Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מתיחת כבל בלם יד

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7500 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא יודע לגבי פ'זו אבל בסובארו מוציאים את הפלסטיק הזה שמכסה את ידית בלם היד ומתחת יש כבל עם ברגי כיוון ופשוט מסובבים עד לכיוון המתאים, 2-3 נקישות בעת משיכת הבלם עד הסוף.

הכבל מתפצל לשניים, כבל לכל גלגל, לכל כבל יש 2 אומים אחד לכיוון והשני לאבטחת הראשון שלא ישתחרר. סיפור פשוט ברגע שאתה מגלה את הכבל, אבל בפ'זו אני לא יודע אם יש גישה מתא הנהג, תנסה לפרק משם את הפלסטיקה או חכה למישהו עם פ'זו

פורסם

בפיז'ו צריך לפרק את הגלגל בוקסה 19ממ ואחרי זה לפרק את התוף בלם האחורי בוקסה 32 ממ מוצאים אותו ויש מין גלגל שיינים קטן ומין פחית צריך להזיז את הפחית ולסובב את הגלגל שינים לא יותר מידי כי אחרת התוף לא יכנס אבל אם אתה לא מבין אז כדי לא להיתעסק כי זה בלמים

פורסם

שלום.

ברוב המקרים כאשר בלם היד גבוה הבעיה לא כיון הבלם יד (לא מומלץ לנגוע בכיון בלם היד)

יש לפרק את הגלגלים האחורים ולבדוק תקינות ושחיקת בלמים. כמו כן יש לבדוק מנגנון כיון האוטומטי

של הבלמים.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם
בני עדין לא ניתקלתי בבלמי תוף עם כיון אוטומטי זה קיים רק בבלמי דיסק

רציתי להגיב לך......אבל אני אחכה לתגובה של בני ל. .......:wink:

פורסם
בני עדין לא ניתקלתי בבלמי תוף עם כיון אוטומטי זה קיים רק בבלמי דיסק

שלום.

אז סביר שעוד לא ניתקלתה בהרבה דברים בתחום הרכב.

מה לעשות אבל 99% מהמכוניות בעלי תוף בלם יש מנגנון כיון אוטומטי לבלמים מאחור,

רק במכוניות ישנות הכיון נעשה ידני, למעט מכוניות אמרקאיות שהכיון אוטומטי משנות ה70 .

(סוברו זה לא דוגמא) .

אני יכול להכין רשימה מה עד השמים לפי סוגי המכוניות וסוגי הבלמים.

תקשיב לי עיין בספרות ושנן את החומר הכול יהיה בסדר.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

אני בטוח שבני ל יגיב יותר "מהיר ועצבני" ממני....אבל:

אני לא מכיר בילמי תוף ללא כוון אוטומטי, לפחות לא ברכבים משנות ה 80 ומעלה.

פורסם

בעיקרון אתה צודק אבל לא תמיד זה מעיד על שחיקה של הבלמים האחורים ויש אפשרות לכוון אותם זה חלק מהטיפול השוטף באוטו במוסכים מורשים

• תוכן חדש...