מכירה - מכוניות ואופנועים בלבד
מיועד לפרסום הודעות מכירה לכלי רכב.
פורום המכירה נועד לשמש את חברי הקהילה הפעילים בלבד. פרסום מודעות מכירה יתאפשר רק לחברי אתר שפרסמו 30 הודעות ויותר בפורומים/מועדונים/מאמרים/בלוגים.
כללי פורום מכירה
ברוכים הבאים לפורום!
- פורום המכירה נועד לשמש את חברי הקהילה הפעילים בלבד ויכולים לפרסם בו רק חברי אתר שפרסמו 30 הודעות ויותר בפורומים/מועדונים/מאמרים/בלוגים.
- הפורום נועד אך ורק לפרסום מודעות מכירה של רכבים מכל סוג.
- אין לפרסם מוצרים אחרים פרט לרכבים (מכוניות, אופנועים). מחשבים, פליסטיישנים, ברווזים מפוחלצים ושעוני קיר לא מתקבלים כאן.
- בהמשך לסעיף 2, אביזרים לרכב ניתן לפרסם כאן, כל שאר הפיצ'פקעס כאן.
- בהמשך לסעיף 3, מודעה שלא תפורסם במקום הנכון תמחק ללא הסברים נוספים.
- אין לפרסם הודעות מסחריות - רק רכבים פרטיים שלא במסגרת עסק מסחרי.
- אין לפרסם קישורים ללוחות מכירה אחרים.
- אם ברצונכם לפרסם מחדש הודעה שכבר פורסמה (ז"א להקפיצה) או לערוך פרטים יש להמתין שבוע (7 ימים) בין פרסום לפרסום. הקפצה שלא לפי הכללים תגרור מחיקת ההקפצה + התראת משתמש.
- הגולשים מתבקשים להמנע מדיונים לגבי רכב נמכר כזה או אחר ולגבי תצפיות. כמו כן, הנכם מתבקשים שלא לנהל ויכוחים ודיונים עם מוכרים וקונים לגבי מחיר, מצב האוטו וכדומה, בשביל זה קיימת מערכת ההודעות הפרטיות, אימיילים וגם תודה לאל תקשורת טלפונים משגשגת של בזק. לסיכום - אין להגיב להודעות שלא אתם פירסמתם.
- דיונים בנושא רכבים למכירה וקנייה יכולים להתקיים בפורום בפורום "ייעוץ ברכישת רכב" בתוספת קישור למודעה בפורום זה.
-
"פעמיים וחצי מעל המחירון. נא לא לזיין את השכל, מי שמתכונן להתקשר ולבלבל לי את המוח שלא יתקשר. לרציניים בלבד".
איך זה? כיף, אה?
מראה כמה אתם רציניים ואיזו מכונית נדירה ומדהימה ומלוקקת יש לכם. לא?
מה פתאום שיגזלו מזמנכם היקר? שיגידו תודה שאתם מרשים להם בכלל לקנות מכם.
חברים יקרים - אם יש דברים שמעצבנים בפורום מכירה - זה הנוסח הזה.
החלטתם לפרסם כאן? לבריאות, אבל נא להימנע מהצלפה בקוראים. יש לכם רכב סופר נדיר ומלוקק שאתם רוצים עליו מחיר יאה? בבקשה - פרסמו את המחיר, וציינו אם ברצונכם לקבל ה"פ, מייל או טלפון, אבל מספיק עם ה "תראו כמה אני מיוחד ואל תפנו אליי אלא אם אתם מוכנים לנשק בלחי הימנית של ישבני כדי שאסכים, אולי, למכור לכם במחיר X". - מס' טלפון יש לפרסם בשני אופנים - 05X-YYYYYYY או 05XYYYYYYY
- אם ברצונכם לערוך או להסיר מודעה יש לפנות בה"פ אל אחד ממנהלי הפורום בצירוף לינק למודעה.
- לכל רכב למכירה, מודעה אחת בלבד בשרשור אחד בלבד. כפל הודעות (שלא לדבר על יותר) יגרור מחיקת כל שרשורי המכירה של המפרסם!
הודעות שיחרגו מכללים אלו יימחקו ללא הסברים נוספים.
