מכירה - מכוניות ואופנועים בלבד
מיועד לפרסום הודעות מכירה לכלי רכב.
פורום המכירה נועד לשמש את חברי הקהילה הפעילים בלבד. פרסום מודעות מכירה יתאפשר רק לחברי אתר שפרסמו 30 הודעות ויותר בפורומים/מועדונים/מאמרים/בלוגים.
כללי פורום מכירה
ברוכים הבאים לפורום!
- פורום המכירה נועד לשמש את חברי הקהילה הפעילים בלבד ויכולים לפרסם בו רק חברי אתר שפרסמו 30 הודעות ויותר בפורומים/מועדונים/מאמרים/בלוגים.
- הפורום נועד אך ורק לפרסום מודעות מכירה של רכבים מכל סוג.
- אין לפרסם מוצרים אחרים פרט לרכבים (מכוניות, אופנועים). מחשבים, פליסטיישנים, ברווזים מפוחלצים ושעוני קיר לא מתקבלים כאן.
- בהמשך לסעיף 2, אביזרים לרכב ניתן לפרסם כאן, כל שאר הפיצ'פקעס כאן.
- בהמשך לסעיף 3, מודעה שלא תפורסם במקום הנכון תמחק ללא הסברים נוספים.
- אין לפרסם הודעות מסחריות - רק רכבים פרטיים שלא במסגרת עסק מסחרי.
- אין לפרסם קישורים ללוחות מכירה אחרים.
- אם ברצונכם לפרסם מחדש הודעה שכבר פורסמה (ז"א להקפיצה) או לערוך פרטים יש להמתין שבוע (7 ימים) בין פרסום לפרסום. הקפצה שלא לפי הכללים תגרור מחיקת ההקפצה + התראת משתמש.
- הגולשים מתבקשים להמנע מדיונים לגבי רכב נמכר כזה או אחר ולגבי תצפיות. כמו כן, הנכם מתבקשים שלא לנהל ויכוחים ודיונים עם מוכרים וקונים לגבי מחיר, מצב האוטו וכדומה, בשביל זה קיימת מערכת ההודעות הפרטיות, אימיילים וגם תודה לאל תקשורת טלפונים משגשגת של בזק. לסיכום - אין להגיב להודעות שלא אתם פירסמתם.
- דיונים בנושא רכבים למכירה וקנייה יכולים להתקיים בפורום בפורום "ייעוץ ברכישת רכב" בתוספת קישור למודעה בפורום זה.
-
"פעמיים וחצי מעל המחירון. נא לא לזיין את השכל, מי שמתכונן להתקשר ולבלבל לי את המוח שלא יתקשר. לרציניים בלבד".
איך זה? כיף, אה?
מראה כמה אתם רציניים ואיזו מכונית נדירה ומדהימה ומלוקקת יש לכם. לא?
מה פתאום שיגזלו מזמנכם היקר? שיגידו תודה שאתם מרשים להם בכלל לקנות מכם.
חברים יקרים - אם יש דברים שמעצבנים בפורום מכירה - זה הנוסח הזה.
החלטתם לפרסם כאן? לבריאות, אבל נא להימנע מהצלפה בקוראים. יש לכם רכב סופר נדיר ומלוקק שאתם רוצים עליו מחיר יאה? בבקשה - פרסמו את המחיר, וציינו אם ברצונכם לקבל ה"פ, מייל או טלפון, אבל מספיק עם ה "תראו כמה אני מיוחד ואל תפנו אליי אלא אם אתם מוכנים לנשק בלחי הימנית של ישבני כדי שאסכים, אולי, למכור לכם במחיר X". - מס' טלפון יש לפרסם בשני אופנים - 05X-YYYYYYY או 05XYYYYYYY
- אם ברצונכם לערוך או להסיר מודעה יש לפנות בה"פ אל אחד ממנהלי הפורום בצירוף לינק למודעה.
- לכל רכב למכירה, מודעה אחת בלבד בשרשור אחד בלבד. כפל הודעות (שלא לדבר על יותר) יגרור מחיקת כל שרשורי המכירה של המפרסם!
