Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7583 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן אנשים!

ברשותי סובארו ג'אסטי מנוע 1000, ויש לי בעיה קטנה: בעת התדלוק, במקום שהאקדח תדלוק יפסיק את זרימת הדלק למיכל דלק בעצמו, הוא עושה את זה רק לאחר שיש התפרצות של דלק אל מחוץ לפיה (ההתפרצות היא כמו "התפוצצות") ומתבזבז דלק בכל תדלוק ותדלוק.ב"התפצצות" נשפך דלק אל מחוץ לאוטו,אמנם מעט,אבל כשזה קורה לך כל פעם שאתה בא לתדלק,מתחילה להיות בעיה.

מה לעשות?

תודה, יהודה

סובארו זה כמו פקידה במשרד הרישוי - יודעת את העבודה שלה אבל לוקחת את הזמן

פורסם

אני חושב שאותה בעיה קיימת גם בפג'ו משנת 92 (או משנת 95 אני לא זוכר)ומטה בצע חיפוש על זה בפורום דובר על זה כמה פעמים..

פורסם

בידיות של התדלוק ישנו את הקליק שתופס את הידית של האקדח..

בקליק הזה יש 3 פסים....כל פס הוא לעוצמת תדלוק ושנה...תבקש מהמתלדק שיתדלק על עוצמת זרם נמוכה וככה כאשר הדלק יגיע לחישן בפיה התדלוק יפסק מיד ולא ישפריץ דלק.

חג שמח ושנה טובה.

פורסם

בפעם הבאה שאתה מתדלק:

בצע זאת בעצמך

הערך את הכמות הדרושה

לקראת סיום התדלוק המשוער החזק את ידית התדלוק (לא לתת לה להישען על הרכב)

תדלק בעוצמה מינימלית (לפני קליק ראשון)

בדוק האם יש זרימת דלק מצינורית שנמצאת 90 מעלות לצינור הראשי.

הערכתי היא שסתימה מונעת מדלק לזרום בצינורית זו ומונעת מחיישן התדלוק לזהות סוף מילוי.

פורסם

שאלה קטנה..

האם זה קורה לך בכל תחנה ובכל פיית תדלוק בה או שזה במקום ספציפי אחד??

כי שעבדתי בתור מתדלק הרבה פעמים פיית התדלוק הולכת לעולמה ולא מפסיקה את התדלוק.

תבדוק את זה זה לא מחייב שהבעייה אצלך ברכב.

פורסם

בינתיים זה קרה רק בפיה אחת ספציפית.. אני עדיין לא מספיק זמן עם הרכב כדי להעריך מתי לעצור בדיוק את התדלוק בנקודת ה-"כמעט טנק מלא", אבל אני כבר יודע להעריך פחות או יותר מתי הטנק קרוב ללהיות מלא.

אז מעתה אני אוודא שהזרימה היא איטית, ולא אמלא "טנק מלא" בשום מצב..

סופשבוע עם זרימה מוגברת לכולם (ולכולן...:ladysman:), ותודה.

סובארו זה כמו פקידה במשרד הרישוי - יודעת את העבודה שלה אבל לוקחת את הזמן

• תוכן חדש...