Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חדירת מים לרכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7483 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול אני מניע את הרכב(רנו מגאן 96)

ופתאום תוך כדי תנועה נשפכים לרגלים שלי מים מכיוון הדוושות-

בדקתי ובדקתי

ורצועת הפלסטיק שנמצאת על החלון(מבחוץ- לא גומיית איטום) יש רווח בדיוק בפינה (ומשם כנראה מגיעים המים)..

איך אני בודק שזה לא רדיאטור מזגן או משהו (שהוחלף לחדש לפני שלושה חודשים).

חימום דרך אגב עובד וגם קירור - בדקתי

זה בטוח בגלל המרווח שנוצר ומשם מחלחלים המים?

איזה דבק מומלץ ( משהו שעמיד במים ובחום- חשבתי על דבק חם) קחו בחשבון שההרכב עומד בגשם- כך שהדבק צריך להתייבש כמה שיותר מהר- סיליקון לא יעזור...

מחכה לתגובות

תודה

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם

מן הסתם רדיאטור חימום מקבל את המיים מהמנוע ולא ממקור אחר ז"א שאם הרדיאטור הפנימי נוזל במוקדם או במאוחר יהיה לך חוסר של נוזל קירור במנוע לכן קל לבדוק.

סביר להניח שמקור המיים מפינת החלון כמו שציינת.

אורן

VOLVO 740 2.0 1988 since 2002

CITROEN C-3 PICASO-2011 since 2011

CHEVROLET CAVALIER 2.2 1996 SINCE 2013

SKODA FABIA SPORT 2011 SINCE 2013

פורסם

אני יודע שאתה צודק- בדקתי קצת לעומק - המים שנוזלים- הם לא מים ירוקים - כמו כן במיכל לא חסר מים-(לפי הכמות שנשפכה- המיכל היה צריך להיות ריק)

ושוב המים לא ירוקים- הם שקופים כמי גשם.

ועוד שאלה- מים ירוקים תמיד נשארים ירוקים או שהצבע שלהם לאחר התחממות משתנה- הבטתי במיכל עיבוי המים ירקרקים הבירים (לא ירוק חזק כמו לפני חודש)?

טוב מילאתי מים מחדש במיכל - לאחר ריקון- הפעם אני אמדוד על המילימטר.

בכל מקרה יש לבדוק? חוץ מלאטום את החריץ ולהתפלל?

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם

מתחת לאותו פלסטיק רוחב, שלפני השמשה הקדמית, יש "אמבטיה" שדרכה נכנס אויר חיצוני אל מע' האורור הפנימי שברכב ובתחתיתה יש פתחי ניקוז למיים שכנראה הם סתומים ע"י עלים ולכלוך.

אתר אותם ונקה אותם ובזאת תיפתר כנראה בעייתך ללא כל איטומי סיליקון וכו'.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

רפי כנראה לא הבנת נכון

יש רווח בין השמשה התחתונה לבין הפלסיק ומשם כנראה מגיעים המים- זה גם הגיוני כי לכל אורך הפס יש תפסים - בכול הצדדים הם בסדר- בצד של הנזילה הם שבורים זאת אומרת שאין אטימה באותו אזור.

הפלסטיק נמצא עם גומייה בשפה שלו והיא לכל אורך החלון הקדמי בחלקו התחתון...

מקווה שהפכתי לברור יותר.

פורסם

שלום,

צבע נוזל הקירור אמור להשאר ירוק לכול אורך תקופת השירות.

במידה והצבע שונה אזי הסיבה יכולה להיות:

1.מערכת הקירור מכילה לכלוך

2.במידה ומערבבים נוזל קירור ירוק עם צבע אחר או יצרן אחר הצבע משתנה.

נקה את מערכת הקירור ומלא נוזל חדש ואיכותי.

איזה כייף לי :)

פורסם

אפרופו נוזל קירור.

היום החלפתי שסתום מיים חמים האחראי להזרמת מיים חמים לרדיאטור והתפלאתי לראות שכשפתחתי את הבנדים והצינור נשאר ללא חיבור כלשהו נשפכו ממנו מיים ירוקים ממש כאילו יצאו ממיכל מיים חדש!!!.

למרות שאין לי ספק שניקוי מערכת קירור לא יזיק אצלי.

אורן

VOLVO 740 2.0 1988 since 2002

CITROEN C-3 PICASO-2011 since 2011

CHEVROLET CAVALIER 2.2 1996 SINCE 2013

SKODA FABIA SPORT 2011 SINCE 2013

פורסם

קוראים לזה תרמוסטט.

ואין סיבה שיצא צבע אחר.

פורסם

תוקנה הנזילה

כמו שחששתי הפלאח לא היה סגור הרמטית- מים חדרו

אטמתי ונכון לעכשיו אחרי שבועיים של גשם- הכל בסדר אין נזילות.

והחימום- תקין.

יום טוב ותודה

• תוכן חדש...