Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7579 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סוף סוף אפשר לאכול :twisted:

טוב אז יש כמה בעיות:

א. כשמשלבים לרוורס לפעמים האור הלבן של הרוורס דולק(מאחור) ולפעמים לא. הנורות בסדר. הבעיה כנראה במיקרוסווץ' או מה שזה לא יהיה. מה לבדוק? והיכן זה נימצא?

ב. האם יש דרך ביתית פשוטה לראות אם התפוחים וכל מה שקשור להיגוי טוב? הציריות שלמות(מה שמדהים זה, שהרכב עבר 94 אלף קילומטר ובחיים לא הוחלפה צירייה, הגומיות שלמות לחלוטין, טפו טפו טפו)

ג. לפעמים כאשר הרכב עומד הרבה זמן, ביחוד כאשר קר בחוץ וכאשר מתחילים נסיעה נידלקת נורת ה "S" והאוטו כנראה מתחיל לנסוע מהילוך שני או משהו, כי הוא לא סוחב טוב. בכדי לפתר מהנורה הזאת צריך לנסוע קצת(כנראה בשביל לחמם את השמן של ת.הילוכים, ולאחר מכן כיבוי המנוע והתנעה מחדש והכל נעלם כלא היה. בעת נסיעה הנורה הזאת אף פעם לא נידלקת, רק כאשר הרכב ממש קר. אני מניח שעכשיו אחרי כיפור אם אתניע הנורה תידלק.(לא טיפלנו בבעיה זו מכיוון שבקייץ נדיר מאוד שתידלק ולכן אי אפשר היה לאתר אותה. כעת שיתחיל החורף אין חשק כל בוקר להתעסק עם הנורה הזאת)

ד. כעת מתחיל החורף וחשוב שיהיה חימום באוטו. העניין הוא כזה, המזגן עצמו עובד-המדחס. כאשר מפעילים על קירור המזגן מקרר, אבל אם רוצים סתם לעשות אירור או סתם הפעלה על חום המאורר לא עובד,ובעת הפעלת המדחס ,קירור, המאורר כן עובד. איזה חלק צריך להחליף והיכן הוא נימצא?

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם
סוף סוף אפשר לאכול :twisted:

טוב אז יש כמה בעיות:

א. כשמשלבים לרוורס לפעמים האור הלבן של הרוורס דולק(מאחור) ולפעמים לא. הנורות בסדר. הבעיה כנראה במיקרוסווץ' או מה שזה לא יהיה. מה לבדוק? והיכן זה נימצא?

ב. האם יש דרך ביתית פשוטה לראות אם התפוחים וכל מה שקשור להיגוי טוב? הציריות שלמות(מה שמדהים זה, שהרכב עבר 94 אלף קילומטר ובחיים לא הוחלפה צירייה, הגומיות שלמות לחלוטין, טפו טפו טפו)

ג. לפעמים כאשר הרכב עומד הרבה זמן, ביחוד כאשר קר בחוץ וכאשר מתחילים נסיעה נידלקת נורת ה "S" והאוטו כנראה מתחיל לנסוע מהילוך שני או משהו, כי הוא לא סוחב טוב. בכדי לפתר מהנורה הזאת צריך לנסוע קצת(כנראה בשביל לחמם את השמן של ת.הילוכים, ולאחר מכן כיבוי המנוע והתנעה מחדש והכל נעלם כלא היה. בעת נסיעה הנורה הזאת אף פעם לא נידלקת, רק כאשר הרכב ממש קר. אני מניח שעכשיו אחרי כיפור אם אתניע הנורה תידלק.(לא טיפלנו בבעיה זו מכיוון שבקייץ נדיר מאוד שתידלק ולכן אי אפשר היה לאתר אותה. כעת שיתחיל החורף אין חשק כל בוקר להתעסק עם הנורה הזאת)

ד. כעת מתחיל החורף וחשוב שיהיה חימום באוטו. העניין הוא כזה, המזגן עצמו עובד-המדחס. כאשר מפעילים על קירור המזגן מקרר, אבל אם רוצים סתם לעשות אירור או סתם הפעלה על חום המאורר לא עובד,ובעת הפעלת המדחס ,קירור, המאורר כן עובד. איזה חלק צריך להחליף והיכן הוא נימצא?

