Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7642 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 212
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
פה אתה אחרי 4 שנים של טרור,אלפי פצמרים ומה התגובה שלך?לברוח,זה נראה לך הגיוני?

אה , עכשיו הכל ברור. פגעו לנו באגו , אז נישאר שם , לא משנה מה.

צביקה - שכחת כמה הרוגים היו לנו באופן כמעט יומיומי בלבנון? שכחת כמה קטיושות נחתו כל שני וחמישי על ק. שמונה , מעלות וכו' ?

מה שאתם לא מבינים , זה שגם הנשק היעקרי שלנו מול הפלסטינים ביום יום (לא בזמן מלחמה כוללת , שם כל הכללים משתנים) זה גם אובדן מוחלט של ההרתעה שיש לצה"ל

ילד פלסטיני שעומד מול טנק וזורק מולוטובים , שווה להם פי אלף מאלפי מצעדי רעולי פנים ברח' הראשי בעזה.

קרבות כמו שיש בשטחים , בהם הם מתחבאים מאחורי סלעים , מחוררים חיילים כמו ברווזים ומצלמים בוידאו - זו התעמולה הכי טובה בשבילם.

ברור לכולם שהם לא יכולים לעמוד מול צבא סדיר . אבל אנחנו נותנים להם לנהל את המלחמה בתנאים שלהם .

זה עבד כך מאות פעמים בהסטוריה , ואנחנו רק עוזרים לאשש את הנחת היסוד שמלחמת גרילה עובדת לטובת הצד החלש כביכול.

כשלא נהיה שם , ונעמוד מול גבול מסודר עם מדינה (ולא משנה מהו כוחו של השלטון בצד השני) - אפשר למנוע את החיכוך כמעט לחלוטין. ראה לבנון.

לכולם ברור שיש מספיק חומר נפץ שם , ועדיין ,מלבד נסיונות מקומיים פה ושם (וגם הם ,בגלל שהם יודעים שהצבא מרותק לשטחים) יש לך שקט . לא אידיליה ,אבל יש לך שקט.

מדינת ישראל וצה"ל אינם מספיק גדולים כדי להחזיק את השטחים בצורה הזו. אפילו האמריקאים שחשבו שהם חכמים אוכלים אותה בעיראק מדי יום.

ההתעקשות של הימין להיכנס לכל חור שם בשם היושב במרומים כביכול - תביא לחיסולה של מדינת ישראל במתכונתה הנוכחית. יקרה מהר יותר או פחות , אבל יקרה...

אני לא מוכן לשבת בצד ולשתוק כזה קורה. איכפת לי קצת יותר מדי...

פורסם

לפני שבוע וחצי נהרג חייל צה"ל ונפצעו שניים בגבול הצפון .

אבל זאת לא הנקודה ,אם אתה רוצה שהם יוותרו על יפו וסוופיר ושייח מוניס וכו' אתה צריך לתת משהו במקום ,ולתת את זה בהסכם .

אם לא אז אתה תצא מעזה ומיו"ש והאינטיפדה תעבור לאום אל פחם ולטייבה .

בדיוק כמו שלפני הנסיגה מלבנון אמרו שהם יעברו להילחם בעזה ויו"ש וזה מה שקרה(כבר הוכח שהחיזבללה תומך טכנית בחמאס ובאריגונים העממיים ).

ולBMW

הוכחת את בורתך בהודעה שלך ,ורק לשם דוגמא:

אבא שלי ואחי מעולם לא שרפו בית עסק כלשהו

אבא שלי ואחי עומדים בצפירה (אני לא מכיר אותך אבל מהמר שאבא שלי יכול ללמד אותך מה זה צבא)

אבא שלי ואחי שרתו שנייהם מספיק ,ושניהם משלמים מיסים כחוק .

אבא שלי ואחי מעולם לא הסיתו לרצח גם לא של ערבי.

אבא שלי כמעט בכה ברצח רבין ואח שלי אינו מתומכיו של הבן!@#$2@

גם אבא שלי וגם אחי לא מעניין אותם פסיקותיו של הרב עובדיה .

