Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קורסה OPC

השרשור נעול! רק פותח השרשור וצוות האתר יכולים להגיב
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4285 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עקב תחילת לימודים ורכישת בית, אני נאלץ למכור את הרכב תקופה קצרה לאחר רכישתו. אומר שאני לא עושה זאת בלב שלם אך אין לי ברירה.

הרכב הינו שנת 2014, עלה לכביש במאי. מנוע 1.6 טורבו, 192 סוסים צוהלים, ידני, מושבי ריקארו עור משולב בד, הגה ספורט, מערכת מולטימדיה הכוללת מצלמת רוורס תואמת מקור (לא חור בטמבון, אלא מוסתרת), חיישני רוורס שקועים והרכב כולל גם סנרוף (הגג כולו מושחר).

רכב ספורט, הוט האץ' קטנה וחמה וכמובן מאוד כיפית.

הרכב כרגע עם 12,500 ק"מ וככל הנראה רחוק משם זה לא יגיע, עקב כך שאני מתחיל לעבוד מהבית.

הרכב חנה רוב המוחלט של הזמן בחנייה מקורה.

הרכב בצבע צהוב.

מחיר מבוקש 135. נכון לעכשיו, אין יותר מדי גמישות.

על מנת לחסוך את כל העניין של הקורסות שיצאו למבצע לאחרונה - נכון להיום אין יותר קורסה OPC למכירה בסוכנויות, אין לדעת מתי הדור החדש יגיע, אם בכלל. מי שרוצה יש אולי עוד 1-2 למכירה שמוצעות כרגע, אין לי מושג. זה המחיר שאני מבקש.

הרכב אינו משופר כלל.

05447802256 - סטס.

(לא אחרי 9 בערב).

כמה תמונות של הרכב

image.jpg

image.jpg

image.jpg

• תוכן חדש...