Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7598 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דווקא ברור כשמש.

הסקייליין מעולם לא נמכרה בארה"ב בייבוא סדיר ורק יובאה ביבוא אישי בשוק האפור ע"י חברה בודדת שהוציאה לה תקינה אמריקאית וגם הם פשטו רגל אחרי זמן קצר.

ישנם בערך 100 סקיילינים בכל ארה"ב.

חוץ מזה, יש לא מעט מכוניות שהן הרבה יותר מהירות מהסקייליין, אל תבין אותי לא נכון, הן בהחלט מכוניות מצויינות ברמת טכנולוגיה מרתקת, אבל סרטים כמו The Fags and the Furious עשו להם המון יחצ"נות שלאו דווקא תואמת את המציאות.

מוטי.

• תגובות 61
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מה שמדהים זה בתמונה של ה RX7 הישנה, כמה S2000 יש מאחורה! כמו זבל.

כמה עולה יום שלם על מסלול למי שרוצה לעלות עם הרכב הפרטי שלו? נניח ה M3,STI,EVO,MX5 למיניהם, כמה עלה להם? (אתה אני מהמר שזה שונה, כי אתה מדריך ואתה בא עם אוטו מיוחד למסלול).

אני זוכר עוד בזמנו שאלתי אותך את זה, מעולם לא קיבלתי תשובה ברורה.

כמו שכבר אמרתי אבל לא יודע אם קלטת את זה,

בהזדמנות הראשונה אנחנו יותר מנשמח לשמוע התרשמות שלך על הMX5 החדשה ביחס לקודמת.

Back to the original - NC again.

פורסם

דווקא סקייליין GT-R34 אחלה בסיס לשיפורים ומרוצים,יש כאלו שהגיעו ל-BHP800 עם הרכב הזה.

נ.ב.

לא ידעתי שהרכבים האלו לא ייבוא לארה"ב.

למכירה : סט מזרקים דנסו בהספק 230CC במחיר שפויי , ניתן לפנות בה"פ.

פורסם

הקאמרו מדהימה!!! איזה יופי! נמרח לי חיוך ענק על הפנים לראות מכונית כל כך אהובה עלי עם מנוע של קורבט שילוב מדהים :-P

מה אתה מסתכל על הנוף? :wink:

DSC00300.jpg

איזה בלאגן יש לך באוטו... הכל נראה כאילו הולך להתפרק :wink::-D

DSC00302.jpg

פורסם

מוטי נירא לי שאם תוריד חצי מהשעונים שיש לך שם האוטו יהיה בהרבה יותר קל ממה שהוא עכשיו.:wink:

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם
מה שמדהים זה בתמונה של ה RX7 הישנה, כמה S2000 יש מאחורה! כמו זבל.
למיטב זכרוני הגיעו ליום הזה משהו כמו שמונה S2000...

כמה עולה יום שלם על מסלול למי שרוצה לעלות עם הרכב הפרטי שלו? נניח ה M3,STI,EVO,MX5 למיניהם, כמה עלה להם? (אתה אני מהמר שזה שונה, כי אתה מדריך ואתה בא עם אוטו מיוחד למסלול).

אני זוכר עוד בזמנו שאלתי אותך את זה, מעולם לא קיבלתי תשובה ברורה.

המחיר הוא אותו מחיר לכל המכוניות עם הנחה למדריכים, במקרה של היום הזה דובר במחיר של $130 לשעתיים וחצי של זמן מסלול בערך.

כמו שכבר אמרתי אבל לא יודע אם קלטת את זה,

בהזדמנות הראשונה אנחנו יותר מנשמח לשמוע התרשמות שלך על הMX5 החדשה ביחס לקודמת.

גם אני אשמח לחוות דעה, בהזדמנות הראשונה שייצא לי.

דווקא סקייליין GT-R34 אחלה בסיס לשיפורים ומרוצים,יש כאלו שהגיעו ל-BHP800 עם הרכב הזה.
...וזה ממש לא משנה לכמה כוח אפשר להגיע עם המנוע... הסקייליין היא מכונית גדולה (מאוד!!!) וכבדה בגלל כל המערכות הסופר מתוחכמות שהיא מצויידת בהן.

מנוע ה-RB26DETT שלה נחשב לאחד המנועים שניתן להוציא מהן הכי הרבה כוח לפני שצריכים להחליף חלקים פנימיים.. ניתן להגיע לאיזור ה-600 כ"ס באמינות גבוהה למדי (למרות בעיות קירור) ואפילו טיפה יותר.

מעבר לזה, אם מחליפים חלקים פנימיים ומחליטים לבנות מנוע כמו שצריך אפשר להגיע גם ללמעלה מ-1000 כ"ס רק שזה לא טוב לשוב דבר חוץ ממירוצי דראג שאותי אישית לא מעניינים... הקטע הוא שהעלות של הבנייה הולכת להיות כמו של דירת סטודיו ברמת-גן, חלקים של סקייליין הם לא דבר זול.

הכל עניין של תדמית.

