Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קלאבים בטורקיה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7597 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ממש חלום, הייתי בקלאב בטורקיה 13 מסעדות יש בפנים (הכל כלול בחינם!!!) כולל משהו כמו 8 בארים של משקאות חריפים בכל חור, ליד הבריכות, ליד הכניסה, על החוף, משהו כמו עוד 3 בארים אקזוטים טרופים של משקאות חריפים, קוקוסים וכאלה...

5 בריכות, חדרים ענקיים מפנקים, אירוח חבל על הזמן, אוכל בלי סוף...

כללי החתימה מופיעים בדביק בפורום האודיו ובפורום האוף טופיק.

קרא אותם.

פורסם

חבל חבל חבל = אני אנסה להגיד לך מה שמם של המועדונים שם (2 מעודונים).

לא רואים את המועדונים בארץ ממטר

משהו ליגת על... לייזרים מטריפים

יש גם שם מסיבה בספינה ענקית... עם מזרונים שאפשר לישון עם העורף לכיוון הים. משהו לא יאמן

איזה סאונד איזו תאורה משהו שאי אפשר לחשוב ולדמיין

ובכלל לחשוב איזה גנרטור מרים את כל זה ... פשיי

עכשין אתה מדליק אותי - ללכת לשם השנה .

:silly: Cx5 - 2012

פורסם
ממש חלום, הייתי בקלאב בטורקיה 13 מסעדות יש בפנים (הכל כלול בחינם!!!) כולל משהו כמו 8 בארים של משקאות חריפים בכל חור, ליד הבריכות, ליד הכניסה, על החוף, משהו כמו עוד 3 בארים אקזוטים טרופים של משקאות חריפים, קוקוסים וכאלה...

5 בריכות, חדרים ענקיים מפנקים, אירוח חבל על הזמן, אוכל בלי סוף...

כשהוא התכוון חוות דעת הוא גם רצה לקבל את שם המלון שעליו אתה מדבר...:drinking:

פורסם

המחיר הזה אומנם זול , אבל שמעתי שנפתח מלון חדש , וישנו דיל ממש בזול בערך בסכום שאתה רוצה .

למלון הכל כלול , אני צריך לשאול את דודים שלי שהיו שם .

בעיקרון המלונות השולטים בטורקיה זה טופקאפי פאלס , ועוד אחד בעיצוב רוסי כזה , עם ארמונות כאלו וזה ...

והם יקרים בתקופה הזו.

פורסם
תראה יש מלאה קלבאים בטורקיה,אבל לאן אתה רוצה לנסוע:מרמריס,בודרום,אנטליה תיהיה קצת יותר ברור...
גם אני מחפש, לאזור ספטמבר

אני לא חושב שזה ממש משנה לאן.

העיקר שהקלאב יהיה ברמה גבוהה ובמחיר ידידותי. (כאשר על המחיר אפשר להתפשר לטובת הרמה)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

עקרונית אני מחפש או לבודרום

או לאנטליה

הייתי בטופקאפי ובקלאב מד שניהם מעולים

ובאותה מידה יקרים (לתקופה שאני מדבר זה באזור ה650-800 דולר

אשמח אם תפרט לגבי המקום החדש שנפתח ...

פורסם

אני הייתי לפני שבועיים בבודרם בקלאב 4 כוכבים הכל כלול ב285$...

המלון הוא bella verdi אחלה מלון אוכל ושתיה 24 שעות,המחיר משתלם....

אבל תלוי מתי תחליט לנסוע כי אז המחירים עולים,אני נסעתי דרך נופש ישיר יותר זולים מהדקה ה90..

SEAT LEON 1.8 TSI

burn rubber,not your soul

• תוכן חדש...