שלום הבעיה נובעת מהמתג הראשי על מנגנון ההילוכים בתא המנוע.

אם אתה מאזור המרכז תפנה אלי בפרטי ואני יכול לפתור לך את הבעיה.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

לגבי הבעיה שלך עם האיוורור, יש לך מזגן מקורי או ישראלי? כי פשוט יכול להיות שנגד המהירויות באיטר אינו תקין (המנוע והפילטר מצויים ממש מתחת למרזב המים בחלון הקידמי ויכול להיות שחדר לאיזור מים שהרס את הנגד), זה מסביר את הסיבה למה בקירור המאוורר עובד ובחימום לא (שני מפוחים נפרדים)

מקווה שעזרתי

ישראל

Opel Astra 1.4L 1992

VW Passat TDI 2000

Ford Conncet TDCI 2004

Ford Mondeo 2.0L 2005

פורסם

המזגן לצערי לא מקורי. אני יודע איפה המנוע. הנגד מהירויות זו גליל בצבע שחור שמחובר ל4 חוטים נראה לי?

החוטים שם מאוד מפוייחים ודי שרופים, אמרתי לעצמי שאחליף שם את החוטים מאוחר יותר. אבל חשבתי שזה לא קשור מכיוון שהאיורור עם המדחס כן עובד.

פורסם

קח בחשבון שרק הנגד עלה 200-300 ש"ח....קודם כל לפני שאתה מחליף נסה לנקות את המגעים וללחוץ את חריצי הנקבה המחבר ותקווה לטוב :roll:

מפוח המזגן נמצא מתחת לתא הכפפות ואין בינהם קשר

בהצלחה!!

Opel Astra 1.4L 1992

VW Passat TDI 2000

Ford Conncet TDCI 2004

Ford Mondeo 2.0L 2005

פורסם

יכול להיות שהוא שם לך חליפי, אני מדבר על מקורי והמקורי הרבה יותר יקר

ורוב הסיכויים שהחוטים מפוייחים בגלל ערך לא נכון של הנגד, אצלי באוטו זה 3 מהירויות ובערך הוא 0.75A, 1A, 1.5A

Opel Astra 1.4L 1992

VW Passat TDI 2000

Ford Conncet TDCI 2004

Ford Mondeo 2.0L 2005

פורסם

הייתה לי בעיה כזאת(עד כמה שאני זוכר) המאורר בכלל לא עבד, לא עם מזגן ולא בלי מזגן. רק מהירות 4 עבדה. נסעתי למוסך(לא UMI) והוא החליף לנגד, ואז האורור התחיל לעבוד, אבל הוא עבד הרבה יותר חלש, אני אומר לו זה לא היה ככה, הוא עונה לי "עחי תעמין לי,ככה יותר טוב, זה מוריד עומס מהמנועעעע" ואז יום אחד האורור בלי המדחס הפסיק לעבוד...

האם דרך הנגד הזה עובד גם האיורור רגיל וגם בעת הפעלת מדחס?

פורסם

שלום,רציתי לשאול מה יהיה מחיר סביר לשיפוץ

"שסתום גיר"-הרכיב שיש בו מגעים. הבעיה כנראה שצריך לגרז מההתחלה ולנקות את המגעים. הבעיה של האורות רוורס והבעיה של ה"S" דולקת נובעת מזה גם כן.

מה יהיה מחיר לתיקון כזה? אשמח לתשובה ממכון גירים(איל מנצר סירני?)

• תוכן חדש...