אלטעזאכן
קונים (ומוכרים) הכל רהיטים אלטעזאכן אלטעזאכן. מיטה, ארון, שולחן, כיסאות, פריג'ידר, תנור גז, מכונת תפירה, מכונת כביסה, ספה, מזנון, שטיח. אלטעזאכן אלטעזאכן. אפשר כמובן לקנות ולמכור דברים יותר מודרניים כמו טלפונים, מצלמות, אופניים חשמליים וכאלה.
פורום המכירה נועד לשמש את חברי הקהילה הפעילים בלבד. פרסום מודעות מכירה יתאפשר רק לחברי אתר שפרסמו 30 הודעות ויותר בפורומים/מועדונים/מאמרים/בלוגים.
כללי הפורום - חובה לקרוא
ברוכים הבאים לפורום אלטעזאכן!
- פורום אלטעזאכן נועד לשמש את חברי הקהילה הפעילים בלבד ויכולים לפרסם בו רק חברי אתר שפרסמו 30 הודעות ויותר בפורומים/מועדונים/מאמרים/בלוגים.
- כותרת אינפורמטיבית לגבי תוכן ההודעה חובה ! הודעות בסגנון "מספר פריטים למכירה" או "חייב דחוף תכסף" יימחקו והאחראי להם יישא בנזק.
- הפורום נועד אך ורק לפרסום מודעות קנייה ומכירה של מוצרים שאינם קשורים לעולם הרכב.
- אין לפרסם הודעות מסחריות - רק פריטים למכירה ע"י אנשים פרטיים, שלא במסגרת עסק מסחרי.
- אין לפרסם יותר ממודעה אחת למכירה/קניה. אם יש ברשותכם מס' פריטים אחדו אותם תחת נושא אחד.
- אם ברצונכם לפרסם מחדש הודעה שכבר פורסמה (ז"א להקפיצה) אנא המתינו שבוע (7 ימים) בין פרסום לפרסום.
- אין אפשרות להגיב או לנהל דיון לגבי מוצר למכירה. בשביל זה קיימת מערכת ההודעות הפרטיות, אי - מיילים וגם תודה לאל תקשורת טלפונים משגשגת של מיטב החברות בארץ.
- פרסמו את המחיר, וציינו אם ברצונכם לקבל ה"פ , מייל או טלפון.
הודעות שיחרגו מכללים אלו יימחקו ללא הסברים נוספים.
גלישה נעימה ובהצלחה בקנייה ובמכירה. זכרו שמטרת הכללים היא לאפשר לחברי פורום אחרים להנות משירותי פורום קניה ומכירה ולא על מנת להקשות עליכם.
בתודה, ההנהלה.
4,823 נושאים בפורום הזה
-
- 0 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
design case for sale to iphone 4 50₪. 052-6300980
הודעה אחרונה מאת or_18d, -
- 1 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
16 גיגה שחור מכשיר אוסטרי עם בוט רום ישן ! פרוץ לכל סים כמובן ועובד כרגע עם גירסה 3.1.2 המכשיר בעל מגן מסך + מגן גב חיצוני הקונה יקבל את הקופסה המקורית עם המטען, אוזניות, סיכה 0507650504 או בה"פ
הודעה אחרונה מאת AMOS, -
- 1 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
סים פרי כל הרשתות, עברית מלאה (גם במקשים), נקנה לפני שבועיים, עדיין עם הניילון על המסך מגיע עם סוללה נוספת. מעוניין למכור ב 1800 ש"ח או להחליף באייפון 4/3gs.
