Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה לרכב עד 20K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7542 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברה מעוניינת לרכוש רכב עד 20 אלף ש"ח.

הרכב יסע מרבית הזמן בתוך העיר.

הרכב צריך להיות אוטומטי, אמין ועם צריכת דלק נמוכה.

על איזה רכב הייתם ממליצים?

אשמח לשמוע מגוון של דעות כמובן עם נימוקים.

דבר נוסף האם הסוזוקי סמוראי נכלל בתקציב זה?

אם כן האם הייתי מגדירים אותו כרכב אמין?

תודה לעונים

ולכל מי שיעזור

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

מכיוון שהשאלה נטחנה מכל הכיוונים ,

אני רק אענה על סעיף הסמוראי :

סמוראי בבסיסו רכב אמין המבוסס על מכלולים פשוטים. ממש מכניקה בסיסית.

הבעיה מתחילה מכך שאלו רכבים שעברו הרבה מאוד , ולאו דווקא קילומטרז' , אלא יותר בכיוון של ידיים, נסיעות שטח ועוד כל מיני התעללויות , ולמרות שהכלים האלו סופגים הכל בכבוד, עדיין , זה רכב שברוב המקרים צריך השקעה ראשונית, שלא לדבר על כך שהוא נמכר ב20 אלף בלי קשר לשנה (84 עד 89 לצורך העניין) ולשאסי.

לדעתי זה לא הרכב שהיא צריכה, במיוחד בהתחשב בכך שהרכב לא אוטומטי ורובם המכריע עם גג ברזנט.

בנוגע לשאלתה ה20 אלף ש"ח, אני ממליץ לבצע חיפוש, ואם לא, אז התשובות הן יפנית מתחילת->אמצע שנות ה90, כגון שרייד או סיריון מהשנים הראשונות.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

לכל רכב יש בעיות "ידועות מראש" האם לסמוראי יש בעיות ספציפיות?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אני אשאל חבר טוב שלי, שהוא הבעלים של שני סמוראים .

אני הייתי שואל בפורומים ייעודיים לג'יפים (כגון JEEPTRIP), שם בטוח מכירים את הכל.

דרך אגב, רצית אוטומט... לי אישית לא ידוע על סמוראי אוטומטי משנות ה80 (זה מה שייכנס בתקציב)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

עדיין לא קיבלתי תשובה לגבי הסמוראי.

אשמח לשמוע דעה ונתונים כלליים על הרכב.

תודה

ל'

פורסם

על הסמוראי אנ לא יודע.

אבל אני יודע שג'אסטי 1.2 אוטומט נכנס בתקציב.

ולדעתי זהו רכב נהדר (במגבלות התקציב הקיים) בשביל חברתך.

כמו-כן אפילו ישאר לה עודף לישור קו.

-לאון חבקין-

:loco:How can I be lost, If I've got nowhere to go?

:loco:

פורסם

סמוראי מאמצע שנות השמונים יהיה פחות אמין ממכונית מאמצע שנות ה-90, יש הבדל של 8-10 שנים בינהם, קשה עד בלתי אפשרי למצוא סמוראי משנה הזו במצב טוב שלא עבר הרבה נסיעות קשות בשטח, מה שמתבטא באמינות בסופו של דבר, לא משנה עד כמה הרכב מצויין ואמין.

הרכב לא קיים בגרסה אוט' בשנים האלו, צריכת הדלק תיהיה גבוה משמעותית מרכבים חדשים יותר וקטנים (סופר מיני). כמו כן הרכב לא נוח בצורה מוגזמת ומאוד ספרטני..

פורסם

מחירים?

אחזקה?

טיפולים מיוחדים?

ל'

פורסם

לא התכוונתי למחירון:roll:

הכוונה לעלות אחזקה? לעלות טיפולים? האם המחירים זהים לרכב פרטי או שיש שינוי?

ל'

פורסם

הגסטי האוטומט רכב גרוע ששיפוץ גיר עולה יותר מהרכב לכן הרוב מחליפים בשלב מסוים את הגיר לידני.

אז עם גסטי רק ידני לא להתעסק עם הגיר הרציף האוטומט.

• תוכן חדש...