גלישה נעימה ובהצלחה במכירה. זכרו שמטרת הכללים היא לאפשר לחברי פורום אחרים להנות משירותי פורום קניה ומכירה, ולא על מנת להקשות עליכם.
בתודה, ההנהלה.
21,582 נושאים בפורום הזה
-
- 0 תגובות
- 887 צפיות
למכירה פאסאט 1600 סמ"ק, 1998, טסט לשנה (עבר בלי בעיה) מצבר חדש, 2 צמיגים קדימה חדשים. 8000ש"ח 0505637420
הודעה אחרונה מאת Aviv_DsX, -
- 0 תגובות
- 762 צפיות
קורולה שנת 2008 דגם GLI.הרכב יד שנייה פרטית וכך גם היד הראשונה. לרכב סה"כ 83,000 ק"מ. הרכב מטופל מיומו הראשון ועד עכשיו במוסך מורשה בלבד,יש היסטורית טיפולים מלאה. הרכב ללא תאונות כלל(אפילו לא תיקון פחחות)בהתחייבות לשלדה,מנוע וגיר. מדובר בגיר רובוטי. לפרטים-0505067443 אסף(מבאר שבע)
הודעה אחרונה מאת אסף גולדשטיין, -
- 2 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
206xs יד שנייה, 01 ברישיון, 200k ק״מ מטופלת בלעדי ב״גבע״ טסט עד 08/15 הוחלף לאחרונה: טיימינג קלאץ' גיר תשובות מנוע רדיאטור חימום מצב מכני מעולה ושמור. מוחף עקב התרחבות המשפחה. גמיש ממחיר מחירון. ללא תאונות 0528666100 ניר
הודעה אחרונה מאת ludu, -
- 0 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
וולוו S40, שנת 2007. מנוע 2.4 5 צלינדרים, יד שלישית, 140,000 ק''מ. כל הטיפולים נעשים במוסך מורשה 'מאיר' בבאר שבע, לאחר כל הטיפולים הנדרשים לק''מ הנוכחי. במצב מעולה, נמכרת עקב קניית רכב חדש. בבקשה לא לשלוח לי הודעות פרטיות, זה הרכב של אבי. 48,000 ש''ח. הרכב נמצא באזור הדרום. דימה: 054-6515156 לאחר השעה 6 בערב אפשר להתקשר למספר הבא. 0545871791, יבגני.
הודעה אחרונה מאת JEP, -
- 2 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
שלום חברים, מדובר ב318 שנת 1998 (E36) אוטו' . אני יד שניה (01 ברישיון. אצלי חודשיים, מה שאומר שהרכב הוא כמו יד ראשונה) והרכב נסע 131000 ק"מ אמיתיים. והוא מקורי לגמרי. מבלי להכביר במילים : הרכב נראה, מרגיש ונוסע כמו רכב חדש. הרכב נוסע מעולה. חזק וזריז עם הנעה אחורית. עד כמה שאני מבין ויודע הרכב לא עבר תיקון צבע מימיו !!! מאובזר בכל טוב (סאן רוף חשמלי, בקרת אקלים דיגיטלית מפוצלת, גיר ספורט מקורי ועוד ועוד). מיותר לציין כי כל המערכות תקינות ועובדות כאילו יצאו ממינכן אתמול. היסטוריית טיפולים במוסך מורשה מיומו הראשון !!! טסט לשנה . מעט פגמים קוסמטיים בפנים הרכב. סיבת המכירה : כמה שאני לא מנסה, לא מצליח להתחבר לרכבים אוטומטיים (למטרות פנאי). די נ…
הודעה אחרונה מאת stivi, -
- 0 תגובות
- 921 צפיות
