Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עץ חג מולד לשיקסע

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7515 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כל שנה הייתי מביא לאשתי (להלן: השיקסע) עץ חג מולד אמיתי (יענו, עשוי מעץ שהיה פעם שתול באדמה, עם שורשים והכל) שהייתי קונה ממועדון הנוער של הכנסיה ביפו. אממה, שנה שעברה הם חדלו עם המינהג ואני קניתי, לבושתי, עץ פלסטיק. זה לא שיש לי יותר מדי סנטומנטים לכריצמץ, אבל זה נראה ממש עלוב ולא מושקע.

אז מישהו מכיר מקום שמוכר לגויים עצים אמיתיים באזור המרכז?

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
יפו,רח' יפת. לפני הנמל.

שנה שעברה כל מה שראיתי שם היה מבלסטיק. אתה יודע על משהו יותר ספיציפציף?

פורסם
אם אתה לא מוצא עץ, אני מכיר רבי גמיש שיכול לגייר לך אותה.

זה כמו ניקוי קרבורטור - בטווח הארוך ההשקעה מחזירה את עצמה.

:wink:

נמרוד

אשתי יכולה להתחיל תהליך גיור מתי שהיא רוצה, אחרי הגירושים...

פורסם
כל שנה הייתי מביא לאשתי (להלן: השיקסע) עץ חג מולד אמיתי (יענו, עשוי מעץ שהיה פעם שתול באדמה, עם שורשים והכל) שהייתי קונה ממועדון הנוער של הכנסיה ביפו. אממה, שנה שעברה הם חדלו עם המינהג ואני קניתי, לבושתי, עץ פלסטיק. זה לא שיש לי יותר מדי סנטומנטים לכריצמץ, אבל זה נראה ממש עלוב ולא מושקע.

אז מישהו מכיר מקום שמוכר לגויים עצים אמיתיים באזור המרכז?

למרות שזה לא הכי רלוונטי אבל אני יכול לברר לך איפה יש באזור הצפון- מקום מגוריי אם זה עד כדי כך חשוב :p

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

פורסם
למרות שזה לא הכי רלוונטי אבל אני יכול לברר לך איפה יש באזור הצפון- מקום מגוריי אם זה עד כדי כך חשוב :p

תודה, אבל בצפון באמת שלא בעיה להשיג.

פורסם

לעץ הפלסטיק יתרונות רבים,הוא לא משיר עלים,אין עליו חרקים, הוא לא מתייבש,לא צריך לסחוב אותו לזבל,הוא קל משקל,לא מאד דליק ויחסית זול עם אפשרות שימוש לשנים רבות.

עם קישוטים נכונים הוא נראה מעולה. קל וחומר כשלמרגלותיו דולקת לה חנוכיה...:wink:

השיקסע שלי מאד מרוצה מעץ הפלסטיק שמאיר את ביתנו באורות מהבהבים עם אוירה פסיכודלית משהו..

חג שמח!

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם
לעץ הפלסטיק יתרונות רבים,הוא לא משיר עלים,אין עליו חרקים, הוא לא מתייבש,לא צריך לסחוב אותו לזבל,הוא קל משקל,לא מאד דליק ויחסית זול עם אפשרות שימוש לשנים רבות.

עם קישוטים נכונים הוא נראה מעולה. קל וחומר כשלמרגלותיו דולקת לה חנוכיה...:wink:

השיקסע שלי מאד מרוצה מעץ הפלסטיק שמאיר את ביתנו באורות מהבהבים עם אוירה פסיכודלית משהו..

חג שמח!

עוזב, יש לנו פלסטיק.

זה לא זה.

אם הייתי בנאדם שימושי הייתי נוהג ביפנומאטית...

פורסם

לדעתי, תוכל למצוא עצים כנ"ל באיזור התחנה המרכזית הישנה בתל-אביב שם ריכוז העובדים הזרים גבוה מאד, ויש שם הרבה מאד בתי עסק שמתפרנסים מפלח השוק הזה. כעבדתי באיזור אני זוכר שהיו עצים למכירה.

אפרופו גיור:

אם אתה לא מוצא עץ, אני מכיר רבי גמיש שיכול לגייר לך אותה.

זה כמו ניקוי קרבורטור - בטווח הארוך ההשקעה מחזירה את עצמה.

:wink:

נמרוד

עובד איתי מישהו שהוא עלה לארץ החליט לגייר את אשתו, ותוך כדי תהליך הגיור שלה, הוא חזר בתשובה. הוא נעצר היכן שהוא בצד הסרוג של הקשת - היא נתפסה יותר חזק והגיעה לצד החרדי.

בסופו של דבר היא התגרשה ממנו כי לא היה מספיק חרדי בשבילה :-D

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אתה יהודי?

מנסיון עם חבר שלו אבא יהודי ואמא גוייה - קצת בלאגן זהותי... הוא לא יהודי (אמא גוייה) ולא נוצרי (אבא יהודי)...

במידה ואתה כן יהודי הייתי חושב על גיור לאשתך ולו בשביל הילדים.

פורסם
אתה יהודי?

מנסיון עם חבר שלו אבא יהודי ואמא גוייה - קצת בלאגן זהותי... הוא לא יהודי (אמא גוייה) ולא נוצרי (אבא יהודי)...

במידה ואתה כן יהודי הייתי חושב על גיור לאשתך ולו בשביל הילדים.

אני יהודי.

אשתי רגילה לבלאגן בזהות. היא אנגליה ממוצא הודי-איטלקי-סקוטי (עם שורשים נורבגים)-אנגלי.

בגלל שאני חושב על הילדים אני נגד גיור. היסטורית, לאף אחד לא יצא שומדבר טוב מלהיות יהודי.

• תוכן חדש...