Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7482 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים ! שאלה לי אליכם! אין לי בד"כ שום בעיות עם הרכב,אך הבוקר לא הצלחתי להתניעו!לפי מיטב שיפוטי הבעיה אינה במצבר,מכיוון ששומעים שהוא אכן עובד ומנסה להתניע.בשלושת ימי גשם האחרונים הרכב עמד ולא נסע,בנסיעה האחרונה לא נצפו כל בעיות .האם הבעיה היא שמשהוא שלא צריך להירטב נרטב, כגון מע' ההצתה???? מה יש לעשות, כדי לפתור את הבעיה???

באותה ההיזדמנות אשאל אותכם- כל פעם כשיורד גשם אחד הפנסים מתמלא מים!!!, איך אפשר להוציאם, ומה לעשות בכדי למנוע את הבעיה בעתיד???

שכחתי להוסיף ,בקשר לבעיית ההתנעה, הוצאתי את המצתים ,ובבדיקה חיצונית לא הבחנתי בשום סימני רטיבות!!!

תודה מראש לכל העוזרים ןמייעצים!!!!

פורסם

שלום רב וברוך בואך לפורום!

2 סיבות עיקריות יכולות להיות לבעייתך:

1- את הסיבה הראשונה הבחנת , מערכת הצתה הכוללת חוטי הצתה מכסה מפלג, וסליל הצתה, אמורים להיות יבשים, מוגנים בפני רטיבות, וללא סימני קורוזיה, במגעים!

את חוטי ההצתה רצוי לרסס בספריי סיליקון, נגד חדירת רטיבות, ולמחמירים הייתי ממליץ להחליפם!

2-כתבת בפרוש שבדרך כלל אין לך בעיות עם התנעת מנוע קר, אך מכיוון שאנחנו בתחילת חורף קר ורטוב,

יש לבדוק ולאבחן בעייה , כרונית באפלאוז , צוק אוטומטי לא תקין/ פועל/ מכוון!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

ערב טוב!!!

קודם כל תודה רבה על העצה!!! אני רק רוצה לחדד את השאלה, האם אוכל פשוט לחקות עד מחר תבהנחה וכיסיתי עם ניילון את מע' ההצתה והאוטו יתניע??? איך אני יכול להתניעה אותו??? ואם כן הצלחתי האם יש צורך בטיפול כלשהו, או שזה בסדר ,ויעבוד , כל עוד זה לא רטוב???

ועוד משהו...אני די חושב שהצ'וק דווקא לא קשור לעניין למרות שהבעייה אכן קיימת בחורף קר!!!

אבל פשוט זה לא החורף הראשון של הרכב, ובדרך כלל אחרי התנעה וכמה לחיצות על הגז , הבעייה נפתרת!!!

שוב פעם , תודה על העזרה!

פורסם
ערב טוב!!!

קודם כל תודה רבה על העצה!!! אני רק רוצה לחדד את השאלה, האם אוכל פשוט לחקות[לחכות] עד מחר תבהנחה[ בהנחה] וכיסיתי עם ניילון את מע' ההצתה והאוטו יתניע??? איך אני יכול להתניעה [ להניע] אותו??? ואם כן הצלחתי האם יש צורך בטיפול כלשהו, או שזה בסדר ,ויעבוד , כל עוד זה לא רטוב???

אם הצלחת, יש לוודא שלא תיהיה חדירת מים, לאזור חוטי ההצתה, מכסה המפלג, וסליל הצתה,

ובוודאי לא יזיק להחליף חוטי הצתה. ולתקן שגיאות כתיב שהדגשתי באדום!לשם התנעת מנוע בחורף רצוי ומומלץ שכל המרכיבים הקשורים להתנעה, יהיו תקינים. ובין היתר גם צוק אוטומטי, שאולי תפקד בשנים קודמות, ונתפס השנה ומקשה על ההתנעה, לכן אין להתיחס אליו בביטול!

המשך לעדכן בנוגע להתנעות בוקר, בעיקר לאחר שהרכב לא נסע מספר ימים!

ערב טוב וחמים!

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

1. מצבר לא מנסה להתניע. מצבר = בטריה. בשביל התנעה יש מתנע (סטרטר).

2. את הפנס יש לייבש , להפריד את הזכוכית מהפנס ולהדביק עם סיליקון. סיכויים לא רעים שתצטרך להחליף פנס. מים לא עושים טוב לרפלקטור.

3. אם כבר פתחת פלגים -תבדוק אם יש ניצוץ. אם לא - לבדוק אם מגיע דלק.

4. אם אין לך מושג על מה לעזאזל אני מדבר. גרור את הרכב למוסך.

פורסם

כל האפשרויות שנרשמו נכונות הן.

בדייהטסו אפלאוז ישנו בעיה של הצ'וק האוטומטי, זוהי בעיה מוכרת, ובמיוחד בימי החורף.

הצ'וק הזה עצמו עוד לפני הטיפול בקרבורטור עצמו ככל שצריך אם צריך, ממש אינו זול.

קרבורטורים אינם התחום שלי על אף שיש לי הבנה טובה בהם, מה שאני יכול לרשום לך, שאפלאוז מחבב דלק, ורצוי שהקרבורטור יהיה במצב אידיאלי לחיסכון אופטימלי.

ענה לך צביקה לעניין הצ'וק ואני רושם לך שכדאי לך לגשת אליו כפי שעשו רבים מחברי הפורום וכולם יצאו ממנו מרוצים, במיוחד צביקה דואג למחיר מעבר למקצועיות המוכחת--

בכלל -לריב עם דוושת הגז על הבוקר זה לא הכי חביב לא הכי מומלץ ולא מראה סימנים חיוביים, לא בריא למנוע ולא לכיס.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

• תוכן חדש...