הודעה אחרונה מאת benjah, -
- 0 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
אייפון 4 חדש לחלוטין - עדיין סגור לגמרי באריזה המקורית. קיבלתי את המכשיר מאורנג' ואין לי שימוש בו. 3500 ש"ח. טל
הודעה אחרונה מאת טל172, -
- 1 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
שלום וברכה, נוקיה n97 שחור sim free מכשיר מדהים . מצלמה 5mp bt סטריאו נפח 32 gb fm rds מסך טאצ' כמובן מגיע עם מטען וכבל usb המכשיר נרכש בסלקום ונפתח אצלם לכל הרשתות בעלות של 140 ש"ח כל הפרטים 0528653156 המחיר? 850 ש"ח
הודעה אחרונה מאת natio2, -
- 6 תגובות
- 5 אלף צפיות
שעון יוקרה איטלקי מדהים. זכוכית קריסטל נגד שריטות, מנגנון קוורץ של מיוטה, עשוי פלדה 316L אל-חלד, גודל 45X45, גדול ומרשים. קניתי לפני שנתיים בטיול לשוודיה עלה לי 750$. נענד רק באירועים, ליום יום יש לי שעון של פירארי, מצב קוסמטי מעולה כמו חדש. למכירה ב 1800 שקל. או החלפה על: מסך 32" LCD, או HTPC. איזור צפון.
הודעה אחרונה מאת haq, -
- 0 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
אהלן, אני מוכר את המכשיר שלי, אייפון 3G 16G, sim-free, לבן במצב מצוין. ימכר עם: מטען לרכב, לבית, כיסוי מיוחד (חצי פלסטיק שקוף מאחורה וגומי שחור בצדדים), מגן מסך וזהו. יש קצת שריטות על הפלסטיקה האחורית אבל אין אחת על המסך. מחיר 1400 ש"ח כולל האביזרים. הודעות פרטיות בלבד.
הודעה אחרונה מאת ShayRally, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
למכירה מכשיר BLACKBERRY STORM2 9550 במצב חדש לחלוטין, היה בשימוש שבוע בלבד! המכשיר ללא שריטות/מכות, פתוח לכל הרשתות וכולל עברית מלאה! נמכר עקב מעבר לאייפון 4. בנוסף, הקונה יקבל מגן מסך, מגן קשיח למכשיר, 2 סוללות נוספות + מטען נוסף + כרטיס זכרון 16 ג'יגה. מחיר - 1900 ש"ח. אני נמצא באיזור המרכז (ראשל"צ/חולון/ת"א). טלפון 052-5500002 מייל [email protected]
הודעה אחרונה מאת tfishler, -
- 1 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
למכירה/החלפה על שטויות. 1. תיק גב ג'אנספורט שחור. תא אחד. עם LIVEWIRE שאין לי מושג אם הוא עובד. חזית קשיחה. תיק מרשים ונוח. 100 ש"ח. 2. תיק משולב גב/טרולי. גם שחור. נפח עצום. 2 תאים גדולים + מקום ללפטופ עד 15.4" ונכנס שם גם 17 בלי מלחמה מיותרת. טס איתי לחו"ל המון ותמיד היה צמוד אליי. מצוין לסטודנטים שנוסעים הרבה ברכבת. 150 ש"ח נגמרו האבטיחים אז שמתי סיאמית למטרת קנ"מ.