הודעות שיחרגו מכללים אלו יימחקו ללא הסברים נוספים.
גלישה נעימה ובהצלחה במכירה. זכרו שמטרת הכללים היא לאפשר לחברי פורום אחרים להנות משירותי פורום קניה ומכירה, ולא על מנת להקשות עליכם.
בתודה, ההנהלה.
21,582 נושאים בפורום הזה
-
- 1 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
דגם: סיוויק הייבריד 2007 יד: ראשונה,נהג יחיד. רכב ללא תאונות,נקי ושמור. ק"מ: 125000 מטופלת במוסך מורשה של הונדה,ספר רכב מסודר. מצב פנימי וחיצוני של הרכב מעולה.אני לא מעשן ואין ילדים בגיל שלוקחים את הרכב בסופי שבוע. דגם מפואר,מהנה ומאוד חסכוני בדלק. צמיגי CONTINENTAL כמעט חדשים(פחות מ20000 ק"מ) 6 כריות אויר+בקרת יציבות טסט:סוף השנה MP3 מחסנית 6 דיסקים, בקרת שיוט, גלגלי מגנזיום, אורות ערפל,חימום מושבים,בקרת אקלים+מגלה ראדר VALENTINE ONE חיישני רוורס ועוד... נייד:052-2662292 ---לאון אני מחיפה מחירון יצחק לוי 57.200 ש"ח מבקש 52000 ש"ח
הודעה אחרונה מאת leo69, -
- 6 תגובות
- 3.8 אלף צפיות
למכירה יאריס TS 2003 מושקעת מאוד ומטופלת ,יש היסטורייה, טופלה בחלקים מקוריים בלבד ובשמנים איכותיים דוגמת valvoline. לרכב קלאץ מקורי חדש ,צמיגים טריים TOYO T1R. אפרשרות לקבל מערכת איכותית של הרץ בתוספת תשלום שכוללת :סאב,מגבר,קומפוננט. יד רביעית , 192k מחיר מבוקש 30k טלפון : 0546620466
הודעה אחרונה מאת EXTREM, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
קטנוע במצב תצוגה מלבד מכה במגן האגזוז. 00 ברישיון, נקנה בעופר אבניר בחיפה בספטמבר 2011. בלי טסט בגלל שאני לא נוסע עליו, עבר טיפול לפני כ-3 חודשים, יש ספר טיפולים מלא, טופל במקום מסודר לא אצל חאפרים! 4822 ק"מ! לא עוד סתם קטנוע מצ'וקמק מסוכנות!! אני מכרמיאל, יכול להפגש כל יום אחרי 8 בערב חוץ מימי ראשון ורביעי שאני בכלל לא יכול. לא תמצאו קטנוע במצב כזה! מתחייב בבדיקה! 7,000 ש"ח למעוניינים, צרו איתי קשר בפרטי
הודעה אחרונה מאת mosheg91, -
- 0 תגובות
- 795 צפיות
למכירה יד ראשונה, ידני, 29000 ק"מ, 1200 טורבו, על הכביש באמצע אוגוסט 2013, אחרי טיפול של שנה, טסט עד אוגוסט 2015. חסכונית מאוד, ללא תאונות, תוספות רבות כמו בולוטוט מקורי, הגה עור, מגנזיום, בקרת שיוט, צמיגים רחבים. הרכב מאוד נוח בנהיגה. ניתן ליצור קשר בדואר אלקטרוני [email protected].