טויוטה RUN-X שנת 2007 יד שלישית (כולם פרטיות) ק"מ 108,000 טסט עד 08/2005 שמורה ללא תאונות (פגיעות פח חניה) מחיר 40,000 ש"ח המכונית של הבת שלי הטלפון 054-628-8868
הודעה אחרונה מאת יגאל פישלר, -
- 0 תגובות
- 725 צפיות
קיה ריו, 2013, 9000 ק"מ, אני הוצאתי אותה מהחברה. דגם EX המפואר. 86000.... 0545610744- אלעד
הודעה אחרונה מאת jacobeelad2, -
- 0 תגובות
- 800 צפיות
חבר מוכר את הרכב השמור שלו: קורולה 2008, יד ראשונה פרטית, כל הטיפולים במוסך טויוטה. מחיר מבוקש 40,000 ש"ח לפרטים: 052-4262162 ויטלי
הודעה אחרונה מאת ALEX2424, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
נכנס לפרסום בלוח מוטורקאר רכבי יוקרה: אאודי A3 ספורטבק 5 דלתות, מודל 2013, חבילת שארפ עם גג פנורמה ומולטימדיה. לצפייה במודעה לחצו>> http://www.motorcar.co.il/aud_aud-a3sport_12123/
הודעה אחרונה מאת מוטורקאר, -
- 1 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
הרכב יד רביעית אצלי. כל שאר הידיים היו של מבוגרים ולא ילדים. אוטו שמור מאוד ומטופל כמו שצריך עם חלפים מקוריים ואיכותיים בלבד. הכול תקין ברכב כולל מזגן חום/קור. טסט עד 9/15. לפני שעבר טסט בוצע טיפול מקיף הכולל החלפת 2 צמיגים אח', מצבר חדש שנפ באחריות, משאבות בלם אח', החלפת צינורות בלימה קד' ועוד. מגיע עם מע' אזעקה קוברה + 2 שלטים ומרימי שמשות. בנוסף רדיו דיסק פשוט קנווד + סט רמקולים קדמי קומפוננט JBL GTO ואחורי 6X9 JBL + מגבר 2 ערוצים חזק ואיכותי Infinity והכנה למגבר נוסף. מחיר 7,500 אלף ש"ח לרציניים בלבד. פרטים נוספים בפלא' 0547625363 או פה בפרטי לאלבום תמונות - https://www.facebook.com/media/set/?set=pcb.389371074554646&type=1
הודעה אחרונה מאת D.A, -
- 0 תגובות
- 938 צפיות
ערב טוב. ההורים שלי מוכרים את הרכב שלהם. כמו שכתבתי, סוזוקי SX4 כסופה, יד ראשונה, פרטית, שנת 2014. עלתה לכביש ב14 ליוני (לפני חצי שנה). עשתה 14,750 ק"מ. הרכב נקנה מסוכנות סוזוקי ורשום על שם אבא שלי. הרכב ממש חדש, נשמר בחצי שנה הזו בקנאות והנהג העיקרי היה אבא שלי. פרטים בפרטי או ב0529593535
הודעה אחרונה מאת מורפיום, -
- 5 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
למכירה ניסאן ג'וק שנת 2012, 1600 סמ"ק, אוטומטית, יד שניה (פרטיות בלבד) ועם 18,500 ק"מ! רמת גימור Acenta: גלגלי מגנזיום, שליטה מההגה, דיבורית מובנת, בקרת אקלים ועוד. שמורה ביותר, ללא תאונות או תיקונים והיסטוריית טיפולים מלאה במוסך מורשה. הרכב נמצא באזור השרון. מחיר מחירון משוקלל: 106,500. מחיר נדרש: 103,000. לפרטים: 054-3029718 טל.