הודעה אחרונה מאת מה רע בשביט?, -
- 1 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
300 ש"ח
הודעה אחרונה מאת בן יגאל גל, -
- 1 תגובות
- 3.8 אלף צפיות
אייפון 3GS 16GB שחור. במצב מצויין, מגן מסך ונרתיק מהיום הראשון. פרוץ 3.1.3. עם המכשיר ימסרו הרבה אביזרים - ניתן לראות בתמונות. (7 נרתיקים, 2 מדבקות, מטען+2 כבלים, אוזיניות). עקב קבלת אייפון 4. מבקש: 2000 054-5369494 מיכאל ביד 2 http://www.yad2.co.il/Yad2/hotPicYad2.php?CatID=3&SubCatID=0&SalesID=3948603&SalesCatID=&Code=7a198cae0b82f76a148d686dd3ef9b9e
הודעה אחרונה מאת LimP, -
- 0 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
המכשיר אצלי חודש, חדש לגמרי, המכשיר פרוץ! מגיע עם : הקופסה +מגן מסך על המכשיר + אחר נוסף מטען + האוזניות תוכנת IGO מגן גוף של חברת incase כמובן שהוא סימפרי מהיצרן! דורש 2600 ש"ח לא גמיש בגלל שהמכשיר חדש!! הצעות בפרטי
הודעה אחרונה מאת eladbe, -
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
בושם פולו הכחול באריזה לא נפתח מעולם עדיין עם הניילון, 125ml או דה טואלט, נקנה ברשת אפריל, לא טסטר, לא גנוב ולא מזוייף חס וחלילה. 200 ש"ח בלבד. אפילו בדיוטי פרי הוא עולה 225 ש"ח. http://www.24p.co.il/model.aspx?cat=FFB&id=46547
הודעה אחרונה מאת Rieno, -
- 0 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
מחשב נייד מדגם מחשב נייד DELL Inspiron 14 N4030 IN-RD09-4414 חדש בקופסא מקורית, לא נפתח מעולם. צבע שחור לוח אם Intel® HM57 Express Chipset לוח אם …
הודעה אחרונה מאת Dar, -
- 0 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
למכירה שני אייפונים. הראשון - אייפון 3g 16gb סים פרי יצרן מאיטליה. במצב מעולה, ללא שום שריטות. מגיע עם גרסא 3.1.3, לא מותקן עליו כרגע כלום, פרט ל cydia ופריצה למשחקים. מגיע בקופסא המקורית עם כל האביזרים (אפילו עם הסיכה לפתיחת הסים) השני - אייפון 2g 8gb נרכש בארה"ב. גם כן במצב טוב, יש שריטה אחת קלה ביותר בחלקו האחורי. עוד לא עשיתי לו ריסטור, ולכן אתם יכולים לבחור איזה גרסא אתם רוצים שאעדכן לו. מגיע גם כן עם הקופסא המקורית וכל האביזרים. מחירים: אייפון 3 - 1500 ש"ח. אייפון 2 - 800 ש"ח.
הודעה אחרונה מאת טל172, -
- 0 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
למכירה זיכרונות DDR2 כולם של חברת KINGSTON 2 סטיקים של 2G מהירות 800MHZ כל סטיק 170 שקל סך הכול 4 גי'גה מי שיקח את שנהם ב300 שקל בלבד 2 סטיקים של 1G מהירות 667MHZ כל סטיק 100 שקל סך הכול 2 גי'גה מתחייב על הכול לפרטים נוספים 0547231270
הודעה אחרונה מאת GT-TURBO, -
- 3 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
מחבט טניס prince EXO3 Silver 118 חדש בניילון, מעולם לא פגש כדור המחבט נתקבל כמתנה אך אין לי צורך בו (אני משחק פעמיים בשנה, וזה מחבט בכמה רמות מעל היכולת או הצורך שלי) כמו שאפשר לראות בקישור, בחנות הוא עולה 1700 ש"ח, אני דורש 1000 טיפה גמיש, לרציניים בלבד פרטים בהודעה פרטית או בטלפון 0546327236
הודעה אחרונה מאת benjah, -
- 0 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
בעקבות החלפת מסכים בבית שלי ובבית הורי, השתחררו לי / קיבלתי כמה מתקני תליה לגדלי 42/50 אינץ'. אחת מתוצרת זרועות ברקן, משומש בקופסה השני מתוצרת זרועות שיח, חדש בקופסה. 150 ש"ח לכל אחד מהם. יש סיכוי שיהיה לי מתקן נוסף של AUDIO LINE עד גודל 63 אינץ' ,חדש שאני אמור לקבל - גם ב150 ש"ח. אייל.
הודעה אחרונה מאת אייל, -
- 1 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
למכירה עקב חוסר שימוש. 5 רמקולים של DOME, זוג ריצפתיים, זוג אחוריים וסנטר. סאב אקטיבי של אמריקן אקוסטיקס, 250W. רסיבר של קנווד, 4070D, תומך בכל טכנולוגיות עיבוד הקול ההיקפיות. 600 ש"ח לרמקולים. 600 ש"ח לרסיבר. 1000 ש"ח להכל ביחד.