הודעה אחרונה מאת zelkind, -
- 2 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
מאזדה לנטיס 2001 דגם GLXF סטיישן 5דלתות מנוע 1840 הרכב יד 5 עם 167,000 ק"מ שמור ומטופל בזמן מצבר בן חצי שנה סאנרופ דיבורית בלוטות' רדיו דיסק חלונות וסאנרופ נסגרים בנעילה כל הפלסטיקה שלמה ללא שברים וסדקים סלון שלם נראה כמו חדש ללא קרעים 050-4037199 זיו
הודעה אחרונה מאת ziv_l83, -
- 0 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
יד שניה. יחידה בארץ ונדירה גם בעולם. 115,000 ק״מ. צבע שמפניה. טורבו קרוב ל350 כ״ס. אמינה מאד! אוטומטית(מה לעשות, לא כולם מושלמים....ניתן להפוך אותה בארץ לידנית בעלות לא בשמיים למרות שהתוכנה מטפלת גם בגיר האוטומטי והתוצאה נפלאה) כל התוספות האפשריות של סדנת AbbottRacing בבריטניה. מבחינה חיצונית הסאאב הזאת נמוכה, ספוילר אחורי, גלגלים בחוץ, גריל רשת, ובכלל, ונראית ״שרירית״ מסאאב 9-5 רגילה. הסאאב הזאת ״קורעת״ כמעט כל מה שזז על הכביש. ומצד שני בנסיעה רגועה עם קרוז קונטרול 100 קמ״ש, תצרוכת הדלק 13-14 ק״מ לליטר. למרבה במחיר החל מ45K. (הרכב שווה הרבה הרבה יותר) חווית נהיגה אחרת. לא דומה לאירו רגילה. מעולם לא עברה תיקון פחחות כל שהוא. מכוסה ונוסעת מעט מאד ורק מ…
הודעה אחרונה מאת Asaab95, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אתחיל בכך שהרכב לא שלי אלא של ההורים של חבר מאוד טוב שלי, את רוב הקילומטרים עשתה אמא שלו ככה שהאוטו הזה לא עבד קשה מימיו. האוטו יד שניה 90 אלף קילומטר טסט עד יולי, 4 צמיגים חדשים נראה מצוין לגילו דגם ספורט 6 הילוכים אוטומט צבע כסף, עם כל התוספות של הדגם ( למעט הסאן רוף ) אל תשאלו אותי שאלות בפרטי כי באמת שאני לא יודע הרבה על הרכב, אני רק יודע שהוא אצלהם ב 3 שנים האחרונות נראה מעולה מבפנים ומבחוץ ( הוא שכן שלי). מחיר 47,000 ש"ח פלאפון: 0544470807 רועי תמונות:
הודעה אחרונה מאת OranKimhi, -
- 0 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
ברשותי גולף 2003 SDI 1900 - 68 כ"ס ידנית יד רביעית 480000 ק"מ טסט עד 05/2015 בעלות קודמת: לימוד נהיגה בעלות נוכחית: פרטית תאור: אוטו שמור ומפונק מכל הלב לא נחסך שקל אחד על האוטו טסט לשנה שלמה צמיגים חדשים רדיאטור חימום וקירור חדשים אחרי טיימנג והחלפת מרימים הידראולים בולמים קדמיים הגה חדש משאבת דלק תוספות: גנטים מגניזיום מערכת מולטימידיה קומפוננטים של BOSS חיישני ריוורס חלונות כהים פנסי ערפל ריפוד חדש של חברת HR תמונות: קשר: עומרי - 0525531637
הודעה אחרונה מאת umry, -
- 0 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
אני מפרסם את הרכב בשביל חבר. נא לפנות אליו. סיאט לאון 1.8TSI ידנית שנת 2011 יד 2 80,000 ק"מ טסט עד אוגוסט הבא הרכב מאוד מושקע בהרבה מאוד כסף, ובמהלך התקופה שהרכב היה אצלו הוא שודרג עם הרבה מחשבה: APR סטייג' 2+ שכולל: צינורות T.O.P APR קיט יניקה APR דאון פייפ חיישן N75 של APR קויילים R8 וכמובן כל זה מנוהל בעזרת תוכנה APR STAGE 2+ יש תוספות גם מסביב כמו: קוילאוברים VMAXX אקסטרים (שליטה על גובה + קשיחות) צמיגים R1R בני חודשיים חלונות מושחרים בכל הרכב השחמה בפנסים מאחורה ועוד.. כמובן שהרכב מטופל כל 5000 אלף ק"מ בשמנים, נוזלים וחלקים הכי איכותיים. לפרטים נוספים - 0528-998372
הודעה אחרונה מאת SPLiT, -
- 1 תגובות
- 988 צפיות
לצערי הגיע הזמן למכור ולהתקדם כמה שנים, מאזדה לאנטיס F שנה 1997 גיר אוטומט ק"מ: 197000 יד רביעית צבע לבן גימור כמו ה1998. צמיגים ובולמים קדמיים חדשים. מטופלת במסירות. על הדרך , יש גם ספר רכב וטיפולים כולל כמעט כל הקבלות של הטיפולים מהיום שנקנה. מחיר 11000. פרטים נוספים : 0504569870 שימי.
