Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיית סל"ד בסרק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7471 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר על הדייהטסו שרייד 1.3 2000 ידנית שלי עם 77,000 ק"מ.

לאחרונה שמתי לב שלפעמים כאשר הרכב עומד ברמזור הסל"ד נמצא על 600... לפעמים על 850 כלומר אין סל"ד סרק אחיד (כל רמזור זה יכול להיות שונה). בנוסף לכך, אם אני לוחץ קצת על דוושת המצערת ומעלה את הסל"ד ואז עוזב בפתאומיות, הסל"ד צונח לאוזר ה-550 רועד וכמעט נכבה ואז עולה קצת (בעמידה בסרק). כמו כן, ניתן לראות שמדי פעם המחוג זז טיפה מעלה ומטה (+,- 50 סל"ד) ולפני כן היה יציב על 800 סל"ד.

צריך לציין שזה קורה כאשר המנוע בטמפ' עבודה רגילה שלו. כמו כן נעשה טיפול גדול לפני 5,000 ק"מ (3 חודשים).

בטיפול הוחלפו פלאגים, פילטר שמן ואויר, שמן מנוע, נעשה ניקוי בית מצערת והסל"ד בסרק כוון קצת (לפני כן ברגיל היה עומד קבוע על 1000 סל"ד.

לא הוחלף פילטר דלק - אולי יש קשר ?

Veni Vidi Vici

פורסם

הסל"ד בסרק כוון?????????

מה זה? לא מכוונים את זה!!!!!!!! זה מגיע מכוון מבית החרושת , אוי ואבוי!!!!

הכל צריך להיות מקורי לחלוטין ואם משהו לא בסדר בטורים, למצוא את הסיבה ולא לשנות זווית בסיסית של המצערת,או כל כיוון אחר!!

המקום היחידי ש"משחקים" בכיוונים וגם זה אסור, זה ביחידות המנוג'ט, ובגלל שלא מחליפים לחדש.

ברב נקודתי לא נוגעים בכיוונים, לא!!!!

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

יש לנקות בית מצערת שוב ובצורה מקצועית ויסודית

ע" פירוק בית מצערת לגורמים נקוי יסודי

וכיוונים ע"י מיכשור מיוחד+ איפוס מחשב

ינקו

פורסם
מדובר על הדייהטסו שרייד 1.3 2000 ידנית שלי עם 77,000 ק"מ.

לאחרונה שמתי לב שלפעמים כאשר הרכב עומד ברמזור הסל"ד נמצא על 600... לפעמים על 850 כלומר אין סל"ד סרק אחיד (כל רמזור זה יכול להיות שונה). בנוסף לכך, אם אני לוחץ קצת על דוושת המצערת ומעלה את הסל"ד ואז עוזב בפתאומיות, הסל"ד צונח לאוזר ה-550 רועד וכמעט נכבה ואז עולה קצת (בעמידה בסרק). כמו כן, ניתן לראות שמדי פעם המחוג זז טיפה מעלה ומטה (+,- 50 סל"ד) ולפני כן היה יציב על 800 סל"ד.

צריך לציין שזה קורה כאשר המנוע בטמפ' עבודה רגילה שלו. כמו כן נעשה טיפול גדול לפני 5,000 ק"מ (3 חודשים).

בטיפול הוחלפו פלאגים, פילטר שמן ואויר, שמן מנוע, נעשה ניקוי בית מצערת והסל"ד בסרק כוון קצת (לפני כן ברגיל היה עומד קבוע על 1000 סל"ד.

לא הוחלף פילטר דלק - אולי יש קשר ?

דני,

הכוונה שלי הייתה שהסל"ד כוון ע"י כך שסובבו מעט את הבורג שאחראי על כך. ובשרייד הסל"ד ניתן לכיוון.

אציין שהמנוע אף פעם לא נכבה אבל עדיין הייתי רוצה לשמוע סיבה לכך... הניקוי מצערת היה טוב והכל עבד בסדר. התופעה הנ"ל התחילה לא מזמן...

אשאל עוד פעם - האם לפילטק דלק יש קשר לכך ? (לא הוחלף בטיפול)

Veni Vidi Vici

פורסם

רשמת:

"הכוונה שלי הייתה שהסל"ד כוון ע"י כך שסובבו מעט את הבורג שאחראי על כך. ובשרייד הסל"ד ניתן לכיוון."

ניתן לכיוון, אמת, אבל לא מיועד לכיוון- הכיוון הוא כיוון בית החרושת ואין סיבה לנגוע בו.

אם יש תקלה יש לאתרה ולא לבצע "כיוון".

דני

עוסק בנדל"ן.

פורסם

אוקיי

יתכן וטעיתי (כנראה). בגלל זה שאלתי פה ותודה לך על המידע.

ועדיין - מה יכולה להיות הסיבה "לתופעה" ?

*דני - אני לא מבין גדול בתחום הטכני של הרכב ולכן שאלתי פה על מנת לנסות להגיע למקור הבעיה.

אשמח לשמוע ממך וכל אחד אחר סיבות לכך.

נ.ב.

אם הבורג הנ"ל לא נועד לכיוון סל"ד אז מה מטרתו ?

Veni Vidi Vici

פורסם

כמו שיונתן רשם, הוא נועד, -----אבל למה כל ישראלי מצוי חושב שזה נועד עבורו?..

זה נועד לכיוון, בשלב ייצור המוצר (מצערת) וכיוון בסיסי בלבד, יתכן ויש שם שאריות "צבע" של הסימון של הכיוון הבסיסי, הראשון, שאמור להיות גם אחרון.

דני

עוסק בנדל"ן.

• תוכן חדש...