הודעה אחרונה מאת Romek, -
למכירה כל מיני
מאת ehzehz- 0 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
משקפי אוקלי במצב טוב מאוד עם עוד זוג עדשות בצבעים אש וכחול אייס -ג'ולייט 1000 שעון ארקטורה סייקו טעינה אוטומטית ע"י הליכה עם השעון - 500 פלאפון דור 3.5 LG KU990 טאצ' -יש לי שניים כל אחד 500 (סלקום) קסדת שואיי כחדשה קצת שרוטה - 1500 רכב בנזין על שלט רחוק של TRAXXASS 2.5 - 1500 ש"ח לפ טופ T23 של IBM מצב טוב קצת משודרג מתאים לסטודנט- 700 לפרטים נוספים אלעד 0503550556
הודעה אחרונה מאת ehzehz, -
- 0 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
למכירה Canon PoewrShot A490. חדשה לחלוטין, בקושי השתמשתי בה. נקנתה לפני כ-3 חודשים והגעתי למסקנה שאני לא באמת זקוק לה, הפלאפון מספיק לי.. עלתה לי כולל כרטיס 2 ג'יגה: 508 ש"ח. אני דורש 300 ש"ח. יש תעודת אחריות ל-4 שנים. 050-4758342
הודעה אחרונה מאת אליה, -
- 3 תגובות
- 5.9 אלף צפיות
אופניים של אחי הקטן שכבר לא כל כך קטן למכירה נמכרות בגלל שהוא כבר גדול מידי לאופניים. צמיגים חדשים וברקסים תקינים קדימה ואחורה 600 ש''ח והם שלכם ליאור 0543046160
הודעה אחרונה מאת ליאור קלה, -
- 2 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
מה קורה חבר'ה ? אז כמו שאני אוהב מכוניות ככה גם מחשבים ! אני מוכר את ההגה שלי בצער רב כי אני צריך כסף ! הגה Driving Force Pro Wheel Logitech בעל 900 מעלות סיבוב כמו הגה אמיתי עם מנוע פינימי שנותן לך תחושה ראליסטית כאשר נוסעים על סוגים של דרכים כגון כורכר חצץ ואספלט , פשוט חוויה מטורפת ! מגיע עם ידית הילוכים צמודה טריפטוניק ודוושות גז וברקס ! באמת משהו מטורף, בזאפ הוא עולה 750 אני מוכר אותו ב700 עם המשחק לPS3 SHIFT אם אתם מכירים זה סימולטור נהיגה עם שיפורים חיצוניים ופנימים קיצר באמת ערכה משגעת לסימולטור נהיגה ראליסטי ! המספר שלי 0546335046 ואני לא גמיש במחיר !!!! המשחק עלה לי 54 $ וההגה בסביבות ה850 שקל ! אין מצב שאני יורד מתחת ל700 ! אז לא לעצבן !
הודעה אחרונה מאת smallars, -
- 1 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
מכשיר חדש חדש. מלפני חודש וחצי בערך,אחריות לעוד 10 חודשים של NJOYSTICK (משם נקנה המכשיר ויש קבלה). ELITE המכשיר בצבע שחור, 120 GB,דגם JASPER-לא מקבל טבעת מוות. שני שלטים שחורים (שניהם הגיעו עם המכשיר). המכשיר במצב ניילון-יש את הקופסא וכל השקיות של השלט,כבלים ואפילו של הבטריות. המכשיר נקנה עם פריצת LT1.1, נכון להיום עדיין לא יכול לקבל באן מהרשת (אחריות כוללת גם על הפריצה עצמה וגם על המכשיר) קניתי חבילה של 10 דיסקים (VERBATIM DL-הכי יקרים וטובים לצריבת משחקים לBOX) משחקים שצרבתי : FORZA 3 שני דיסקים WWE SmackDown GTA 4 FIFA 10 Red Dead Redamption כולם ניצרבו על מהירות X2 ועברו תיקון יש לי עוד כמה יחידות ריקות של דיסקים,ועוד שני משח…
הודעה אחרונה מאת BILLABONG, -
- 0 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
למכירה (כמעט מסירה) : מכונת כביסה Indesit משהו פשוט, עבדה עד לא מזמן אצלי בבית - 200 ש"ח. טלוויזיה 29 אינץ' של metz CRT עובדת טוב - 150 ש"ח. שני המוצרים ביחד, 300 (אם במקרה למישהו חסר). פרטים בה"פ.
