Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גולף 5 GTI אדומה .

פרטנר.
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7532 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
שגיאות או לא, זה ניסוח אופייני והזוי של יואב קווה "גולף החדשה היא מכונית...".

אני מחבב את הבחור...:wink:

אתה מחבב כל מי שאוהב גולף :)

לדעתי אתה עובד בצ'מפיון

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אתה מחבב כל מי שאוהב גולף :)

לדעתי אתה עובד בצ'מפיון

אני חושב שדעתך אומרת עליך יותר מאשר עלי.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
אם עוד כתב רכב אחד יכתוב על "פסקול שהופך את הרדיו-דיסק המקורי של המכונית למיותר", או משהו בסגנון הזה, או שיפרט בטרחנות את היסטוריית הקטנות החמות שאימן הורתן היא הגולף GTI, אני לא אחראי למעשיי.

עושה רושם שקיים צורך דחוף ברענון שפת המוטוריקה העברית.

יש לך מזל שאתה לא קורא ביקורות אודיו....

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
אני חושב שדעתך אומרת עליך יותר מאשר עלי.

די ברור שאתה משוחד ואני בטוח שאנילא היחידי שחושב כך

גם בשרשורים קודמים העניין עלה

פורסם

הפולקסווגן היחידה (למעשה, הדבר היחידי מקבוצת פולקסווגן) שיש לי דברים טובים להגיד עליה, היא הגולף GTI MK5. אין מכונית אחרת מהליין שלהם שהייתי בוחר על פני מתחרותיה.

אז אם זה משוחד..

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

פורסם
"ספורטיווי", כמדומני כותבים ספורטיבי.

"למבורגיני מורסלייגו"- לא בדיוק טעות, בעצם כך אומרים זאת באיטלקית אך בארץ הרוב מכירים אותה כ-מורצ'לגו.

אם אני הוא העילג פה, מצטער מראש.

1. "ספורטיווי", "אגרסיווי" וכו' זו הגדרה קשיחה של עיתון הארץ. לא קשור לכתב (כך גם לגבי אי-שימוש ב-ה' הידיעה בצמוד לשם של מכונית - "גולף החדשה" ולא "הגולף החדשה". גם אותי זה מעצבן, וגם את הכתבים עצמם...).

2. זה שהגייה מסויימת מוכרת יותר לא עושה אותה נכונה. שמת לב, למשל, כמה אנשים כותבים "שהייתי בן עשר" במקום "כשהייתי בן עשר"? ממש מכת מדינה. כולל בפורום הזה. ובארה"ב למשל קוראים לפורשה "פורש"...

טל

חבר הפורום טל שביט נהרג בתאונת דרכים כשהוא רכוב על אופנוע בזמן מילוי תפקידו ככתב רכב. יהי זכרו ברוך.

* "מוטב שתשתוק ויחשבו שאתה טפש, מאשר לפתוח את הפה ולהסיר כל ספק" (בנג'מין פרנקלין)

* "If I were in your shoes, I'd whisper before I'd shout" (רייצ'ל סטיבנס, "סוויט דרימס מיי ל.א. אקס")

פורסם
אם עוד כתב רכב אחד יכתוב על "פסקול שהופך את הרדיו-דיסק המקורי של המכונית למיותר", או משהו בסגנון הזה, או שיפרט בטרחנות את היסטוריית הקטנות החמות שאימן הורתן היא הגולף GTI, אני לא אחראי למעשיי.
לצערי, אני לא חושב שלאחרונה סוקרו כל כך הרבה מכוניות במחירים ארצישראליים שמצדיקות מחמאות על הסאונד.

גולף GTI mk5 באמת נשמעת נפלא, הן ממערכת הפליטה והן מכיוון המנוע (שסתום הפריקה בעיקר :twisted: ),

כך ש"התיאורים הבנאליים" מתאימים בול לתיאור האוטו הספציפי הזה.

רוני, בטח כבר שמת לב שבקרת המשיכה ניתנת לניתוק מלא ואילו בקרת האחיזה לא ניתנת לניתוק כלל.

וזה גם מה שיואב רשם, לפי הקטעים המצוטטים.

אבל מה שיפה בבקרת האחיזה, בניגוד לזו מימין

רגע לפני הסוף. :wink: הגולף הזו מצאה חן בעיניי, למרות ההגה.

דניאל

MCS 2008

פורסם

זהו, לגבי עניין בקרת היציבות המתערבת - הבנתי שהיא נכנסת לפעולה אם היא מגלה שילוב של החלקה ובלימה. מה קורה אם אתה סתם רוצה להשתעשע בtrail braking, או בלימה מכוונת בשביל להוציא את הזנב?