ואת שנייהם לא מעניין אריה דרעי כהוא זה .

אם הם ירקו על עצמם הטעות כשהיו על מדים אני לא יודע אבל אחרי גיל חמישים (אבא שלי) לפעמים גם חייל מילואים עלול לירוק מול הרוח.

שנייהם חובשים כיפה ולאחי יש אפילו זקן ולהפתעתך הם לא רוצחים ...או פושעים הם פשוט ימנים ולהפתעתך זה מותר לפי החוק.

אז מה שאתה לא יודע על תדבר.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

נו באמת , די כבר עם הסיפורים של "אם נצא מעזה יבואו ליפו".

יש גבולות מוסכמים ובינלאומיים , יש הסכמה של 99.9 אחוז מאזרחי המדינה על גבולות המדינה של עד 1967 , וברור לכולם שאת רמלה או אום אל פאחם לא נחזיר (אלא אם מחר יוחלט לוותר על שטח תמורת שטח אחר. רוצה דוגמא ? הסכמה בינלאומית ,ישראלית ופלסטינית על אריאל תמורת אום אל פאחם. סתם רעיון.)

לכולם ברור שלצאת ממדינת ישראל לא נצא , למרות כל אותם שעדיין מקווים לזה.

אז יש כאלה גם מהצד השני שרוצים להעלים את ישראל לגמרי . SO ?

חסרים כאלה שישמחו לממלכת ישראל מהנילוס ועד הפרת ? אלה חולמים ואלה חולמים , אבל המציאות חזקה מכולם...

לגבי אביך ואחיך.

אני מאמין שהם חלק (לא קטן, אגב) בקרב חובשי הכיפות .

השאלה שלי היא - הם פעם יצאו והכריזו על כך קבל עם ועדה ?

יש להם חברים שיצאו בגלוי נגד השגעון שאחז ב"מנהיגי" ה"ציונות" (עוד ציונות כזו ,ואבדנו) הדתית ?

כמה דתיים ראית שיבואו ויגידו את ההיפך ?

עד היום טרם זכיתי לראות קבוצה או הפגנה של דתיים שתבוא ותגיד - "דרך האלימות היא לא הדרך שלי" . כולם תומכים ,מי בפה מלא ומי בחצי פה - בדרכם של מנהיגי ההתנחלויות , ומכיוון שכך - אני מסיק שהם מקבלים עליהם גם את שאר דרכיהם.

בכלל , מדהימה אותי ההתבטלות העצמית של הדתיים. מילא "אין עוד מלבדו" ומילוי מצוות התורה. אני יכול להבין את האמונה בכח עליון והליכה אחריו - אבל ההיגררות המוחלטת אחרי רבנים (ולא נדבר על רמתם , יש בהם אנשים דגולים , ויש אפסים) בלי לעצור שנייה ולחשוב ????

פורסם
אני בכלל אוהד בית"ר.

כלומר אהדתי.

כשזאת הייתה קבוצה ששיחקה כדורגל , אפילו מלהיב לפעמים.

לא מקלט לכמה אלפי קופים גזעניים (ויסלחו לי כל אוהדי בית\"ר השפויים שעוד נותרו איכשהו) וחוליגנים , שנוהמת במגרשים ומחוץ להם , מרביצה לכל מי שמעז להגיד משהו הפוך , משחיתה ומתנכלת לאלה שמנסים לשנות משהו בקבוצה (אני במקום פניג'ל מזמן אורז מזוודות ומתחפף ) .

(אה , גם האחרים לא ממש יותר טובים , ראינו גם קבוצות אחרות , זה הנורמה במגרשים היום , גם במכבי ת"א , מכבי חיפה , הפועל פ"ת - וגם בקבוצות הערביות - סכנין , הפועל ת"א , והאחרות).

דניאל - תבין פעם אחת ולתמיד. אני לא שונא מתנחלים (הפועל) או אוהב ערבים.

