהט ורגיל) ובנוסף סטנד בום מאסיבי של חברת PEARL. מצילות הייט 14 ורייד 22 של חברת SABIAN SOLAR. די גמיש במחיר כל החלקים עובדים כמו שצריך נראים מצוין בלי בעיות ושטויות. שווה מערכת כזאת בכל בית (: תמונות של המערכת - http://www.siz.co.il/my.php?i=3hyzzqtzmlir.jpg http://www.siz.co.il/my.php?i=juwmw2zdtaio.jpg לא מוכר בנפרד. רוצה על הכל 1800, די גמיש. כואב לי מאוד אב…
הודעה אחרונה מאת <<yoni>>, -
- 0 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
יש בערך 3 שנים אחרונות. כואב הלב לזרוק. רק לבוא ולקחת.
הודעה אחרונה מאת Albert172, -
- 0 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
מוכר 2 אייפונים עקב שדרוג. הראשון הוא 16 גיגה והשני 32. מחיר של ה16 2000 ושל ה32 2500. שניהם במצב מדהים היו בשימוש אחראי. שניהם מחברות בארץ. 0508466006 רז.
הודעה אחרונה מאת shandor, -
- 1 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
1. לפטופ MSI EX600 מעבד 2.0GHZ intel cor 2 dou T5450 כרטיס מסך:NVIDIA 8400 זיכרון:4DB HDD 250 GB CD\DVDRW SD CARD CAMERA +MIC מסך 15" המחשב במצב חדש. 2200 ש"ח 2. COMPAQ 615 כרטיס מסך ATI HDD:320 GB מסך :15.6 LED זיכרון 2GB CAMERA +MIC מחשב קל יש אפשרות לWIN VISTAמקורי +200 ש"ח מחיר 2300 ש"ח. כל המחשבים במצב חדש. שמורים מאוד . המחשב יגיעו מפורמטים. נוקיה N97 32GB שחור מכשיר מעולה . המחיר גמיש. רק בהודעות פרטיות :
הודעה אחרונה מאת natio2, -
- 0 תגובות
- 2 אלף צפיות
אייפון דור 3 8 ג'יגה במצב מעולה - מסך נקי לגמרי משריטות ! הערכה כוללת : מגן יפייפה של לואי ויטון ( דמוי עור ) + מגן קשיח + מגן גומי חדש באריזה + מטען קיר , כבל יו אס בי ( חדש ) + אופציה לחבר אותו גם לשקע חשמלי + מגן מסך חדש ( יש אחד כבר על המסך ) , קופסא מקורית , סיכה להוצאת הסים מהאייפון ( מקורית ) ומטלית ניקוי למסך . + אייפוד נאנו 8 ג'יגה . במצב חדש לגמרי ! עם וידאו והכל ! . הערכה כוללת : כבל יו אס בי חדש לגמרי ( מקורי כמובן ) . שניהם ביחד במחיר ריצפתי של 1650 בלבד !!! 0526438030 גיא .
הודעה אחרונה מאת pozailov, -
- 0 תגובות
- 2 אלף צפיות
פלייסטיישן 3 120GB הדגם הדק חדש וסגור בקופסא בלי שימוש שנייה אחת דגם של מכשיר זה הוא PAL ולא NTSC כמו שמוכרים בארץ קורא דיסקים גם של חו"ל וגם של הארץ. מכשיר לא מוסב כמו דמוכרים כולם לכן המחיר גבוהה יחסית ממה שתמצאו בזאפ וכו... אפשרות החלפה על מגבר 4 ערוצים איכותי לרכב או אייפון 4 בתוספת תשלום שלי(תלויי ברכיב) אפשר בהודעה פרטית או בטלפון 0503873336 משה
הודעה אחרונה מאת moshebh, -
אקווריומים
מאת בני ארוך- 0 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
2 אקווריומים למכירה שניהם בגודל מטר מרובע כולל שולחן עץ ומכסה פלסטיק. 500 שקל לכול אקווריום (כולל שולחן מכסה ומנורה) 0546615205 בני מאשדוד
הודעה אחרונה מאת בני ארוך, -
- 0 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
C++ JAVA בסיסי נתונים NET איכותיים במצב מצויין, בנוסף לסטודנטים "מתחילים" סיכומים במגוון קורסים הרלוונטיים למכללה בהרצליה, תל אביב והאוניברסיטה. פרטים בהודעה או 054-4553650 אני מאיזור המרכז, לעיתים קרובות ברעננה.
הודעה אחרונה מאת rgunv, -
- 0 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
למכירה מיטת יחיד, מגיעה מפורקת, מעץ מלא. יחסית גדולה - 90*200. הגוף של איקאה ובמצב חדש. בנוסף יש מזרון קפיצים אוטופדי גם הוא במצב חדש ועם אחריות לעוד הרבה שנים, כמובן בגודל 90*200 (לא סטנדרטי - הוזמן במיוחד) מחירו של המזרון בלבד עובר את האלף ש"ח. אני רוצה על שניהם 600 ש"ח. ה"פ
הודעה אחרונה מאת Nakamichi, -
- 0 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
לפנות בפרטי. 350 ש"ח
הודעה אחרונה מאת דניאל1983,
-
מי מחובר 42 משתמשים רשומים, 4 אנונימיים, 114 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- RedLabel
- Haim_gds
- SlowRide
- VVWpolo
- zvigolden
- פול-טנק
- גור אדם
- osheri
- discoTD5
- itaysamurai
- דוב המערות
- eladts