Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7657 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כידוע (או שלא) אני בעל קליאו ספורט 2002.

ברכב שלי היו כמה תקלות במהלך השנה וחצי שהיא ברשותי, כמו כל רכב ספורט וצרפתייה :) .

הרכב טופל במוסך שטרית שבאשקלון.

אני רוצה לציין לשבח את השירות הנפלא שהם עשו , ועדיין נותנים לי.

פשוט תענוג להכנס לשם כל פעם מחדש!

היחס חם ואדיב, מקפידים מאוד להסביר לכל אדם את התקלה שיש לו ברכב לאחר התיקון בצורה מאוד מפורטת וההשלכות שלה.

כמו כן , היתה לי בעיה במערכת החשמל ברכב (חיישן מצערת) אשר לא הצליחו לעלות עליה כמה וכמה פעמים, נכון זה אולי בדר"כ מעיד על חוסר מקצועיות (אני משער שאתם חושבים ככה).

אבל אני חייב להודות שבאמת הם ניסו למצוא לי אותה ולבסוף מצאו אותה וגם תיקנו אותה.

הבעיה לא כל כך קלה לפתרון (לא , חיבור של מחשב לא יעשה פלאים בן רגע ויגלה את המקור המדוייק לתקלה) התקלה היתה מורכבת מכמה מערכות אשר קשורות אחת לשניה וכל פעם שללו אחת אחר השניה (היה צורך לנסוע ולראות אם התקלה חוזרת על עצמה) ולכן זה לקח זמן.

בכל אופן השירות הנ"ל היה מאוד מציק הן לבעל המוסך והן לי, ולמרות הכל לא הרגשתי רע כל פעם ששלחתי את הרכב למוסך , כי אני ידעתי שהם עושים את המקסימום כדי לטפל בה (לא נעשה כל חיוב כל ביקור במוסך ותאמינו לי שזה לא כל כך כיף להם שהם עובדים על רכב שלא באחריות ובנוסף תופס ליפט ועובד , עד לשלב שבו החליפו חלק ואז.... אין בררה משלמים אבל עם חיוך).

פרטתי כאן על מקרה אחד שהיה לי , אני מכיר לא מעט אנשים שמאוד מרוצים מהשירות שלהם.

לסיכום - בעלי רנו \ ניסאן מאיזור אשקלון והסביבה, לכו לשם.

באמת שלא נתקלתי במוסך עם שירות שכזה.

סופ"ש נעים לכולם :)

פורסם

קצת בעיה למכור את הרכב כאשר אתה לא באמת רוצה.... :) .

אני טס רק ב 17.8 , אני מחודש אוגוסט יתחיל באמת! לחפש מישהו ולתהפשר, עד עכשיו אני לא ירדתי ממחיר מסויים, עכשיו אני כן יעשה את זה כי אין לי ברירה :(. ניסיתי תקופה במחיר שרציתי אבל לא יצא.

ממש קשה למכור אותה במחיר מחירון וכו'. בגלל שהרכב דור שני 2002 צורה חדשה ההפרש בין זה לבין הדור הקודם מאותה שנה הוא 20K למיטב ידעתי והשינוי הוא לא משמעותי כיביכול בין השניים.

לכן השאלה הנשאלת ישר - למה ההבדל הוא ככה... בלה בלה בלה.

שתבין , עוד לא לקחתי את הרכב אפילו לבדיקה!!! , לא הגעתי עדיין למצב הזה אפילו.

בכל אופן נחכה עוד שבוע ואז נתחיל לרוץ עם הרכב :) יהיה בפוקוס אני משער שוב פעם (היה לפני חודשיים בערך לשבועיים).

מה שבטוח בשבועיים הללו אני יעיף את הרכב ויהיה מה, ועוד אחרי שטיפלתי בתקלה אולי הכי מעצבנת שיכולה להיות ברכב הזה! (תקלת החשמל שדיברתי עליה קודם לכן).

• תוכן חדש...