Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7512 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בפיאט שלי שמתי לב בכמה ימים האחרונים שהאוטו נכבה בטורים נמוכיה זה הגיע למצב שאני עומד ברמזור וצריך לשים גז בניוטרל כדי שהאוטו לא יכבה האוטו כרגע במוסך בדקו משאבת דלק - תקינה אמרו לי שיכול להיות זה המחשב ואני צריך להחליף מישהו יכול לתת לי חוות דעת בנושא ?

תודה לעוזרים

Fiat Punto 02' Spice 60 BHP

פורסם

כנס למוסך רשת לחיבור "לאגזמינר"מחשב בדיקה של פיאט ,לסריקת תקלות .

אני יכול לכתוב לך 10 סיבות למה שכתבת אלא שחבל על הזמן.המחשב יקרא את התקלה.

נתי

נתי קובלנץ

מיתחם נמל ת"א מ1950

פורסם

הנה חוות דעת - עבור למוסך אחר.

מוסך שאומר ש"כנראה שהלך מחשב, תחליף" כנראה לי מבין יותר מדי בדיאגנוסטיקה של רכבים ממוחשבים.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

מאיזה שנה האוטו? האם הבעיה התחילה פתאום או שהחמיר בהדרגה, כי אם כן אז נראה לי שזה מנוע צעדים שדורש ניקוי.

תתן אולי יותר פרטים ככה גם יוכלו לעזור לך.

פורסם

מהקל לכבד:

1. פילטר דלק

2. חיישן מצב מצערת

3. "מנוע צעדים" (שסתום זרימת אוויר בסרק).

סביר להניח שהבעיה היא לא במחשב אלא ברכיב אחר. מוסך שאחרי משאבת דלק אומר "הלך המחשב" בלי לבדוק עוד דברים יש לי ספקות לגבי המקצועיות שלו והכרתו את הרכב.

הבעיה קרתה בבת אחת? (אם כן אז אולי פשוט קונקטור כלשהוא לא יושב טוב)

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

אני לא מבין למה שינו לי את הכותרת להודעה מה קרה היא ענתה על הקריטריונים הגבוהים של העורכים ?

האוטו שנת 97 אם זה יעזור עברנו על כל האפשריות ונותר רק המחשב

Fiat Punto 02' Spice 60 BHP

פורסם

לא עברתם טוב. כתבו לך מה אנחנו חושבים ויש לנו ניסיון וסביר להניח שאנחנו צודקים. אם לך בא להתעקש שיהיה לך בהצלחה. בנתיים לך יש בעיה.

בדוק פילטר אויר ודלק.

בדוק מנוע צעדים .

בדוק חיישן מצב מצערת.

נקה את בית המצערת.

חבר את הרכב למחשב במוסך נורצמלי.

האוטו נוסע טוב בנסיעה רגילה

לא רועד, מגמגם, חותך?

ניסו לאפס את המחשב? אם לא נסה אתה

התמונות של הסובארו שלי

http://yonatans-subaru.pic.co.il

פורסם
אני לא מבין למה שינו לי את הכותרת להודעה מה קרה היא ענתה על הקריטריונים הגבוהים של העורכים ?

האוטו שנת 97 אם זה יעזור עברנו על כל האפשריות ונותר רק המחשב

עברתם על כל האפשרויות? אם כך, וחיברתם את הרכב למחשב בדיקה של פיאט, והוא טוען מצידו שהכל תקין, אז תנסו להרכיב מחשב מפירוק ולראות אם הבעיה נעלמת.

נשמע לי מוזר שהמחשב הלך. (מצד שני, זה כן יכול לקרות).

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

• תוכן חדש...