Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7590 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תלך לחנות נורמלית לשכפול מפתחות או לאביזרים לרכב. שלט אוניברסלי נע בין 80-130 ש"ח לשלט. לכוונן אותו ניתן לעשות בחנות וזה ממש קל.

...Carpe Diem

פורסם

תגיד - אתה חי בסרט? :shock:

מה זה יקר? מה אתה רוצה שיתנו לך שלט ב-5 שקל? ב-80 זה בערך הכי זול שתמצא וזה אחלה פתרון אלא אם כן אתה מעדיף לשלם פי 5 שיעשו לך שלט כשתאבד את העותק היחיד שיש לך.

וכן - אפשר לבנות עצמאית מעגל שידור ולקודד אותו אבל זה רק יקח לך שנה בערך, יעלה פי 2, ותקבל מעגל בגודל המחשב שלך... :evil:

...Carpe Diem

פורסם

מאיפה אני קונה שלטים של REMOCON כאלה עם 4 לחצנים בשורה לבנים ושהוא מגיע בשחור / כחול?

וגם איפה ניתן לראות איך מקודדים אותו / מעתיקים קידוד...?

פורסם

לא הבנתי - בסוף אתה כן רוצה שלט? אם כן החברה לא כל כך משנה אמרתי לך כבר איפה ניתן להשיג שלט אוניברסלי, ובחנות יראו לך איך מקודדים, זה ממש עניחן פשוט וקצר.

...Carpe Diem

פורסם

80 שקל יקר "טילים"? אז קח כובע פצצות לגבות ושים על המדרכה תוך שעתיים יהיה לך 80 שקל.

אם היה לך אוטו היית יודע ש80 שקל זה לא סכום כלשהו.

אה!

וכזה כאילו.

פורסם

שלט אוניברסלי=4 שלטים שונים.

בשלט אוניברסלי רגיל יש 4 לחצנים לרוב, זה אומר שאפשר לשים עליו 4 שלטים שונים! תעשו חישוב כמה זה חוסך. אצלי יש עליו שלט לאוטו, ועוד 2 שלטים של 2 שערים שונים.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

אני יכול להגיד לכם דבר ברור ביותר:

נכון ששלט עולה בערך 80 שקל ונכון שלא הכי בעיה לקודד אותו לבד אבל אני לא רציתי להסתבך, הלכתי לכל מפתח בר"ג (אני מכיר אותו- גם רפי לין ממליץ עליו) והוא לקח לי 125 שקל (קצת יקרן), אבל ישנתי בשקט,

בקיצור אין קיצורי דרך,

טקמין צודק, אח"כ שיהיה לך בעיה בשלט היחיד ותצטרך לחכות 3 שעות לפורץ במקום לקרוא לאחיך שיביא את הספר. או שתאבד אותו ואז תבכה.

התמונות של הסובארו שלי

http://yonatans-subaru.pic.co.il

פורסם
שלט אוניברסלי=4 שלטים שונים.

בשלט אוניברסלי רגיל יש 4 לחצנים לרוב, זה אומר שאפשר לשים עליו 4 שלטים שונים! תעשו חישוב כמה זה חוסך. אצלי יש עליו שלט לאוטו, ועוד 2 שלטים של 2 שערים שונים.

לא בשלט שאני מדבר עליו.

ניתן לתכנת אך ורק כפתור אחד מתוך הארבע.

...Carpe Diem

• תוכן חדש...