Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חסכוני קטן ב 25K-30K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7653 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר טוב שלי מחפש אוטו קטן וחסכוני בתקציב של 25K-30K

על האוטו ינהג נהג חדש שקיבל את רשיונו מלפניי שנה

הדרישות מהאוטו

לא צרפתי או איטלקי (ניסיתי להסביר לו שהוא עושה טעות ואפשר לרכוש בתקציב שלו סקסו או פונטו)

חסכוני מבחינת דלק ביטוחים ועלות אחזקה

גיר רגיל או אוטומט לא משנה

שנתון גבוה יחסית

שיהיה קטן

אני חשבתי על טיוטה סטארלט עונה לדרישות נכון?

מה דעתכם איזה עוד מכוניות אפשר לקנות בתקציב הנ"ל?

כבר מזמן לא בקטע של יפניות,

התאהבתי בצרפתיה (פיג'ו 206XT).

פורסם

פונטו, פונטו, פונטו.....!!!! תגיד לו על צריכת דלק שמגיעה ל18 קילומטר לליטר והוא בטוח יישתכנע...:wink:

פורסם

אני אישית הייתי הולך על יונדאי אטוס.

שנתון גבוה 99 אוטו מדליק!!

1000 ידני או אוטומט חסכוני.

אורן

VOLVO 740 2.0 1988 since 2002

CITROEN C-3 PICASO-2011 since 2011

CHEVROLET CAVALIER 2.2 1996 SINCE 2013

SKODA FABIA SPORT 2011 SINCE 2013

פורסם
פונטו, פונטו, פונטו.....!!!! תגיד לו על צריכת דלק שמגיעה ל18 קילומטר לליטר והוא בטוח יישתכנע...:wink:

אהאהאהאה

אתה רציני?!?

מה 18?!?

:shock:

וואלק אתתתתה

פורסם

אם לא שמת לב ביקשתי לא איטלקיות !

ותאמין לי שאני יודע כמה פונטו הוא אוטו חסכוני ניסיתי להסביר לחבר שלי אבל הוא לא מקשיב לי

ניסיתי להסביר לו שסיטרואן סקסו הוא אוטו ממש מצוין בשבילו קטן וחסכוני וגם זריז אבל הוא לא מעוניין בצרפתיות

כבר מזמן לא בקטע של יפניות,

התאהבתי בצרפתיה (פיג'ו 206XT).

• תוכן חדש...