Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Kenwood KDC 2030 - דיעות + עזרה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8448 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קודם כל אני רוצה לדעכת מה אתם חושבים על ה HU הנ"ל...?

קניתי אותו יד שניה במחיר מצחיק של 350 שקל (לא גנוב!) , אהבתי את איך שהוא נשמע...

לפני זה היה לי את ה Pioneer DEH-3100 סתם רציתי לדעת מה אתם חושבים שיותר טוב ואם הHU שקניתי שווה את הכסף...

עזרה...

הHU בטוח לא גנוב אבל לא קיבלתי את הספר שלו משום שהוא טען שהספר אבד לו...

איפה אפשר למצוא את הספר הוראות?

Pioneer DEH-80Prs Amp:Hertz HDP5TW:ScanSpeak D2004 Mid:Silver Flute 4Ohm Sw:JL Audio 12W3v2

פורסם

אחלה הד יוניט, יש כזה לחבר שלי אנחנו חורשים עליו, ושומעים איתו סבבה...

שווה ביותר את המחיר( כל עוד הוא במצב טוב כמובן...)

אין הרבה מה לדעת בו, יש את הכפתור SRC בצד ימין למטה תלחץ עליו כמה שניות וזה יגיע לך לאפשרויות של המערכת...(balance, bass וכול אלה...)

"כל המצב רוח שפתאום עולה, כל המצב רוח בגלל הצינגלה"

http://members.cardomain.com/zingale

פורסם
בשביל המחיר לא רע!!

אבל הוא לא איכותי כמו כל הקנווד והפייוניר!

אבל זה קנווד אז איך הוא לא יהיה איכותי כמו הקנווד? :shock:

פורסם
אתה מבין, TRIPP בדעה שכל הקנוודים, פיונירים וכו' הם לא איכותיים. למה? כי ככה אומרים מי שבבעלותו נקמיצ'י למשל, שלדעתי הוא מכשיר לא משהו בכלל.

א. אין בבעלותי NAKAMICHI ולא מובן לי מאיפה המצאת את זה.

ב. לרשימה "שלי" אני יכול גם להוסיף את ה JVC שלך. למה? כי שמעתי אותו ולהגיד בעדינות, הוא לא נשמע טוב כי הוא מרוח בתדרים הנמוכים ונשמע כמו סלט בלי שום הפרדת צלילים.

וכן מה לעשות שנקאמיצ'י נמנים בין המכשירים ההכי טובים בעולם? אההההה נכון סליחה, אין שם דלפינים ומכוניות מירוץ........ מה חשבתי לעצמי? :mad:

פורסם
אתה מבין, TRIPP בדעה שכל הקנוודים, פיונירים וכו' הם לא איכותיים. למה? כי ככה אומרים מי שבבעלותו נקמיצ'י למשל, שלדעתי הוא מכשיר לא משהו בכלל.

א. אין בבעלותי NAKAMICHI ולא מובן לי מאיפה המצאת את זה.

ב. לרשימה "שלי" אני יכול גם להוסיף את ה JVC שלך. למה? כי שמעתי אותו ולהגיד בעדינות, הוא לא נשמע טוב כי הוא מרוח בתדרים הנמוכים ונשמע כמו סלט בלי שום הפרדת צלילים.

וכן מה לעשות שנקאמיצ'י נמנים בין המכשירים ההכי טובים בעולם? אההההה נכון סליחה, אין שם דלפינים ומכוניות מירוץ........ מה חשבתי לעצמי? :mad:

אני חושב שאתה יודע למי יש נקמיצי......הכוונה לא אליך אלא ל......

ויש משהו בכל התרדים שלך שמזכיר בצורה משונה את אותו אדם!!

דבר שני יש מכשירים של פיוניר שאתה חולם להרכיב באוטו.

פורסם

TRIPP כנראה שאתה באמת בטריפ ואתה שומע יותר לביקורות של מגזינים מאשר לאוזנייך.

לדעתי האישית אם אני אשים לך את המכשירים בתיבה סגורה אתה לא תבחין בינהם. דרך אגב את ג'נסיס אתה מכיר? אתה יודע איזה רדיו דיסק יש ברכב הדגמה שלהם?

פורסם
TRIPP כנראה שאתה באמת בטריפ ואתה שומע יותר לביקורות של מגזינים מאשר לאוזנייך.

לדעתי האישית אם אני אשים לך את המכשירים בתיבה סגורה אתה לא תבחין בינהם. דרך אגב את ג'נסיס אתה מכיר? אתה יודע איזה רדיו דיסק יש ברכב הדגמה שלהם?

עד כמה שאני זוכר כבר עשית את אותה ההתערבות בקשר לכבלים, בוא נראה עד כמה אתה צודק?

ולמי בדיוק יש נאקאמיצ'י??? אני מכיר לפחות 10 אנשים שיש להם, אז מה???

ומי זה אותו הבן-אדם??? אני מכיר הרבה אנשים ששמעו את המכשירים האלה ויש להם אותה דעה!!

אולי אתה זה שצריך לנקות את האוזניים קצת?? או פשוט האוזן שלך לא שומעת מספיק טוב בשביל לשמוע את ההבדל??

רגע, מה שאתה אומר זה שכל HU ומגברים הם אותו דבר נכון??? הרי כל מגבר בנוי מאותם קבלים ונגדים אז אין הבדל בין מגבר ב 500 ש"ח לבין מגבר ב 5000 ש"ח?

מעניין למה יש לך ברכב מגבר של PPI ושל M-DIMENSION? הרי הכל אותו דבר, למה אתה פשוט לא מתקין איזה RED-SOUND או משהו כזה?