הודעה אחרונה מאת shimisi, -
- 0 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום! אני מוכר את הרכב שלי טויוטה קורולה 2008 ידנית יד 1 93 אלף קילומטר. הרכב שמור מאוד, כל הטיפולים נעשו במוסך מורשה, יש את כל הקבלות והכל רשום בספר טיפולים. טיפול אחרון הוחלפו בלמים קדמיים חדשים צלחות כולל רפידות. אני מבקש על הרכב 64 אלף אבל אפשר לדבר על מחיר אם מישהו רציני. 0526316135- ויטלי
הודעה אחרונה מאת vitali23, -
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
למכירה איביזה 2013 5 דלתות מנוע 1.2 טורבו גיר DSG הרכב שמור מעוד עבר 7000 ק"מ טסט עד 7/2014 צבע לבן מחיר הרכב 96K הרכב חייב לימכר לפרטים ויטלי 0545472802
הודעה אחרונה מאת vitali87, -
- 0 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום, מפרסם עבור אחי: הונדה אינסייט 2013 עלייה לכביש באוקטובר. 40000 ק"מ. מצב חדש. ללא תאונות, מכות שפשופים ורעות חולות. נמכר עקב הרחבת המשפחה וקניית רכב גדול יותר . כולל: מע' מולטימדיה, חיבור bluetooth לנייד, רדיו דיסק מקורי, חיבורי USB, ניווט GPS, מצלמת רוורס + חיישנים, חלונות כהים מאחור ועוד. האוטו חסכוני מאוד, צריכה ריאלית של 1 ל- 19(!!). כמובן שיש היסטוריית טיפולים מלאה עם קבלות. מחיר מבוקש: 102K. טלפון: 054 שתיים אפס שבע 44 חמש שש אודי.
הודעה אחרונה מאת Ki-PoD, -
- 1 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
שלום, אני מעמיד את הרכב שלי למכירה (אני נכנס להרפתקאה חדשה...) מדובר ביונדאי וולוסטר, מנוע 1600 תיבה אוטומטית (רובוטית ליתר דיוק) שעלתה לכבישנו ביולי 2012. אני היד השנייה לרכב. הבעלים הראשון שמר וטיפל בו באדיקות ואני המשכתי אחריו לטפל באותו המוסך (כמובן מורשה יבואן). הרכב מגיע ברמת גימור INSPIRE, מד אוץ מראה על 49,000 קילומטר בדיוק. עבר טיפול גדול כולל ברקסים ב-42,000 קילומטר (הקדמתי ב-3000 קילומטר) כך שהטיפול הבא יהיה ב-57,000 קילומטר. הותקנו לרכב 4 צמיגים חדשים של FALKEN (זוג לפני כחצי שנה וזוג ממש היום), החלונות האחוריים הושחמו בצורה מקצועית ובתשלום נאה. מותקנת מערכת שמע מעולה הכוללת סט קומפוננטים של MOREL , מגבר וסאב. לא HIGH-END …
הודעה אחרונה מאת Lexus12, -
- 0 תגובות
- 761 צפיות
למכירה בהזדמנות: שנת 97 עם 172000 קמ,יד 2. האוטו במצב מצויין, כל הרכב תקין הן מבחינה מכנית ומבחינה חשמלית. לרכב יש הרבה תוספות כגון: בניות 6*9 בדלתות הקדמיות וגםבקורות,מגנזיום,חלונות שחורים ועוד. המחיר:9500 ש״ח,בלי הצעות מגוחכות. 0545237102 דימה. ניתן לראות תמונות ביד 2.