הודעה אחרונה מאת Yuval.k, -
- 2 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
היי, אני מוכר את הרכב שלי, בין הדגמים המיוחדים כאן בארץ. אאודי A3 שנת 2006 מנוע 2.0TFSI ידנית Quattro (אחות קטנה של S3) עם 118,000 קילומטר. הרכב שמור מאוד ומטופל אצל אלון (BILLET ENGINEERING). הרכב מגיע עם מספר דברים: * תוכנת APR סטייג 1 * קיט יניקה Carbonio של APR + פילטר של Pipercross * קוליוברים של Eibach Pro Street S - קישור לאתר http://eibach.com/global/en/products/street-performance/coilovers * גומיות Powerflex במשולשים, תושבת מנוע וגיר * צינורות בלימה שזורים של HEL קדימה + אחורה. * פנסים אחוריים LED מושחמים (עוברים טסט בלי שום בעיה ) * יש עוד כל מיני דברים שלא עולים לי לראש עכשיו. *** הז'אנטים עברו צביעה לצב…
הודעה אחרונה מאת Peter_26, -
- 0 תגובות
- 965 צפיות
יד5 220 ק''מ אוטומטית מקורית מצב מכני מצויין שילדה נקייה בהתחייבות ללא טסט שבועיים מחיר 13500 גמיש לרציניים 0526263597
הודעה אחרונה מאת izhak, -
- 2 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
שלום, ההורים שלי מוכרים טויוטה קורולה רובטית שנת 2008. ההורים שלי יד ראשונה-פרטית. קילומטרז נוכחי: 65K. האוטו טופל בקנאות יקית של אבא שלי במשך כל חייו אצלנו בבית, במוסך מרכזי טויוטה בראשון לציון, ויש היסטוריית טיפולים מלאה של האוטו. כמו כן, יש ספר רכב עם חותמות לכל טיפול וטיפול. האוטו ללא תאונות, מטופל בזמן ומתוחזק. אמא שלי היא הנהגת העיקרית באוטו והאוטו בבעלותה. מחיר: 50K. המחיר לא נתון לויכוחים טלפוניים. תבואו תראו את האוטו ואז אמא שלי תדון במחיר. ***כאן לא מצרפים לינקים ליד 2***
הודעה אחרונה מאת nsw1989, -
- 5 תגובות
- 7.5 אלף צפיות
למכירה בהזדמנות שלא חוזרת, פיאט ריטמו שנת 1981, דור ראשון, מנוע 1,049cc. ידנית כמובן. יד 3 , 89 אלף קילומטר על הסקאלה. מצב הרכב מושלם לא חסר כלום למעט הפלסטיק על מכסה המנוע (כונס). הרכב מניע וגם נוסע מעט אבל דרוש רענון מכני מקיף. לגבי הפח, דרוש פחחות חיצונית בלבד (ראו תמונות) שאר המרכב שלם ונקי. אגרת הרכב משולמת וניתן להעביר בעלות, רשומה אספנות. שיפוץ נחמד וקליל יחסית בתקציב נמוך. הרכב נמצא בבאר שבע. המחיר הוא 4900שח עם גמישות קלה לרציניים. הייתי לוקח בעצמי את השיפוץ הכייפי הזה אבל אני בשיא השיפוץ ויזה קלאב שלי. לא נשארו הרבה כאלה בארץ אולי אפשר לספור על יד אחת, המטרה למכור למישהו שישמיש אותה במהרה לא חייבים לצאת לשיפוץ מטורף, פחחות שיהיה כסף. …
הודעה אחרונה מאת SpeeDevil, -
- 0 תגובות
- 922 צפיות
למכירה קורולה GLI יד שלישית 190 אק"מ יד שלישית פרטית 190 אק"מ מטופלת, נוסעת כמו רכב חדש! תמורה למעולה לכסף! אור - 052-8898986
הודעה אחרונה מאת Tzvika-Pick, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 940 צפיות
הרכב נקנה לפני כשנתיים דרך הפורום הזה. 91000 ק"מ אחרי טיפול 90 במוסך המרכזי. שאר שני הטיפולים נעשו אחד במוסך שמשון והשני במרכזי. טיפול כל 30000 ק"מ. 7 כריות אויר. חסכוני בדלק, אני עולה לירושלים כל יום והצריכה 1:15. כשעבדתי בנתניה הצריכה היתה 1:17. ביטוח זול מאוד. טיפולים ותחזוקה זולים מאוד. הרכב לא נכנס למוסך מעבר לטיפולים השגרתיים. צמיגים הוחלפו ב 80000 ק"מ. אני יד שלישית ואני מוכר את הרכב עקב קבלת רכב מהעבודה. אני רוצה על הרכב 37500ש"ח. אלון 0525533342