הודעה אחרונה מאת שלומי, -
- 0 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום לכולם למכירה מספר חלקים למחשב 1. מעבד פנטיום 3 1000 מגה הרץ סוקט 370 -50 שקל 2.לוח אם לפנטיום 3 הכי מתקדם שיש של חברת ASUS TUV4X עם 5PCI וAGPX4 מחיר 100 שקל בלבד 3.כרטיס מסך חזק ATI 9500 PRO 128MB 128BIT מצב מצויין 100 שקל 4קירור מטורף של ארטיק קולינג 7 פרו למעבדים בתושבת סוקט 775 100 שקל 5.זכרונות SDRAM 133MHZ 2 סטיקים של 256MB של חברת IBM 50 שקל כל אחד ושני סטיקים של 512MB של חברת קינגסטון 100 שקל כל אחד 6.הרדיסיקים חיבור IDE של חברת ווסטרן דיגיטל 80 גי'גה ב50 שקל והרדיסק של חברת SAGTE 40 גי'גה ב40 שקל לפרטים נוספים 0547231270
הודעה אחרונה מאת GT-TURBO, -
- 0 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שעון חדש ומקורי של טומי עם כל הקבלות והספרים תמונות http://www.siz.co.il/my/zudmohd5jim3.jpg http://www.siz.co.il/my/omhgzhdmvxwo.jpg
הודעה אחרונה מאת אילן_א, -
- 0 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
סט מברגה + מקדחה + פנס עובדים על סוללות כל הסט הוא 18V עוצמה קטלנית ביותר הכל חדש עם כל הספרים מגיע עם סט ביטים ומקדחים. הכל של החברה הטובה בעולם היטאצ'י היפנית מגיע בארגז מפואר של היטאצ'י לא היה בשימוש אפילו דקה המחירים בזאפ רק של המברגה והמקדחה 5000 לפרטים שלחו הודעה. תמונות http://www.siz.co.il/my/zgmtmymryozm.jpg http://www.siz.co.il/my/yjme5jo5lgnz.jpg
הודעה אחרונה מאת אילן_א, -
- 0 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
במצב ח-ד-ש! כמעט ולא היה בשימוש בשנה האחרונה, שוכב לאחרונה בקופסתו המקורית. פלאש שמאוד קשה למצוא בארץ כיום, ללא שום שריטה, מגיע עם הקופסא המקורית, נרתיק וכל הדברים שמגיעים איתו בעמדת הקנייה. אני מאזור הדרום, ג'ניה. ה''פ או 0545871791 בשעות הערב. 1600 ש''ח.
הודעה אחרונה מאת JEP, -
- 1 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
מחשב ניד טושיבה HD חדשששש!! בן חצי שנה, בכלל לא בשימוש, כולל עכבר מקורי טושיבה ותיק מקורי של טושיבה, יציאת HDMI מסך מבריק.מחשב חזק!!! מחיר מציאה!!!!!! דגם:TOSHIBA L500-1R3 חבילת זיכרון מהירה 4096MB DDR 3 במהירות 1066MHz מעבד Intel® Dual Core T4400 במהירות 2.20GHZ דיסק קשיח בנפח 320GB כניסת eSata, קורא כרטיסי זיכרון מצלמת אינטרנט מובנית. 050-7788828
הודעה אחרונה מאת shuku999,
-
מי מחובר 51 משתמשים רשומים, 8 אנונימיים, 199 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- yahaga
- sperial
- orsh99
- Avia
- אלי55
- BoazB11
- elihershko
- Itzik-b
- axSupreme
- MRobot
- David32
- דובצע