Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7505 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אז ככה ,אז יש מחלה לכמה מכוניות שאחרי כמה שנים הבד הפנימי של הגג מתחיל לינשור! אז מה שקרה לי זה שנשר לי הבד של המכסה של סאן רוף ניסיתי להדביק ועשיתי יותר נזק ,השאלה שלי היא אם יש מצב להוציא את המכסה של הסאן רוף בלי לפרק את כל הגג מבפנים ואם כן אז איך? (מדובר ב האודי A4 97) ואיפה אפשר להשיג בד בצבע זהה?

פורסם
איפה אני מוצא רפד כזה?? ושיהיה טוב!
אם אתה בסביבת נתניה יש רפד ממש מקצועי שעושה עבודה מקצועית ונקיה.

הוא נמצא באזור התעשיה הישן מול בנק פועלים קוראים לו ז'ק הרפד.

אם יהיו לך שאלות איך להגיע פנה אליי בפרטי

פורסם

רפי לין :-) אתה ניראה לי מבין בכל ואתה חייב לעזור לי!! אני צריך להוציא מהאוטו תמכסה של הסאן רוף(יעני זה עם הריפוד)!! איך אני עושה את זה??? בבקשה תברר לי כי אני לא יודע למי לפנות! רק תגיד לי איך אני כבר יפרק!! מדובר באאודי A4 97 תודה מראש!

• תוכן חדש...