Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ספר טיפולים - איך למה וכמה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8415 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר'ה רציתי לדעת מה צריך להיות בספר הטיפולים כי אני רוצה להתחיל לעשות אחד כזה לאוטו החדש שאני רוצה לקנות...

מה ספר כזה צריך להכיל?

Pioneer DEH-80Prs Amp:Hertz HDP5TW:ScanSpeak D2004 Mid:Silver Flute 4Ohm Sw:JL Audio 12W3v2

פורסם
מה זאת אומרת לעשות?

קנה heynes

http://heynes.co.uk

היינס ובאנגלית HAYNES

תיקון קטן בכתובת האתר http://haynes.co.uk/

ודראקסטאר להבא תנסה לבדוק אם הכתובת שנתת היא עובדת.

:wink:

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

פורסם

אני לא מתכוון ספר :)

אני מתכוון לזה שיהיה לי ספר טיפולים של האוטו כאילו ש*אני* כותב אותו...

כמו שכשאתם קונים אוטו ושואלים אם יש ספר טיפולים אז זה מה שאני רוצה להתחיל לעשות...

הבנתי מאחת התגובות שצריך לרשום טיפול 10,000 מה זאת אומרת? צריך לצרף חשבוניות?

כי כשאני מוכר את האוטו אני יכול פשוט להוציא דף באקסל עם כל מיני חירבושים ולכתוב שכל יום אני עושה טיפול לאוטו...?

מה עוד צריך?

Pioneer DEH-80Prs Amp:Hertz HDP5TW:ScanSpeak D2004 Mid:Silver Flute 4Ohm Sw:JL Audio 12W3v2

פורסם
אני לא מתכוון ספר :)

אני מתכוון לזה שיהיה לי ספר טיפולים של האוטו כאילו ש*אני* כותב אותו...

כמו שכשאתם קונים אוטו ושואלים אם יש ספר טיפולים אז זה מה שאני רוצה להתחיל לעשות...

הבנתי מאחת התגובות שצריך לרשום טיפול 10,000 מה זאת אומרת? צריך לצרף חשבוניות?

כי כשאני מוכר את האוטו אני יכול פשוט להוציא דף באקסל עם כל מיני חירבושים ולכתוב שכל יום אני עושה טיפול לאוטו...?

מה עוד צריך?

חשבוניות בהחלט !

אני קיבלתי עם הרכב אוסף חשבוניות מחמש השנים האחרונות ממוסכים מורשים.

פורסם

אם מדובר במכונית חדשה, אתה מקבל חוברת עם הרכב, שיש בו מקום למוסך להחתים על כל טיפול תקופתי שהם עושים.

אם מדובר במכונית משומשת, פשוט תשמור את כל הקבלות על כל הטיפולים, התיקונים והחלקים בתוך קלסר, ממויינים לפי תאריך.

על כל חשבונית ממוסך מסודר כתוב הקילומטראז' של האוטו, וכשיגיע יום המכירה, תוכל לדפדף בגאווה בקלסר לפני עיני הקונה ולהראות לו איך לא פספסת טיפול, איך לא התקמצנת על חומרים, ואיך החלפת כל מה שהיה צריך, ולפעמים גם דברים שלא היה צריך.

בזכות זה אולי תצליח לקבל מחירון על האוטו.....

אגב, אני טיפוס די חולני, ואכן עשיתי קובץ אקסל על סמך החשבוניות, כשבשורות יש את כל הסעיפים שאי פעם בוצעו לרכב, ובעמודות כל התאריכים בהם בוצע משהו ברכב.

בכל מקום שהסעיף והתאריך מצטלבים, סימנתי את התיבה המתאימה, ויש לי "מטריצת טיפולים" שמאפשרת לי לראות בקלות מה נעשה ומתי, ולראות מיד מתי צריך לעשות בפעם הבאה.

לי יש את כל ההסטוריה של הרכב החל מטופס השחרור מהיבואן אי שם ב 1992, ועד היום, דרך 2 ידיים קודמות, חוץ מהחשבונית על טיפול 70000, שמשום מה אין לי אותו....

It's only a sport if you use a ball

It's a real sport if you use two

פורסם

אני גם משוגע לדבר, יש לי את דפי פירוט הטיפולים שלי ושל קודמי.

ממליץ בחום לסדר בקלסר עם תאריכים כמו שידידנו ג'רמי אמר כדי להקל במכירה כשתבוא.

שמוליק.

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

• תוכן חדש...