בן אדם חרא לגביי הוא בן אדם חרא , אם הוא פולני , רומני , אתיופי , מרוקאי ,גרוזיני , נקבה , זכר , בן 8 , בן 80 , עם זקן , בלי זקן , ערבי , יהודי , ארכיבישוף בוותיקן או השד יודע.

אני לא פוסל מישהו (או אוהב אותו) על סמך השתייכותו לקבוצה מסויימת , אלא על פי התנהגותו.

לצערי לא נתקלתי עדיין אישית (ונתקלתי בלא מעט) במתנחל חובש כיפה שיתנהג בצורה שאני חונכתי והורגלתי אליה.

תביא לי אחד כזה , ואשב איתו לדבר כל היום , ואין לי בעייה להתחבר איתו.

אנשים כמו דב ליאור , זמביש , ברוך גולדשטיין , ברוך מרזל , ברוך שפטרנו ואיתמר בן גביר - הם לא אנשים שהייתי רוצה להיות בחמישים הק"מ ברדיוס מסביב להם.

הבעייה אצלך היא לא שאתה שונא מתנחלים אלא חושב שכולם ככולם חארות.

נתקלת בלא מעט מתנחלים חובשי כיפה, המילים שלך, אתה רוצה להגיד לי שלא מצאת אחד או אחת שלא מתאים לו או לה הכינוי "חרא" ?

אז בוא אני אספר לך על משהו שאני ראיתי, אני מרמת גן בכלל, אין לי קשר להתנתקות, אבל אני מכיר כמה "חארות" שהם הרבה פחות "חארות" מהרבה חארות שאני מכיר.

דוגמא מלא מזמן : קצין בצה"ל, בר"ם 2 אחרי תאונה מבצעית, מתנחל דתי, עם כיפה, קרבי, ציציות, סנדלי שורש, חרא אמיתי.

עומד בנחת ובנועם (שמאחוריו כל אוהדי בית"ר ובינהם לחוצים החולים האמיתים שצריכים עזרה) ומתווכח עם הקצינה שם שהוא לא צריך לקבל משכורת מצה"ל אם הוא בחופשת מחלה כזאת ארוכה. הוא מרגיש עם זה לא נעים.

כמובן שכל "אוהדי בית"ר" צעקו שהם מוכנים לקחת את המשכורת שלו.

סתם דוגמא - אחת מתוך מיליון.

אז אתה לא שונא אותם בגלל שהם קטנים, גדולים, שמנים, רזים, יהודים, בלונדינים, בני ישיבות או ראש הדת הנוצרית. אתה שונא אותם בגלל שהם לא כמוך. זה מה שמשתמע מהמילים שלך בלבד.

דניאל.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם

שמר ,השרשרת האנושית הייתה בדיוק היציאה הזו ,ההפגנה לצד הכבישים (מהצד הנכון של הקו הצהוב)

הייתה בדיוק ההכרזה הזו ,אבל יותר מושך את העין ויותר נצרב בזיכרון (באופן טיבעי) אלימות וצעקות .

ואני מתערב איתך שלא 99.9 ואפילו לא מספר קרוב לזה רוצה לחזור לגבולות 67 אז בוא נדבר במיספרים אמיתיים ,לפי מה שאני רואה בבחירות לכנסת הציבור בארץ מתחלק לחלק גדול ימני חלק גדול שמאלני ,וחלק מתנדנד שפעם אלו עולים ופעם אלו עולים.

ואני בטוח בלי שום ספק שאם היינו שמים בצד את מרצ ושמים בצד את כהנה (כבר שמו אותם בצד) ומנסים להחליט רק עם התנועות שבין האיחוד הלאומי לעבודה היינו מגיעים להבנה מזמן (הבנה =מקובל על כולם )

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

פורסם
הבעייה אצלך היא לא שאתה שונא מתנחלים אלא חושב שכולם ככולם חארות.

נתקלת בלא מעט מתנחלים חובשי כיפה, המילים שלך, אתה רוצה להגיד לי שלא מצאת אחד או אחת שלא מתאים לו או לה הכינוי "חרא" ?

