Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7488 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אז ככה יש לי 205 1400

הקלאץ היה מחליק...שהייתי מאמץ את האוטו

בכול הילוך הייתי מרגיש כאילו 2 הציריות דופקות

והאוטו לא מרביץ..עכשיו האוטו עומד פיתאום לא זז

לא בשום הילוך...ולא מגיבים הילוכים.

מה הלך לי?

ואם קלאץ של וליאו זה טוב או יותר מידיי לאוטו שלי ומאיפה קונים

ונותנים למישהוא להרכיב או שעושים הכול באותו מקום..

או שהלך גם גיר..מציין כי הגיר היה ליגה...לא חורק ולא כלום....בבקשה עיזרו ליייייייי

פורסם

בוא אני אתן לך תשובה ליגה.כך עכשיו פטיש 5 ק"ג תן כמה מכות לציריות,שים קצת מרגרינה ברפידות הברקס,ותראה איך האוטו יתחיל לזוז,לרוץ,להרביץ..מה שאתה רוצה:wink:

ועכשיו ברצינות.אלירן הלך לך הקלאץ ידידי.ככה זה נשמע לפחות.אלא אם כן תגיד שההילוכים לא נכנסים ואז יכול להיות שזו השטנגה{נפלה},או אולי מיסב.בכל אופן מה הרגשת?זה קרה בנסיעה?היה ריח שרוף?בכל מקרה גרר למוסך,להכין כמה ג'ובות,והכי חשוב,לא להביא את הקלאץ לבד!!!

עושים הכל באותו מקום כמו שחשבת.בהצלחה!:-)

פורסם

באמת נשמע כאילו הלך הקלאצ', למרות שלא הבנתי את הקטע של הציריות הדופקות.

בכל מקרה, קלאצ' של וולאו הוא המקורי בפיג'ו-סיטרואן לדעתי.

יש קלאצ' חלופי של LUK.

קרא כאן:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=694092#post694092

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

וואלה נשמה תראה אם הבנתי..

אני לוקח גרר למוסך הוא פותח את הגיר רואה מה הלך..

אני אומר לו קלאץ של וליאו.......

ואם הלך גיר מאיפה קונים פירוק יבוא??

ואם יש מישהוא בחולון שאתם מכירים שעובד בבית..לחסוך את הגרר...

או שלא???

פורסם

לא צריך לפתוח גיר.. בעל מקצוע יוכל להגיד לך מהיכן התקלה (גיר או קלאצ') לאחר נסיעה קצרה ברכב.

גיר משפצים או שמרכיבים מפירוק.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

מי מכיר מכון טוב שמשפץ גירים ידניים ז"א שישתמש בקיט שיפוץ ושיחליף את כל החלקים שיש בקיט שיפוץ?

אם אני משיג קיט שיפוץ לגיר האם ניתן לבצע לבד (בהנחה שיש בידי את המדריך לשיפוץ הגיר)?

• תוכן חדש...