הודעה אחרונה מאת ALB, -
- 1 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
למכירה אלפא רומאו 156 שנת 1998, נפח 2 ליטר, ידנית, 190K ק"מ, יד 5. מטופלת בזמן במוסך התלתן בפ"ת, טיימינג נעשה לפני 10K ק"מ, צריכת דלק ממוצעת ב25K ק"מ האחרונים 1-10 מגיעה עם מגבר וקומפוננט, אזעקת רב בריח, מזגן וסאנרוף תקינים. מחיר 14K, רכב מהנה מאוד לנהיגה, נוסע טוב והמון פאן יחסית לעלותו הלא גבוהה. פלאפון - 0545- 957 - שתיים אבע שמונה
הודעה אחרונה מאת Outlaw, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
למכירה פיגו RCZ, מודל 2014, רכב חדש אפס קמ. מחירון- 217,700 למחיר המבצע כנסו למודעה>> http://www.motorcar.co.il/peg_peg-rc-z_12110/
סקודה סופרב
מאת leibel- 1 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
סקודה סופרב דיזל מנוע 2.5 v6 במצב מצוין אחרי טיפול גדול, מצבר חדש, צמיגים חדשים. מערכת מולטימדיה, אזעקת ביפר עם Gsm מצלמת רוורס + חיישנים, סלון עור, כסאות חשמליים, סאן רופ, קסנון מקורי, הכל עובד באוטו! לפרטים: 0507295577
הודעה אחרונה מאת leibel, -
- 0 תגובות
- 774 צפיות
[TABLE=width: 90%] [TR] [TD]קיה סיד סטיישן 2009 , דגם 1600EX , גיר אוטומטי 62,500 ק"מ נקיה ויפהפיה ללא תאונות (ראו תמונות שצולמו השבוע), מטופלת במוסך מורשה כולל טיפול שנתי שבוצע בדצמבר 2014, טסט עד ינואר 2016, אחריות יבואן למנוע וגיר לעוד שנה[/TD] [/TR] [TR] [TD] חיישני רוורס, חישוקי מגנזיום, פנסי ערפל, צמיגי Goodyear רוחב 205 בני שנה, הגה מצופה עור. מחיר - 52,000 ש"ח.[/TD] [/TR] [/TABLE] נעם 054-5925555
הודעה אחרונה מאת NH1, -
- 3 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
למכירה ארקטיקט פרולר שנת 2012. רישיון טרקטור חקלאי ( חוקי לנסיעת כביש ) 5600 ק"מ. צמיגים חדשים + קלאץ חדש. כולל שמשה קידמית + גג. וו - גרירה, מושבי ספורט מעור. הרוכש יקבל זוג רמקולים להתקנה. מחיר 36,000 ש"ח לפרטים : אור 0504584010
הודעה אחרונה מאת ortes, -
- 2 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
למכירה סוזוקי בלנו 95, יד 3, אוטומט, 165000 ק"מ. טסט עד 08.2014 רכב במצב מכני מצויין, אצלי כ-8 שנים ללא תקלות (מזגן מצריך תיקון). חיצוני יש הרבה קילופי צבע (לא מכות) !! טיפול גדול נעשה לפני חודש. צמיגים עברו 24000. רכב ממש מעולה. נמכר עקב קנייה של רכב חדש. מחיר 3800 ש"ח
הודעה אחרונה מאת lolik78, -
- 2 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
למכירה פיאט בראבו שעלתה לכביש באוגוסט 2010, יד ראשונה ,פרטית,נהג יחיד רמת גימור דינאמיק , מנוע 1.4t ותיבה רובוטית עם מצמד אחד ו6 הילוכים. מטופלת בקפדנות ובלי לעגל פינות אצל מוסך שמשון (מורשה פיאט ביהוד) הרכב עבר כבר את כל הטיפולים היקרים והכבדים ויתן שקט לעוד קילומטרים רבים של נסיעה עם מינימום הוצאות .אבזור בטיחות מלא 6 כריות אוויר, abs,esp,asr,hillhold הרכב נסע 190000 ק"מ , אבל עדין נמצא במצב מכאני מצויין , צריכת שמן אפסית (אני עדין לא צריך למלא שמן בין טיפולים) הגיר עובד חלק בלי דפיקות או החלקות. ללא תאונות למעט שפשוף של משאית בצד שמאל הכל עובד , אין קירקושים או רעשים הכל יושב במקום , הרכב ברזל המחירון 49000 , תחליף ידיים תמורת 35000 ש״ח שהם סכום מצחיק בעבור …
