Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7529 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שנת 92

140 אלף קילומטר

אוטומט

5000 שקל

ויש לתקן ראש מנוע ב 2000 שקל

הוא מכיר את הבעלים והאוטו שמור ...

***הודעה בשביל חבר

Greddy Type S - טעם החיים 8)

פורסם

אם הבודי נקי אז קפוץ על המציאה חבר, הרכב הזה נחטף כמו לחמניות, תעשה לו ראש מנוע וטיפול טיימינג גדול,יישור קו ,מקסימום יעלה הכל 5000 ש"ח +5000 של הקנייה, אתה מוכר אותה ב 14,000 בציק.

רווח של 4000 ש"ח.

פורסם

האוטו בכלל בכלל לא חסוכני בדלק, אפילו מאוד אוהב דלק ויש לו צריכה מטורפת (בערך 1:7 היה אצלי אחרי ניקוי קרבורטור).

עדיף ללכת על הידני, ואולי גם לכיוון ג'אסטי (גם ידנית)

פורסם
האוטו בכלל בכלל לא חסוכני בדלק, אפילו מאוד אוהב דלק ויש לו צריכה מטורפת (בערך 1:7 היה אצלי אחרי ניקוי קרבורטור).

דייהטסו שרייד- לזה אתה יורד אחרי GTI?

***הודעה בשביל חבר

Greddy Type S - טעם החיים 8)

פורסם

הרכב כבר מזמן לא נמכר ב 14000 המחירון של 1300 סמ"ק הוא 11000 ש"ח .

חבר שלי מעונין למכור כזו 1300 92 עם מזגן ידנית רכב מקורי ונקי עם מנוע שהוחלף למנוע של 94 עבר את כל הטיפולים הנדרשים ולמרות זאת אני לא רואה קופצים . דרך אגב הוא דורש מחירון +- .

אים אתה מעונין צור קשר בפרטי אני אתן לך את הפרטים שלו

• תוכן חדש...