דניאל.

והבעייה אצלך היא שאתה מנסה , ולא בפעם הראשונה , לנתח אותי פסיכולוגית , מבלי שפגשת אותי אפילו פעם אחת.

אתה יודע מה ? עם היד על הלב ? לא ,לא נתקלתי בכאלה. מצטער. יש לא מעט כאלה שמדברים במתק שפתיים וכיו"ב. אבל אנשים שאיתם הייתי רוצה להיפגש מדי יום ולחיות בקירבתם (לא קרוב מדי) - לא.

אולי הם מתחבאים איפשהו , אבל טרם מצאתי אותם...(כן ,אני יודע , אני חרא של בן אדם . בגלל זה אני מחפש כאלה שלא , כדי שהכמות לא תהיה גדולה מדי).

(מזכיר לי : "ואם גם אתם תהיו טובים , אולי אולי , תוכלו לראות את

הדרדסים "...).

פורסם
לאומי

הוכחת את בורתך בהודעה שלך ,ורק לשם דוגמא:

אבא שלי ואחי ....

אבא שלי ואחי ....

אבא שלי ואחי ...

אבא שלי ואחי ...

אבא שלי...

גם אבא שלי וגם אחי לא ....

ואת שנייהם לא מעניין ....

שנייהם חובשים כיפה...

ולאחי יש אפילו זקן....

אז מה שאתה לא יודע על תדבר.

אני בור? אולי!!! אולי באמת אני בור ואין לי מושג על מה אני מדבר,

אבל אני לא נכנס להלם ומתחיל לזרוק דוגמאות לא קשורות לאויר!!

1)אבא שלך ואח שלך, גם אם הם חובשי כיפות, לא מייצגים את כלל האוכלוסיה. (ומה הם קשורים בכלל?)

2)דובר על ההבדלים (כביכול) בין זורקי האבנים והקיצוניים, לחובשי הכיפות ולאנשי הישיבה, הדוגמאות כוונו כלפי הכלל עצמו (מעולם לא אטען שחובשי כיפות סרוגות לא עומדים בצפירה למשל)

ברור שיש יוצאי דופן, (מיעוט או רוב זה אלוהים יודע) וזה לא נותן לך לגיטמציה לצעוק לי :"אבא שלי... אח שלי".....

3)אני שמח שאין לך מושג מיהו אבא שלי, ובכל זאת אתה מהמר שהוא יכול ללמוד מאבא שלך מהו צבא.

4)אגב, שהוצאת מדבריי את המילים "רוצחים", "פושעים" וכו' בהקשר של הימנים- זה הוצאת דיבה לשמה...לא הזכרת לרגע קשר או מילים כאלו לכלל אנשי הימין או חובשי הכיפות.

אתה יכול לצעוק ולנופף בידיים עד היום האחרון של ההתנתקות.

התמונות בטלוויזיה, הסיפורים החמים והידועים על הפינגווינים, תמונות ההסטה ברבין, התמיכה ברצח...ועכשיו התמונות בטלוויזיה מהפינוי..

עם כל הכבוד(ויש, קטן מאוד רק לאנשים הישרים), מה שקובע זה הכלל.

אמיר.

פורסם

1. לא השוותי בין אבי לאביך,חוץ מזה רוב המתנחלים (בדוק) הם כמו אבא שלי ויש גם שחורים כאלה.

2.אם הצמדתי לך מילים שלא אמרת אני מתנצל אבל כדאי שתבדוק טוב מה אמרת ומה משתמע ממה שאמרת.

3. אתה מחזק את מה שאני אומר כשאתה מדבר על תמונות הטלוויזיה ,כי מה שמראים לך זה את החרא .

אתה מוזמן לביקור בכל התנחלות שתבחר ואני יראה לך כמה שזה לא הרוב(אפילו ביצהר שנואת השמאל יש גם אנשים שהם לא מסיתים/רוצחים/מה שלא תרצה)

פורסם

אומי, שלא תבין אותי לא נכון.

