Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7524 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

חבר שלי דיבר איתי עכשיו ואמר לי שאתמול חבר של אחותו ניסה לשאוב לו מה205 דלק לאופנוע שלו.

הוא דחף שני צינורות אל פתח המילוי, עטף את הפתח בשקית שתעטוף את הצינורות, ונשף(לא שאף)אל אחד מהם בתקווה שיצא דלק מהצינור השני.

מישהו עשה פעם דבר כזה? זה נשמע לי הזוי לגמרי כל התהליך.

בכל מקרה לאחר שזה לא הצליח הם גילו שבאחד מהצינורות היו שאריות של אדמת "חמרה" ,והוא חושש שנכנסה לו כפית חמרה בערך אולי פחות, יש משהו שניתן לעשות או רק להתפלל?

לאילו נזקים זה עלול לגרום אם בכלל?

תודה.

ותשתדלו ל לקטול יותר מידי למרות שזה מגרה אני יודע, גם אני לא התאפקתי.

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

פורסם

חבר שלך אוליי קצת הזוי אבל צודק , אם תצליח לאטום את פתח המיכל טוב, כאשר שני צינורות מחוברים למיכל , אם תנשוף לאחד , תקבל דלק בשני .

בברכה

רם

פורסם

נראה לי שיצאו לו העניים מהחורים לפני שהוא יצליח להעלות דלק בצינור.

עכשיו חשבתי על זה זה כמו נרגילה ,דמיין את עצמך נושף לבפנים כדי להעלות מים לכיוון הטבק, אין מצב שתצליח , ובצינור דלק זה הרבה יותר קשה ולא אטום בכלל.

פורסם

אתה תצטרך ריאות של דולפין כדי שזה יקרה כי אתה צריך ליצור די לחץ במיכל שהוא לא מלא וגם יש נשם שהןא בעצם פורק את הלחץ שאתה בונה

"למה לשתות ולנהוג אם אפשר לעשן ולעוף"

פורסם

עכשיו חשבתי על זה זה כמו נרגילה ,דמיין את עצמך נושף לבפנים כדי להעלות מים לכיוון הטבק, אין מצב שתצליח

אאא... בתור אחד שמעשן נרגילה לפחות פעמיים ביום, אני יכול לאשר לך שנשיפה קלה מציפה לך את הריצפה דרך הטבק, סמוך עליי.......! :-D

פורסם

מוזר אף פעם זה לא קרה לי.

אולי בגלל שלא ניסיתי להציף.

למישהו יש תשובה לגבי החול בדלק?

פורסם

אחי (עריכה: שכחתי שאסור לכתוב אחי בפורום זה...:)), רואים שלא ישבת מספיק על נרגילה...:loco:

אפשר גם אפשר להעלות מים, ובכך נהרס הטבק והגחל...

באותה דרך אפשר לשאוב דלק מהמיכל אם תצליח לאטום אותו היטב...

עריכה:

לגבי החול אם אתה באמת מודאג תצטרך לפרק את המיכל ולשטוף, או אולי פשוט תחכה עד שהמיכל יגמר, ואז תחליף פילטר...?

...Carpe Diem

פורסם

אולי אם המיכל דלק מלא ממש עד הסוף ,אחרת זה נראה לי באמת בלתי אפשרי ואפילו דולפין לא יצליח.

לגבי הנרגילה,שווה בדיקה.

אבל רק תסבירו לי למה ניסיתם לשאוף לתוך הצינור?

פורסם

נרגילה אחת יותר מדי... :D

(חוץ מזה שעושים את זה לפעמים אם יש לך עשן מגעיל/סמיך מדי בשביל ל"נקות" את הענינים...)

...Carpe Diem

פורסם
נרגילה אחת יותר מדי... :D

(חוץ מזה שעושים את זה לפעמים אם יש לך עשן מגעיל/סמיך מדי בשביל ל"נקות" את הענינים...)

זה אם יש גולה.. יש נרגילות אוטומות שזה לא ינקה את העשן ורק יציף את הראש

כל אחד רוצה להיות גנן, ולגדל קצת דגן בגן

אני יושב לי על ענן ומחכה שכבר תבינו :wink:

פורסם

צביקה חן חן על הידע! אני מתרשם,

בדרך כלל השיטה היא נשיפות קצרות ומהירות ואז הגיחל לא מוצף, אבל השיטה היותר יעילה להחלפת העשן השרוף היא להרים את הגיחל קצת ומתנדב ששואף כמה פעמים ואז הנרגילה מתרוקנת ואפשר להחזיר את הגיחל.

יש לי ספר שלם של תורות על נרגילה!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7524 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...