Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7486 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי מרצדס 220 דיזל (מונית לשעבר) ויום אחד המנוע נחלש תוך כדי נסיעה ונראה עשן לבן ועצרתי. אח"כ העברתי את המכונית עם גרר למוסך באשדוד. הוא מר בהתחלה שראש מנוע לא בסדר ואח"כ שגם צריך להחליף סליבים , ואח"כ המנוע עדיין עשה בעיות אז הוא אמר שצריך להחליף בלוק מנוע, בקיצר לקח חודש וכ11000 ש"ח , והמנוע רועש , פחות חזק , והוא אומר שזה בגלל הרצה, צריך להריץ את המנוע ואז הוא יעבוד טוב.

אחרי כמה זמן נסעתי לבית חולים ובחניה התחיל עשן לבן מהמפלט, וככול שהעלית טורים כך גדל העשן , פחדתי נרא ושלחתי את הרכב אליו , הוא אמר שזה משאבת סולר . טוב , כשרציתי את המשאבה ע"מ לשפץ בעצמי בדיזל השרון הוא נתן לי משאבה שונה ממה שהייתה שלי (המשאבה לא יכלה להזיז סולר בכלל כך שלא יכולתה להניע איתה ושלי כן) . ואז לקחתי את המכונית ובדיזל השרון אמרו לי שיש בעיה בפלסטיקים שמחזיקים את שרשרת התזמון ויש חלק עגול בקראנק שלא תואם למנוע .

אז אני מתחיל לחשוב שמא5 גם המנוע שהחליף לי זה מנוע רע והוא לא החליף לי סליבים וראש מנוע , האם יש אפשרות לוודא את זה או לא?

אשמח אם תעזרו לי

בתודה מראש יהודה

בברכה יהודה

פורסם

לא ממש הבנתי !!!

הוא עשה לך ראש מנוע וסליבים ואחרי זה החליף לך את הבלוק לבד ?

או שהוא שם לך מנוע מפרוק/ייבוא ?

"למה לשתות ולנהוג אם אפשר לעשן ולעוף"

פורסם

כן הוא עשה ראש מנוע , ואז אמר שהמנוע מתחמם וכנראה יש הרס בסליבים , אחרי שהוא החליף את כול הסליבים עדיין היה לא בסדר, ואז הוא בדק ואמר שיש סדק בבלוק וצריך להחליף את כל הבלוק.

אני לא כל כך מבין בזה , אבל אחרי שהוא דפק אותי עם המשאבה , אני שואל את עצמי אולי הוא סתם דפק לי מנוע גרוע במקום מנוע טוב שהוא תיקן על חשבוני

אני מקווה שזה מובן בתודה על העזרה יהודה.

בברכה יהודה

פורסם

אם הוחלף בלוק המנוע אז מספרו צריך להיות שונה מזה הרשום ברשיון הרכב ויש לשנותו במשרד הרישוי או במכון רישוי. בדוק והשווה את מס' המנוע שאבוע עליו ואם הוא כמו זה שברשיון הרכב שלך אז הוא לא הוחלף.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

הבלוק הוחלף ויש לי מספר אחר , השאלה היא האם הסליבים חדשים וזה אומר שהמנוע יהיה בסדר או שהסליבים ישנים והוא נתן לי מנוע של מכונית שלו שהמנוע שלה גמור? כי יש לו כמה מכוניות כאלו גמורות

בתודה על העזרה יהודה

בברכה יהודה

פורסם

היום התברר לי (הממוסך של המשאבת דלק) שכשניסו להכניס את משאבת הדלק התברר להם שמין טבעת קטנה שעליה מתלבשת השרשרת תזמון לא בסדר וכשניסו להכניס טבעת חדשה החלק של הקראנק שנכנס בתוך הטבעת שוייף או נחתך יותר מידי והם לא תואמים . אז אולי זה לא קשור אבל אם הוא היה צריך לשנות את הקראנק זה לא אומר שהוא שינה מנוע?

בתודה על העזרה יהודה.

בברכה יהודה

פורסם
היום התברר לי (הממוסך של המשאבת דלק) שכשניסו להכניס את משאבת הדלק התברר להם שמין טבעת קטנה שעליה מתלבשת השרשרת תזמון לא בסדר וכשניסו להכניס טבעת חדשה החלק של הקראנק שנכנס בתוך הטבעת שוייף או נחתך יותר מידי והם לא תואמים . אז אולי זה לא קשור אבל אם הוא היה צריך לשנות את הקראנק זה לא אומר שהוא שינה מנוע?

בתודה על העזרה יהודה.

האם אתה בטוח שהוחלף לך אותו דגם של מנוע - האם במנוע זה נשתלו הבוכנות והקראנק שלך? יש הרבה שאלות - צלם את החשבון פירוט החלקים והעבודה ותעלה את זה פה - נוכל לתת תשובה יותר נורמלית...

אלון

פורסם

הבעיה היא שהיות ונתנו לו כסף במזומן הוא לא נתן חשבונית מסודרת , ולמעשה הוא רשם שם החלפת מנוע בלבד . היינו תמימים והאמנו לו . אבל זה לא משנה , מה שחשוב לי זה לדעת האם יש דרך לדעת מה הוא עשה ושלא אצטרך להחליף מנוע עוד פעם ?

בתודה על העזרה יהודה

בברכה יהודה

• תוכן חדש...