Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7649 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אני אבדוק את זה מחררר

אוףףף

אז עוד לילה בלי שינההה

תחיה את הרגע , כי יש רגעים שלא יחזרו לעולם אז בפעם הבאה שאתה רואה את הבלונדה במעבר חציה תילחץ כמו מטורף ותן לצמיגים להישרף :wink:

פורסם

בדוןאר יש פקידים שפוחדים לקחת אחריות - שמשרד הרישוי היו נותנים לך בעלות בלי להתבלבל

מה מפריע לך שזה על שם אבא שלך ? האוטו שלי על שם אבא שלי סתם כי לא היתה עלי תעודת זהות במעמד העברת הבעלות ולא היה לי כח לנסוע להביא אותה (סיפור של 40 דקות הלוך חזור)

מה אכפת לך על שם מי האוטו...אלא אם אבא שלך בעל עסק בקשיים או שעשוי להיות בקשיים ואתה חושש ש"ישתו" לך את האוטו (למרות שבמצב כזה אם תצליח להוכיח שהוא שלך לא יוכלו לגעת בו - בדיוק כמו שאם הוא על שמך אבל יוכיחו שנקנה בכספיו של אביך 100 אחוז ישתו אותו)

פורסם

תבדוק אולי באתר של משרד התחבורה,אולי שם יהיה רשום משהו בנושא

פיג'ו 205 שנת 94 יד ראשונה!!

החיים הם אפס למאה

פורסם

לפי הידוע לי לא ניתן להעביר בעלות בדואר מתחת לגיל 18, אלא חייבים להעביר בעלות במשרד הרישוי בלבד. (וכן אין בעיה בגיל 17)

חובה ת"ז כמובן.

לא חובה להיות בעל רשיון נהיגה בשביל להיות בעל רכב.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

אני אסבירר

על שם אמא שלי אני בכלל אל יכול לשים את הרכב קשיים אין

על שם אבא שלי אני לא רוצה בגלל שעם והיה ויהיו קנסות על הרכב הכל ילך על אבא וככה או ככה אני והוא לא ב"שכנות טובה ניקרא לזה"

אז תודה רבהה עם ככה אני אבדוק ליתר ביטחון ויעשה העברת בעלות במישרד הרישוי כאשר אני ארכוש את הרכב.

תחיה את הרגע , כי יש רגעים שלא יחזרו לעולם אז בפעם הבאה שאתה רואה את הבלונדה במעבר חציה תילחץ כמו מטורף ותן לצמיגים להישרף :wink:

פורסם

אוקיי

מאיפה אני מביא אישור כזה?

פורסם

אסף,

זה הולך ככה:

אם בעל הרכב מקבל קנס על חניה או כל קנס שלא גורר נקודות/שלילה זה לא אמור לעניין אותך שהקנסות על שם אביך, פשוט אתה תלך לדואר ותשלם אותם, ולא אביך.

אם בעל הרכב מקבל קנס שאכן גורר נקודות או יותר גרוע - שלילה, יש את האפשרות שהאדם אשר נהג ברכב(במקרה ובעל הרכב לא נהג ברכב) "יקח על עצמו" את הקנס והנקודות.

למרות שאם תקבל קנס עם נקודות, סביר להניח שתרצה להפיל את זה על אביך, מכיוון שאתה תאכל על זה שלילה(אם היא נחשבת כעבירה חמורה).

שבת שלום,

אלעד

פורסם

זה המצב שאני אל רוצה להגיע אליו כי הרישיון של אבא שלי זה עיקר העבודה שלו ועם אני יפגע לו בזה זה ממש לא יהייה טוב.

תודה שלד

נ.ב

מאיפה אני מביא אישור כזה?

פורסם

מן הסתם ממשרד הרישוי... :)

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

תפסיקו לבלבל את המוח.

אפשר לרשום רכב על שמך כבר לפני גיל 18, אבל צריך לבוא עם ההורים למעמד העברת הבעלות.

בגיל 17.5 כבר היה לי רכב על שמי.

Back to the original - NC again.

פורסם

בקיצררר

הבנתי את הנקודהה אבל טי בי שינה לי אותה אגב TB יש לך את הרכב ש הוא חלום !!! אני מיתכוון לקופרה שלך.

אז עם אפשר לשים על שמי מה טוב

עם לא אז מה זה לא מעניין אותי כי אני יזיין להם בשכל עד שהם יעשו שיהייה אפשר

תודה רבה לכולם והמשך יום טוב.

פורסם
תפסיקו לבלבל את המוח.

אפשר לרשום רכב על שמך כבר לפני גיל 18, אבל צריך לבוא עם ההורים למעמד העברת הבעלות.

בגיל 17.5 כבר היה לי רכב על שמי.

ואני באתי עם 2 ההורים שלי בגיל 17.8 לקנות את הפיז'ו ולא יכולתי לשים אותה על שמי.

מה קרה צעירצ'יק נותנים לך יותר מדי זמן בבית :-P הנהגים האלה, משהו מזעזע.

בקיצור,

משהו מסריח פה :roll:

דניאל.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם

טוב אז ככה

הייתי במישרד הרישוי כאן באשדוד

אפשר לשים רכב על שם כל אדם בעל תעודת זהות לא משנה עם יש לו רישיון נהיגה או לא

אז זה הפסק דין בעניין וחלק מכם כבר אמרו לי את זה.

אז תודה רבה

..... רק רציתי לעדכן.

• תוכן חדש...