Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7266 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי לכולם

אני מעוניינת להחליף את פנסי הפיג'ו שלי (307) לחדשים היות והפלסטיק נהיה עכור ושרוט לאחר 4.5 שנים. הבעיה היא שמדובר בעסק יקר מאד במוסך מורשה (900 ש"ח), האם יש למישהו חלופה סבירה יותר?

תודה

קרין

פורסם

נסי להשתמש עם "מטלית הפלא" שמגיעה כבר טבולה בחומר מיוחד (להשגה במרכולים וחנויות חומרי ניקוי וכו', לנקות את עדשת הפלסטיק של הפנסים ויש האומרים שבכך חידשו אותה שתבריק ותהיה שוב שקופה.

נא עדכני בתוצאות.

פנסי רכב לא מיצרים יצרנו הרכב בעצמם אלא יצרני משנה ויתכן שניתן להשיג פנסים חדשים ישירות מיצרן המשנה במחיר זול יותר. אם לא תצליחי לחדש העדשות אז כתבי מהיכן את בארץ ואולי תקבלי הכוונות טובות למקומות זולים יותר.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

היי רפי

תודה על התגובה המהירה...אני מאזור ת"א ואשמח לקבל הצעות אם מישהו מכיר מקומות לקנייה במחירים סבירים..

עם זאת - אנסה את השימוש במטלית הפלא - רק שאין לי מושג באיזו מטלית מדובר.... תוכל להסביר?

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

רפי, אני מתעלק על השירשור עם בעייה דומה (פנסים דהויים בקליאו)

על איזו מטלית הפלא אתה מדבר? (של סנו?)

ובאיזה חומר היא ספוגה?

תום

"its one of the most magical letters in the world of performance automobiles, its the latter M, and with combinning with the number 3 causes uncontrollable envy hatred and despair for those who will never experience the view from the cockpit." Web Riders Shoot Out

פורסם

באם הוא התכוון לספוגית הקסם (לא משנה של איזו חברה כי כולם בדיוק אחד לאחד אותו הדבר), היא לא טבולה בשום חומר כלשהו, אלא ספוג עשוי מתרכובת של חומר מיוחד הנקרא מלאמין ונעשה במקור למטרות בידוד

הסברתי זאת בנושא השני שפורסם עכשיו:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=122189

תום

"its one of the most magical letters in the world of performance automobiles, its the latter M, and with combinning with the number 3 causes uncontrollable envy hatred and despair for those who will never experience the view from the cockpit." Web Riders Shoot Out

פורסם

ניתן לרכוש פנסים חלופיים המיוצרים ע"י חברת Depo, או כל חברה אחרת.

(המקוריים מיוצרים ע"י חברת Valeo).

ניתן להשיג אצל "הפרסי", שברחוב יצחק שדה בת"א (מול סוכנות הרכב פורד).

אפי.

תנו חיוך, הכל לטובה.

• תוכן חדש...