פורסם

בקשר לפיוניר!!!

אם אתה מתכוון ל P9 אז ממש ממש ממש אני לא חולם עליו!!!

ואם הייתי חולם עליו אז מזמן הייתי קונה אותו!!! בכסף שהוא עולה אני יכול לקחת מכשיר שעולה עליו בכמה וכמה רמות. ואל תביא לי תירוצים כמו: יש שם EQ ו PROCESSOR, כי המעבד צלילים הזה רק משבש את האות האמיתי ואתה מקבל הרגשה כאילו אתה שומע מוזיקה דרך 100 מטר של קבל חשמל וטרנסיסטור בקצה.

חוץ מזה אפשר להביא PARAMETRIC EQ בשליש ממחיר הHU ופי שלוש יותר טוב, אם EQ כל כך חשוב לך.

פורסם

TRIPP אתה יודע שאני מוכן לעשות את ההתערבות עוד היום אבל אמרתם שצריך לחכות לכבלים שיגיעו אז אני מחכה.

אני לא דיברתי על אף בן אדם פשוט שיערתי שכנראה יש לך קלריון או נקמיצ'י משום מה חשבתי שאמרת נקמיצ'י , טעיתי אבל עדיין הכוונה היא אותה הכוונה.

אני אגיד לך משהו שכבר אמרתי פה וכתבתי כמה פעמים, יש אדם בארצות הברית בשם ריצ'ארד קלארק שהוא אולי האדם הכי מפורסם בתחום בשל רכבים זוכי SQ, תכנון מוצרים בPRO AUDIO ועוד. הוא מציע 10000 דולר למי שיצליח להבחין במבחן עיוור בין מגברים כאשר הם מוציאים את אותו ההספק. מדובר על הגברה נטו, כלומר אם למשל המגבר עושה רעשים בכיבוי ובהדלקה הוא מבטל אותם, בקרוסים הוא לא משתמש. הוא מודד ככה שהם יוציאו במדוייק את אותו ההספק וכך הוא בוחן. הוא עורך את המבחן כבר מספר שנים ועדיין אין זוכה. אם אתה כל כך בטוח בעצמך למה שלא תלך ותרוויח 10000 דולר? אם אתה מעוניין תגיד לי ואני אפנה אותך במדוייק לאיפה שאפשר למצוא אותו.

לא מזמן הוא הוסיף למבחן גם מבחן עיוור ביו HU שגם עליו הוא מציע 10000 דולר. שוב גם כאן כל מעבד צריך להיות כבוי.

יש הבדלים רבים בין מגברים אבל אם נוציא רעשים שבמגברים ממוצעים ומעלה לא נמצאים, ונשווה את העוצמות במדוייק גוון הצליל ישאר דומה מכיוון שמגבר הוא לא סאונד פרוססור. הוא לא משנה את הסיגנל.

למה יש לי את מה שיש לי? עמידה בהספקים מוצהרים ואפילו יותר, אמינות, קרוסים, ירידה להתנגדויות נמוכות, אין כניסת רעשים ויוקרה. אבל מצד שני אני שוב אומר אם יש לך מגבר שגורם לבאס להיות הדוק, לגבוהים בהירים וכל דימוי אחר, יש לך מגבר תקול, מכיוון שמגבר צריך וחייב להיות שקוף.

אני לא בא להתנצח איתך, אם אתה מאמין שאתה שומע הבדלים אין לי שום בעיה עם זה אבל להגיד לכל בן אדם שרוצה לקנות קנווד, פיוניר או JVC שהם נשמעים גרוע זה פשוט חסר שחר.

וגם אם אני לא שומע טוב, עדיין מניסיוני אני שומע טוב יותר מעוד הרבה אנשים ככה שמי יודע אולי אתה נמנה על מיעוט האנשים שהם תופעות טבע וששומעים באופן יוצא דופן, לכן מה שלא טוב לך (פיוניר, קנווד, JVC) יכול מאוד להיות טוב מאוד למישהו אחר.

פורסם

תגיד לי TRIPP, מה זה האות האמיתי? אתה יודע כמה פרוססינג עושה טכנאי הקלטות??

דרך אגב באיזו מערכת שמעת את הJVC? הוא לא עושה סלט מכיוון שהוא לא יכול לעשות סלט זה לא הגיוני מבחינת אלקטרוניקה מה שאתה אומר. מיקום לא נכון של הרמקולים עושה את הסלט.

פורסם
תגיד לי TRIPP, מה זה האות האמיתי? אתה יודע כמה פרוססינג עושה טכנאי הקלטות??

דרך אגב באיזו מערכת שמעת את הJVC? הוא לא עושה סלט מכיוון שהוא לא יכול לעשות סלט זה לא הגיוני מבחינת אלקטרוניקה מה שאתה אומר. מיקום לא נכון של הרמקולים עושה את הסלט.

מיקום של הרמקולים עושה סלט מבחינת כלים על הבמה והמכשיר עושה סלט בהפרדת צלילים.

פורסם

אם יש לך מיקום של הכלים על הבמה אז גם תהיה לך בינהם הפרדה.

בכל אופן אני מעוניין לשמוע את ההסבר איך הרדיו דיסק עושה סלט בהפרדה? הסבר טכני כמובן.

דרך אגב הייתה תחרות של EMMA בתערוכה בגרמניה שכללה אלופים מכל מיני מדינות, הרכב שזכה השתמש בP9 של פיוניר.

• תוכן חדש...