הודעה אחרונה מאת dim4ka, -
- 0 תגובות
- 978 צפיות
מוכר אופל טיגרה שנת 97, צבע כתום קילומטר - 197k. הרכב עבר שיפוץ ראש מנוע, מאז נסע פחות מ-1000 ק"מ. הפעם האחרונה שהנעתי את הרכב הייתה היום (כמובן החלפתי מים, שמן, פילטר שמן ופילטר אוויר) לקחתי את הרכב לסיבוב קצרצר באמת שקשה לי לחשוב שאולי אמכור אותו, אבל אין לי את הכסף להמשיך להחזיק אותו. הרכב נוסע פיקס, הכל מטופל. על הרכב מורכבים דוד אמצעי ואחורי פתוחים. יש גם את הדוד הישן למי שרוצה. לרכב אין טסט, על מנת לעשות לו טסט יש לשלם 3700 ש"ח לאגרה, כולל הטסט הנוכחי. הפנסים של הרכב גמורים, עובדים אבל שבורים. הרכב ימכר ללא פנסים. הרכב עמד המון זמן בזמן שהייתי בצבא ולא היה לי כסף לשלם את הטסטים, עכשיו אני משוחרר ואני רוצה לחסוך לטיול. ניתן להעלות א…
הודעה אחרונה מאת danielud, -
- 0 תגובות
- 825 צפיות
סוזוקי עם 270 אלף קמ מתוחזקת הייטב אין נזילות מים ושמן בכלל משתמש רק בשמן ומים ירוקים מחברות טובות שמתי שני צמיגים חדשים, שנת 2014 בלמים ובולמים חדשים, עברה טיפול יסודי מבחינת פרונט ( משולשים תפוחים ומוט מייצב חדשים ) ישנם עניינים לגבי האוטו, שאפרט באופן פרטי מעוניין בהחלפה לרכב משנתון דומה עדיפות לרכב חסכוני וקל לתחזוק ( מבחינת חלפים ) עם נפח מנוע קטן יותר ובעל מצב מכני טוב ( פרונט, גלגלים, הגה, בלמים וכו ) רכב שמתאים לסטודנטים בסגנון הזה ..
הודעה אחרונה מאת Maor Parizat, -
- 2 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
למכירה אוודי TT שנת 03 יד שנייה(01 ברישיון) עם 67 אלף קילומטר. הרכב שמור בקנאות ומתוחזק ברמה גבוה,הרכב טופל במוסך פליקס ולאחר מכן במוסך רון. מחיר נדרש93000 לרציניים בלבד. לפרטים -0522503294
הודעה אחרונה מאת buggy, -
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
בעקבות מעבר לחו״ל אנחנו מוכרים את הרכב של אמא שלי. הרכב יד ראשונה, אנחנו הוצאנו אותו מהחברה עם 63,000 קילומטר ננהג מאז ומתמיד רגוע על ידי אמא שלי לעבודה וחזרה. מטופל במוסך המורשה, שום דבר לא נחסך מהרכב. הדגם המאובזר של הC4: ג׳אנטים מקוריים מהחברה 6 כריות אוויר מחשב דרך בקרת שיוט בקרת משיכה מראות חשמליות חיישני רוורס דיבורית Parrot Bluetooth צבעונית 0522421688 אבי
הודעה אחרונה מאת qil, -
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
המיצובישי--94', בורדו, אוטומט. הסיטרואן--02', לבן, דיזל ידני. שתיהן מושבתות, עומדות, יש הרבה חלקים טובים. מחיר לא ממש מוגדר, כל הצעה הגיונית תישקל בחיוב. לעוד פרטים וכו': 050-2180021--חגי.
