Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8422 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם למישהו היה נסיון עם האוטו, או מכיר מישהו שיש לו נסיון עם האוטו..

בקיצור, אני צריך מידע על האוטו, ולא טכני יבש..

טיפולים, אמינות(כן זה טויוטה ברור שאמין, אבל עדיין) פאקים ידועים או שלא ידועים..

טנקס 8)

"Everybody loves house music, its a spirtual thing, a body thing, a soul thing"

פורסם

אגב אני מדבר על שנת 96 מנוע 1300 ידנית

זה פרט די חשוב ששכחתי..

"Everybody loves house music, its a spirtual thing, a body thing, a soul thing"

פורסם

עד כמה שזכור לי, וגם לפי סקרי שביעות רצון של לקוחות בעולם, מדובר במכונית הקטנה האמינה ביותר שיוצרה בזמנה.

את הרכב עצמו ניתן לתאר גם כדיאטסו שרייד (המודל משנת 94 ומעלה) משופרת מכל כיוון.

הנוחות סבירה, מרחב פנימי גם. מנוע גמיש עם כי רועש מאט במאמץ. גיר אוטומטי מצויין (למרות שלא רלוונטי לך), חבילת איבזור טובה (בדגם "פלוס+"), עלויות אחזקה נמוכות ואמינות פינומינאלית.

בכלל, עד כמה שזכור לי החסרונות היחידים היו שהיא פשוט הייתה יקרה מדי יחסית למתחרות, ולכן נמכרו מעטות בארץ, וכמובן שהיא חסרת כל נשמה או נטיות ספורטיביות בנהיגה.

לסיכום - כקופסא יפנית יעילה שמביאה אותך מA לB, ובהנחה שהרכב הספציפי במצב טוב, אז חוץ מטויוטא לקסוס - אין אוטו טוב יותר.

HFturbo

פורסם

אני מסכים עם חברי המלומד HF רק עוד כמה דברים קטנים:

1. גיר אוטומטי 3 הילוכים !!

2. תגובת דוושה מפתיע, האוטו מרגיש קליל ונמרץ.

3. הוא פחות רועש מהשרייד אך עדיין רועש.

4. גימור בסיסי ביותר גם ברמה הגבוה (אם תמצא) הספיישל. הרכב פשוט מאוד, ללא מד סל"ד, בד הריפוד פשוט מאוד,צמיגים דקיקים אולם איכות הפלסטיקה לא רעה בהשוואה ליפניות של אותה תקופה ואפילו לאילו האירופאיות.

5. אמינות יוצאת מהכלל.

6. בהצלחה

פורסם
תודה לשניכם, עכשיו רק צריך למצוא אחת במצב טוב :!:

אתה באמת צריך את זה ... בהצלחה ...

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

• תוכן חדש...