Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סובראו DL "קופה"..

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7599 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמו סובארו דיאל בדיוק - אותם מכלולים, יותר נדירה , יותר "ערסית", מבחינת אמינות = לסובארו דיאל=אמינות מעולה, הכי אמין שיש.

שורה תחתונה, שווה.

פורסם
כמו סובארו דיאל בדיוק - אותם מכלולים, יותר נדירה , יותר "ערסית", מבחינת אמינות = לסובארו דיאל=אמינות מעולה, הכי אמין שיש.

שורה תחתונה, שווה.

דיי לא נכון במקרה הזה לומר ערסית אבל בהחלט חמודה ומיוחדת

אופנוען

פורסם

איזה שנה איזה מנוע איזה גיר?

איך אתה מצפה לקבל מחירון בלי הנתונים הללו?

בכללי זה רכב מאוד אמין וחסכוני (אם הוא ידני) טטפל בו בזמן ובאהבה תקבל את כל האמינות והכיף של הרכב, אני נוהג גם על דיאל שנת 82 ונהנה מכל רגע.

יציבות אל תצפה ממנו, לא יותר מידי, ובטח של בטיחותי, אבל רכב עם איכות חומרים טובה מאוד, ואיכות מנוע וגיר מצויינים.

שורה תחתונה מומלץ אם אתה קונה רכב שמור שטופל בזמן...

כפיר

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

סובארו ליאונה אולי האוטו האמין ביותר עלי אדמות, זהה למכונת הכביסה זוהר שלא הפסיקה לעבוד שנים!! :wink:

בכל אופן לקופה יש פוטנציאל לאוטו ספורטיבי ונחמד..

אורן

VOLVO 740 2.0 1988 since 2002

CITROEN C-3 PICASO-2011 since 2011

CHEVROLET CAVALIER 2.2 1996 SINCE 2013

SKODA FABIA SPORT 2011 SINCE 2013

פורסם
בכל אופן לקופה יש פוטנציאל לאוטו ספורטיבי ונחמד..אורן

אני שומע נכון?

פוטנציאל ספורטיבי לסובארו DL? באיזה פוטנציאל בדיוק מדובר?

ה DL היא הרבה דברים (אמינה,חסכונית,זולה לקניה ואחזקה וכו') אבל אין הרבה מכוניות שיותר רחוקות ממנה מההגדרה "ספורטיבי"!

יניב

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

ספורטיבי זה לא עניין של טעם, זה עניין של ביצועים,שילדה,הגה,משוב וכו'.

בכולם ה DL נכשלת כשלון חרוץ!

אני לא יודע בן כמה אתה אבל לי היה רשיון נהיגה כשהמכוניות האלה היו חדשות ותאמין לי שאף אחד לא חשב שהן ספורטיביות, בטח לא עם שלל ה 5GTT,205GTI,אונו טורבו וכו' ששטפו את הארץ באותה תקופה.

יניב

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
אני עוד זוכר את הXT גם אוטו מדהים

ה-XT זה לאונה עם מגנזיום...:idea:

רק להתרחק מהקופה 1.3 GL האוטו-מת-יות. (באו בעיקר עד שנת 87 בנפח הזה)

הם עגלות.

ואפילו בלי סוס.

עברתי לכתובת חדשה

(יותר מדי בעיות בהתחברות-משתמש).

פורסם

הסובראו DL קופה בהחלט כל מה שאמרו עליו פה (חסכוני, אמין, זול לאחזקה וכו') אבל וזה אבל גדול יש לכל ה-DLים בעיה רצינית והיא החלודה, לדוד שלי היתה DL שנת 87' והיא לא עברה טסט בגלל בעיות חלודה (רוב השילדה איתה אכולה!) בסופו של דבר האוטו נמכר לפירוק....

אם אתה מעוניין לקנות DL חשוב מאוד מאוד לבדוק (לא בעיינים אלא אצל פחח או במכון לבדיקה) שאין שום חלודה על קורות השילדה ולא עשו לשילדה שום תיקון\טישטוש של מצבה האמיתי כי פשוט חבל ברגע שמתחילים לא יוצאים מהבעיות האלה

בהצלחה!!

ישראל ברטל

Opel Astra 1.4L 1992

VW Passat TDI 2000

Ford Conncet TDCI 2004

Ford Mondeo 2.0L 2005

פורסם
אני שומע נכון?

פוטנציאל ספורטיבי לסובארו DL? באיזה פוטנציאל בדיוק מדובר?

ה DL היא הרבה דברים (אמינה,חסכונית,זולה לקניה ואחזקה וכו') אבל אין הרבה מכוניות שיותר רחוקות ממנה מההגדרה "ספורטיבי"!

יניב

המשורר התכוון שלקופה יש אפשרות להפוך ליפה אמיתית וספורטיבית במראה בכל אופן!!

VOLVO 740 2.0 1988 since 2002

CITROEN C-3 PICASO-2011 since 2011

CHEVROLET CAVALIER 2.2 1996 SINCE 2013

SKODA FABIA SPORT 2011 SINCE 2013

• תוכן חדש...