הסקייליין היא אוטו מצויין אבל כל הניפוח הזה של סצינת ה-JDM והסקייליינים יורקות האש הוא לגמרי מחוץ לפרופורציה... בפעם האחרונה שיצא לי לראות סקייליין משופרת באופן מקצועי (של חברת Signal Auto היפנית) ובעלת משהו כמו 900 כ"ס עם נהג מקצועי מאחרי ההגה היא הפסידה למיצובישי איבו 8 משופרת באופן מקצועי (שת"פ של Apexi ו-Road///Race Engineering) שלה רק 500 כ"ס וגם בה נהג מקצוען...

בפעם היחידה שבה התחריתי נגד סקייליין גם היא הייתה מצויידת בלמעלה מ-600 כ"ס ונהג בה מקצוען, בעוד שאני נהגתי על מיאטה של 500 כ"ס שבקושי היה ניתן לשלוט בה... ניצחתי ב-3 עשיריות השניה את הסקייליין. זה אפילו הופיע במגזין האמריקאי Sport Compact Car ובשרשור פה בפורום.

Rallye 106 - לא יפה להגיד שהכל נראה מתפרק, בעיקר לא כשהכל נמצא מסודר במקומו! :wink:

סלבה - אם אני מוריד את השעונים יהיה לי קשה מאוד לעקוב אחרי מצב המנוע, וחבל... זה יכול להתגלות כעסק יקר למדי.

צביקה פיק - יש מכוניות כאלו.. S2000, RX7 טווין טורבו, RX8, איבו'ס למיניהן, STIים... לא חסר.

מכוניות חוקיות לכביש שיורדות את דקה-שלושים אין הרבה אם בכלל.

מוטי.

פורסם

מוטי, נהנתי מאוד לקרוא ולראות את התמונות.

אם משווים יום מסלול למסיבת יער, אז המיאטה שלך היא הבנאדם הכי "דלוק" במסיבה.. :)

ויש לי עוד שאלה, למה אתה לא מתחרה באיזשהו סבב מסודר כלשהו ?

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם
דווקא ברור כשמש.

הסקייליין מעולם לא נמכרה בארה"ב בייבוא סדיר ורק יובאה ביבוא אישי בשוק האפור ע"י חברה בודדת שהוציאה לה תקינה אמריקאית וגם הם פשטו רגל אחרי זמן קצר.

ישנם בערך 100 סקיילינים בכל ארה"ב.

חוץ מזה, יש לא מעט מכוניות שהן הרבה יותר מהירות מהסקייליין, אל תבין אותי לא נכון, הן בהחלט מכוניות מצויינות עם ברמת טכנולוגיה מרתקת, אבל סרטים כמו The Fags and the Furious עשו להם המון יחצ"נות שלאו דווקא תואמת את המציאות.

מוטי.

מוטי

מה אתה אומר לי שבארה"ב יש רק 100 סקיילנים??:shock:

אז איך בכל אתרי הטונינג שאני חורש יש מלא אקזמפלרים?

ולמה לא מכרו אותה ביבוא סדיר אצלכם אם היא כזאת פופולרית ונחשבת ?

יוגב

פורסם

מוטי, כל פעם שאני קורא את סיכומי ימי המסלול שלך בסופי שבוע אני מתמלא תקווה.

מתחיל לתאר את ההרגשה של לקום ב-6 בבוקר יום שישי-שבת לארוז את הדברים, להעלות את המכונית על הנגרר ולצאת לכיוון המסלול המקומי. לאחר כמה שעות נסיעה לפתוח את דלת הפיק-אפ, לצאת ולהריח את האוויר הצלול ולהביט בנוף המרהיב ולגלות שלמרגלות ההרים נמצא מסלול המירוצים שעליו לא הפסקתי לחשוב מסוף השבוע שעבר...

את כל ההפסקות בקפיטריה של העבודה, בליתי במחשבות על היום הנ"ל... וסוף סוף אני כאן. מוכן לפרוק את כל הלחץ שהצתבר, להעלות את כמות האדרנלין בדם ולהנות מנהיגת מסלול!

אחח... איזה הרגשה! :wink:

אתם יודעים מה?!

חלומות צריך להגשים! :smile:

פורסם

שמתי לב שרוב הרכבים שם הם street legal . ביגלל איזה תוספות הרכב שלך (המיאטה) לא יכולה להיות street legal שם? כי אני יודע שאם רוב התוספות אין שם בעיה וזה ממש ממש לא כמו המצב בארץ.

פורסם

נראה מדהים :-P ,

שאלה אחת רק מעניינת אותי מוטי..

האם אתה בונה את הרכב רק מתוך חיפוש מידע ברשת בזמנך החופשי או שגם יש לך רקע אקדמי כלשהו בתחום (נניח הנדסת מכונות/רכב).

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

פורסם
האם אתה בונה את הרכב רק מתוך חיפוש מידע ברשת בזמנך החופשי או שגם יש לך רקע אקדמי כלשהו בתחום (נניח הנדסת מכונות/רכב).

הלכת ללמוד בלי להיות בטוח בכך? :roll::-D

משכנתא זה קל

• תוכן חדש...