הודעה אחרונה מאת speedsecret, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 11 אלף צפיות
נכנס לפרסום בלוח מוטורקאר רכבי יוקרה: למכירה במוו M5 מודל 2008, מנוע V10 עם 507 כ"ס, 70 אלף קמ לצפייה במודעה לחצו>> http://www.motorcar.co.il/bmw_bmw-m5_12042/ גולשי הפורום מוזמנים לפרסם את רכבם בחינם בלוח
- 0 תגובות
- 782 צפיות
למכירה אופל קורסה, שנת 2012, חודש עליה לכביש - ספטמבר,אוטומט, נפח מנוע 1400 סמ"ק (100 כ"ס), צבע אדום. רכב שמור מאד! נהגת יחידה, טסט לשנה, רק 19 אלף ק"מ (בשנתיים ו3 חודשים!!) בעלות פרטית, 00 ברשיון (נקנתה מהחברה) חיישני רוורס ובלוטוס מהחברה, חלונות חשמל, פנסי ערפל. אוטו מאד מרווח, נקי ושמור בקנאות. אזור - אפשרות שהרכב יהיה בצפון בתיאום מראש או במרכז רוב הזמן. מחיר - 76,000 דרך יצירת קשר - 054-8169669 - מאי
הודעה אחרונה מאת daromay, -
הונדה סיוויק 98
מאת rezik- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
למכירה סיוויק סדאן 98 1600 אוטומטית. נוסעת אך מתחממת, צריכה ראש מנוע, בגלל זה המחיר נמוך. 198K ק"מ. מנוע: D16Y8 עברה טיפול גדול לפני חודש: טיימינג, שמנים, פילטרים, פלאגים, תושבות מנוע, רדיאטור ועוד (יש לי קבלות לכל הטיפולים שבוצעו עם רשימה של כל החלקים שהוחלפו עם הזמן) מלבד ראש מנוע, מתחייב על כל רכיב ברכב. טופל בתיקוני מנע ולא בתיקוני שבר. ברכב יש מערכת של פיוניר עם דיבורית BT, מגבר ורמקולים אחוריים (בשווי של מעל 1000 ש"ח). ללא תאונות. חצי טנק דלק. מחיר מחירון משוכלל (יד 2) 13,700. אמכור ב3000. הרכב שירת אותי באמינות שנתיים וחצי, אך נמכר כי אני סטודנט עכשיו ואין לי כסף לתקן את זה. הקונה יקבל גם מצלמת דרך שמותקנות ברכב. ברכב יש…
הודעה אחרונה מאת rezik, -
- 1 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
למכירה : רכב מסוג פוולקסוואגן דגם יאנג (3 דלתות) 2012 עליה לכביש : 06/12 טסט: עד 06/15 ק"מ : 56000 יד : 2 מנוע : 1.4 ידני רכב יפיפה כחול מטאלי, כייף לנהיגה וחסכוני בדלק מגיע עם GPS מובנה, מערכת מולטימדיה גלגלי מגנזיום. נמכר עקב טיסה ממושכת לחו"ל. מחיר: 62,000 ש"ח לפנות לפרטים נוספים בטלפון: 052-6876203
הודעה אחרונה מאת Yosi Blank, -
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
למכירה סיויק האצ'בק 98, יד 05, ידנית, מנוע 1.4 מקורי לגמרי, הרכב נוסע מצויין, 4 צמיגים חדשים במידה המקורית, תא נוסעים שמור, מזגן עובד, חימום עובד, קונסולה מרכזית במצב יפה יחסית למה שראיתי. הרכב עם 197 אלף ק''מ. הרכב מונמך, הבולמים הקדימיים צריכים החלפה, חוץ מזה הכל תקין והרכב נוסע מצויין! טסט עד חודש 4 של 2015 בערך. מחיר 13k. כל הטיפולים עם קבלות חוץ מ 10k שאני מבצע לבד, הצמיגים גם עם קבלה וכמובן לא זבל סיני! אחרי טיימינג, תושבת מנוע, כלל הרצועות במנוע והמותחנים, ממיר קטליטי, טיפול 10k, שמן גיר, צינורות מים, תושבת מנוע, וכו' 0505073861 ניתן לראות את הרכב באריאל.
הודעה אחרונה מאת system_x,
-
מי מחובר 42 משתמשים רשומים, 13 אנונימיים, 531 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- נהג מירוצים ותיק
- מלטבשי
- Or05230
- alex321
- daniel.asu
- הדיין
- zvit
- romansah
- mcaspi
- RK
- menir1
- yeonatanh