Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7584 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מילת המפתח החיא רגש, תפקיד הבנק לחבוק את הצינור וללחוצ את צינור הגומי, לא לקרוע אותו, ובוודאי לא למעוך אותו, ובכך למנןוע מעבר של דלק!

הערה: רוב מסנני הדלק הפלסטיים, צינור היציאה והכניסה של דלק קשיח מאד יחסית, לכן לגרום לכך

שצינור היציאה או הכניסה יהיה מעוך, מעיד על סגירה ללא רגש בכלל ונוטה לשלומיאיליות!

מצטרף לאיתמרבאבחנתו, שידית התדלוק, ואו המשאבה הייתה מקולקלת!

בברכת נסיעה טובה וזהירה!

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

אבל מה זה קשור לידית מילוי, אם נניח שמתי את ידית המילוי בתוך צינור המילוי של מיכל הדלק, לחצתי על ההדק כדיי שיצא דלק וימלא את המיכל, ברגע שלחצתי על ההדק, הידית מילוי הוציאה דלק ומילאה את המיכל, אחרי 2 שניות התחיל לצאת דלק החוצה, מאז, כל לחיצה ולו הכי קטנה מזרימה דלק ואחרי 2 שניות עוד פעם הכל משפריץ החוצה, לקח לי 20 דקות למלא מיכל מסכן.

אני לא מבין את התעלומה הזאת!

בתחנת הדלק הבחור אומר לךי שיש לי בעייה במיכל הדלק כי הוא מלא אויר.

פורסם

תסביר למתדלק החביב שאם לא היה לך אוויר במיכל, לא היית מגיע אליו לתחנה וגש לבדוק במשאבה אחרת.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...