הודעה אחרונה מאת אליה, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
קצת לא שיגרתי, הנה הפרטים: לפני שבעה חודשים לקחתי עסקת ליסינג באלבר של קיה פורטה חדשה. נסעתי בה כ6000 קילומטר, האוטו מצוין ומאובזר, אני פשוט לא כל כך צריך אותו (יש לי אופנוע) וגם בעקבות המלחמה האחרונה נקלעתי לקצת בעיות כלכליות. התנאים של אלבר לביטול העסקה זה שאני אשלם 15 אלף שקל קנס, ככה שאני אעדיף להעביר למישהו את העסקה, שהוא ימשיך לשלם תשלום חודשי נמוך וזול יותר מעסקה שהוא יכול להשיג אצלם לבד, ולקבל רכב חדש לקצת פחות משנה. התנאים בהם עשיתי את העיסקה: מקדמה של 6900 ש"ח ותשלום של 1200 שקל בחודש למשך 18 חודשים, מה שאומר 1583 ש"ח לחודש. מה שאני עשיתי זה שילמתי מקדמה גדולה יותר כדי להפחית את התשלום החודשי. אני מוכן להעביר את הרכב לקונה ב1250 ש"ח לחודש. מקבלי…
הודעה אחרונה מאת alex ptv, -
- 1 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
מפרסם עבור הגיס של חברה שלי מנוע 1800 יד 3, כל הידיים בתוך המשפחה (סבא,דודה,גיס) ק"מ אמיתי לגמריי. שלדה נקיה. מטופלת כהלכה, בוצע טיפול גדול לפני כחודשיים. טסט לשנה פחות שבועיים. פנים הרכב במצב תקין, ללא שברים\סדקים\קרעים. מבחינה חיצונית יש מעט דנטים ושיפשופי פגושים לא רציניים כיאה לגיל הרכב אולם הצבע בכללי בסדר גמור ללא קילופים. סאנרוף מקורי ותקין. שימש כרכב שני בבית וננהג בעדינות ע"י עורכת דין למשרד ולאסוף את הילד מהגן. בסיבוב שעשיתי היום ברכב הוא הרגיש מצוין. הרכב נמצא בחיפה. מחיר נדרש 15,600 נא לפנות ל 054-4929190. רועי
הודעה אחרונה מאת Matanel, -
עקב תחילת לימודים ורכישת בית, אני נאלץ למכור את הרכב תקופה קצרה לאחר רכישתו. אומר שאני לא עושה זאת בלב שלם אך אין לי ברירה. הרכב הינו שנת 2014, עלה לכביש במאי. מנוע 1.6 טורבו, 192 סוסים צוהלים, ידני, מושבי ריקארו עור משולב בד, הגה ספורט, מערכת מולטימדיה הכוללת מצלמת רוורס תואמת מקור (לא חור בטמבון, אלא מוסתרת), חיישני רוורס שקועים והרכב כולל גם סנרוף (הגג כולו מושחר). רכב ספורט, הוט האץ' קטנה וחמה וכמובן מאוד כיפית. הרכב כרגע עם 12,500 ק"מ וככל הנראה רחוק משם זה לא יגיע, עקב כך שאני מתחיל לעבוד מהבית. הרכב חנה רוב המוחלט של הזמן בחנייה מקורה. הרכב בצבע צהוב. מחיר מבוקש 135. נכון לעכשיו, אין יותר מדי גמישות. על מנת לחסוך את כל העניין של הקורסות שיצאו למבצ…
הודעה אחרונה מאת Smiro, -
- 0 תגובות
- 898 צפיות
שלום מדובר בקטנוע מסוג סאןיאנג VS125 מודל 2007 אני יד שנייה ( 01 ) ברישיון, הקטנוע עבר 27 אלף ק"מ והוא בצבע שחור. הקטנוע ללא טסט חודש אחד מאחר ונשבר לי משהו כמו מאוורר בצד ימין למטה והוא לא רוצה להניע המצבר במצב מעולה, צמיגים במצב מעולה, ובכללי הוא מתפקד מצויין (מחוג דלק לפעמים משחק, עובד-לא עובד, כנראה חיבור רופף) נסעתי בקטנוע יום יום והוא תפקד מצויין אני דורש עליו במצבו 2500 שקל, האיסוף שלו מיבנה המספר שלי הוא 0-5-2-6-5-1-3-2-4-8
הודעה אחרונה מאת Shotdown, -
- 0 תגובות
- 6.9 אלף צפיות
206cc שחורה שנת 2006. 110 אלף ק״מ. מטופלת באותו מוסך מורשה בת״א כבר כמה ידיים. מצב מצויין.