פורסם
זהו, לגבי עניין בקרת היציבות המתערבת - הבנתי שהיא נכנסת לפעולה אם היא מגלה שילוב של החלקה ובלימה. מה קורה אם אתה סתם רוצה להשתעשע בtrail braking, או בלימה מכוונת בשביל להוציא את הזנב?

תקנה מכונית ספורט אמיתית...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
לצערי, אני לא חושב שלאחרונה סוקרו כל כך הרבה מכוניות במחירים ארצישראליים שמצדיקות מחמאות על הסאונד.

גולף GTI mk5 באמת נשמעת נפלא, הן ממערכת הפליטה והן מכיוון המנוע (שסתום הפריקה בעיקר :twisted: ),

כך ש"התיאורים הבנאליים" מתאימים בול לתיאור האוטו הספציפי הזה.

רוני, בטח כבר שמת לב שבקרת המשיכה ניתנת לניתוק מלא ואילו בקרת האחיזה לא ניתנת לניתוק כלל.

דניאל

השסתום הפתוח מגיע כבר מהחברה? :roll:
פורסם
1. "ספורטיווי", "אגרסיווי" וכו' זו הגדרה קשיחה של עיתון הארץ. לא קשור לכתב (כך גם לגבי אי-שימוש ב-ה' הידיעה בצמוד לשם של מכונית - "גולף החדשה" ולא "הגולף החדשה". גם אותי זה מעצבן, וגם את הכתבים עצמם...).

2. זה שהגייה מסויימת מוכרת יותר לא עושה אותה נכונה. שמת לב, למשל, כמה אנשים כותבים "שהייתי בן עשר" במקום "כשהייתי בן עשר"? ממש מכת מדינה. כולל בפורום הזה. ובארה"ב למשל קוראים לפורשה "פורש"...

טל

אוקיי טל.

תודה רבה על ההבהרה!

פורסם

דניאל

א. היא נשמעת ב-א-מ-ת נפלא.

ב. האמת? לא שמתי לב. אני ראיתי כפתור של ESP (סטאביליטי זה משיכה או אחיזה/יציבות?)שכשלוחצים עליו נדלקת נורת OFF בצהוב. אז לחצתי עליו ועשיתי אפל-קונטרה-אפל. האוטו יצא להיגוי יתר מהסרטים, ויש גם הוכחה מוסרטת, לצורך העניין (שמטעמים מובנים לא תעלה לפורום). הבקרה לא התערבה גם כשהיה צורך בהחזרת הגה כמעט מלאה. ההגה, ד"א, מאוד מפתיע לטובה (אם כי יש מעט השגות, אבל באמת מעט)

זה כבר יכול להיות, אני לא נזקקתי לבלימה בעת החלקה, זה קורה רק כאשר מאבדים שליטה ועומדים בפני ספין. אם היא מתערבת רק שם אז זה מצוין. בבלימה מכוונת בשביל להוציא את הזנב כנראה שזו בעיה, אבל זה לא סגנון הנהיגה שלי, ולמען האמת, באוטו הזה לא צריך בלימה בשביל להוציא את הזנב. הוא יוצא יפה מאוד גם בלי זה.

ד"א, מישהו יודע איך מחלקים 400 ק"מ ב-80 ליטר? :shock:

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

מן הסתם התכוונת לבקרת יציבות (Stability Control), לא בקרת אחיזה (Grip control).את זה, למרבה הצער, עוד לא המציאו...

בכל מקרה, לא לגמרי ברור מהכתבה למה הכוונה. "ההחלקה הזאת מזמינה התערבות מיידית של בקרת המשיכה האלקטרונית, שעוקפת את הנהג ומפחיתה את כוח המנוע. אפשר לנתק את המערכת, אבל אז עלול להתקבל תת-היגוי חזק, במיוחד בסיבובים חדים." עד כאן זהו אכן תיאור של תפקוד מערכת בקרת-משיכה. אבל מייד לאחר מכן: "ניתוק המערכת הוא לעולם לא מוחלט. במקרה של זווית החלקה קיצונית מתעוררת האלקטרוניקה לחיים ובולמת את הגלגלים הנכונים כדי להחזיר את המכונית למסלול". בלימה סלקטיבית של גלגלים זה כבר תפקוד של מערכת בקרת יציבות, לא בקרת משיכה.

טל

חבר הפורום טל שביט נהרג בתאונת דרכים כשהוא רכוב על אופנוע בזמן מילוי תפקידו ככתב רכב. יהי זכרו ברוך.

* "מוטב שתשתוק ויחשבו שאתה טפש, מאשר לפתוח את הפה ולהסיר כל ספק" (בנג'מין פרנקלין)

* "If I were in your shoes, I'd whisper before I'd shout" (רייצ'ל סטיבנס, "סוויט דרימס מיי ל.א. אקס")

• תוכן חדש...