הודעה אחרונה מאת r_15_s2000, -
- 8 תגובות
- 5.9 אלף צפיות
לקסוס GS450H היברידית, שנת 2009, עם 28 אלף ק"מ בלבד. יד שניה פרטית (מאז 2010) . צבע שחור. דגם פרימיום (סלון מעור בז', הגה מעץ, סאן רוף, GPS מובנה) מטופלת בלקסוס בלבד. שמורה בקנאות. חונה ב4 שנים האחרונות רק בחנייה תת קרקעית. כמו לקנות רכב מהחברה. ק"מ כזה לא תמצאו ! רכב חדש לגמריי. כל מילה מיותרת. כל הקודם זוכה. מחיר 195,000 ₪ מחירון לוי יצחק (אחרי שקלול) : 225,000 ₪ !!! מצ"ב תמונות לפרטים 054-6111592 או 054-6648835
הודעה אחרונה מאת ravivhaik, -
- 1 תגובות
- 1 אלף צפיות
פורד פוקוס 2008, יד 3 , יד ראשונה ליסינג נהג יחיד , נקנתה ע"י הבת ועברה יד בתוך המשפחה עקב קבלת רכב מהעבודה. 112 אלף ק"מ , מטופלת במוסך מורשה "עד רעננה" . הרכב במצב מכני מצויין, נוסע מעולה בלי דפיקות קרקושים ושאר הירקות. טסט לשנה עד אוגוסט 2015 כמו כל רכב בישראל יש שריטות מפתיחת דלתות... חוץ מזה ללא תאונות ובאמת אחלה אוטו. הרכב נמצא ברעננה. מחירון יד 2 39300 , מחיר מבוקש 34000 (גמיש טיפה) 0542040857 דימה
הודעה אחרונה מאת rev-Match, -
- 2 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
ייטי 2013 יד ראשונה גיר ידני 26.500 ק"מ, רכב חדש שמור מאוד חונה בחנייה מקורה, באחריות היצרן. ארז- 0505077952
הודעה אחרונה מאת erez_matas, -
- 0 תגובות
- 739 צפיות
יצרן: פולקסווגן דגם: גולף תת דגם: Basic אוט' 1.6 נפח: 1600 שנה: 2000 מחיר: ₪11500 יד: 3 ת. הילוכים: אוטומט אזור מכירה: תל אביב תל אביב יפו טלפון: 055-8838208 סלולרי: איש קשר: שרון דוא"ל: [email protected] סוג מנוע: בנזין טסט עד: 07-2015 ק"מ: 182500 צבע: כחול כהה מזגן: יש בעלות קודמת: פרטית בעלות נוכחית: פרטית מוכן להחלפה: לא סטטוס: רכב במצב מעולה אחרי טיפול גדול מוחר עקב נסיעה לחול צמיגים חדשים מצבר חדש אחרי טיפול 10,000 ומערכת חשמל חדשה במחיר מיוחד כל הקודם זוכה גמיש בטיפה!!! לפרטים 0558838208 שרון
הודעה אחרונה מאת קרין הכי טוב, -
- 0 תגובות
- 841 צפיות
הגיע הזמן לעבור לגור לבד. אחד מהשיקולים שלי זה למכור את האוטו המדהים הזה,ולקנות משהו זול יותר. למכירה! אאודי a3 שנת 2002 רמת גימור S-Line, מנוע 1800 טורבו, ידנית. שמורה מאוד, מטופלת בזמן. המחיר - 45,000 ש''ח. סופי. אפשרות החלפה על ספורטיבית אחרת (106/205/SAXO) בתוספת תשלום . בבקשה - רק מי שרציני , שיפנה בפרטי. תודה. [ATTACH=CONFIG]394921[/ATTACH]
הודעה אחרונה מאת tu3s,
-
מי מחובר 36 משתמשים רשומים, 13 אנונימיים, 572 אורחים (הצג רשימה מלאה)