אין לי שנאה כלפיי לובשי כיפות סרוגות.. ההיפך, גם כיום שאני עומד ברמזור, ניגש אליי נער חמוד ומציע לי לקשור שרוך כתום על רכבי, אני עונה לו בנימוס, ומקבל נימוס בחזרה..

אני בכלל לא מכליל....

אגב, סתם להמחשה, כשהייתי ביום סיירות (מבדקים ליחידות מובחרות) היו איתי בקבוצה המון לובשי כיפות סרוגות. הם פייטרים מהשורה, מגיעים לשרת ביחידות המובחרות והכבוד אליהם מונח במקומו.

מה שאני כן מייחס חשיבות (ובתקופה זו של ההתנתקות, שם צריך להיות הדגש) זה הסרבנות, שמגיע מאותו מקום ומאותם אנשים.

אם כבר דמוקרטיה אז עד הסוף!

אם כבר שירות צבאי- אז כמו שצריך לטוב ולרע!

אבל בין זה, לבין לאבד את הראש בסגירת כבישים/זריקת מסמרים/שמן/מכות ואבנים לחיילי צה"ל ,יש גבול דק מאוד שאנשים רבים מהשורה פשוט עוברים עליו בצורה מחפירה ושערורייתית...

אה, ועוד דבר, בדברים שאמרתי, כולל ההבדלה בין האנשים השונים, שמתי דגש על אותם חרדים! ואותם הקיצונים (בינהם לובשי הכיפות הסרוגות)!

אין לי בעיה עם מחאה שקטה, שאינה פוגעת בצד השני (מה שלצערי לא קורה עכשיו)...

אמיר.

פורסם
:roflmao::mm_yeah:

תעשו גם הבדלה בין הדוסים שדוקרים הומואים במצעד הגאווה (ולא, אני לא אוהב הומואים),

בין אילו ששורפים על דעת עצמם חנויות ומקומות שעובדים בשבת,

בין אילו שלא עומדים בצפירה (ולא מכבדים את חללי צה"ל שנפלו כדי שהתחת שלהם ישב בניחותה בישיבה לתלמוד תורה בא"י),

בין אילו שעושקים את כספי הציבור ,משלמי המיסים ומשרתי המדינה (צה"ל, מילואים וכו'...)

בין אילו שמסיתים לרצח יהודי ביהודי,

בין יגעל עמיר,

בין תומכיו הרבים של יגאל עמיר,

ברב עובדיה יוסף,

באריה דרעי,

בנבלות שיורקים על חיילי צה"ל שבאים לשמור על התחת שלהם,

אני יכול עוד להמשיך...[/Q

תשווה בין ההודעה הזו להודעה האחרונה שלך ,ותראה שאתה לא מסכים עם עצמך .

בקיצור אני את הנקודה שלי הבהרתי ,כולכם בסוף הסכמתם איתי שיש ויש בתוך החברה הדתית אנשים שונים ושאתם מכירים בעיקר את האלימים (באמת הגיע הזמן שהרגועים יראו את עצמם [ע"ע ההפגנות בכיכר רבין]).

פורסם

אני לא מבין?!? אתה צחוק מעצמך?

קח את המילים שצוטטת ממני (כל מה שרשמתי)

ותשווה לפסקה שכתבתי בהודעה השניה:

אה, ועוד דבר, בדברים שאמרתי, כולל ההבדלה בין האנשים השונים, שמתי דגש על אותם חרדים! ואותם הקיצונים (בינהם לובשי הכיפות הסרוגות)!

כל מה שהוזכר לעייל נוגע לקיצונים בהם גם החרדים הקיצונים (רוצח רבין ותומכיו,מסיתים לרצח,ביזה לחללי צה"ל וכו'....)

עוד מעט גם תגיד בכתיב גדול ומודגש שאני טוען שכל חובשי הכיפות הסרוגות ותומכי הימין הם תומכים נלהבים של יגאל עמיר ושונאי צה"ל...

לאן אתה רוצה להגיע?

בקיצור אני את הנקודה שלי הבהרתי ,כולכם בסוף הסכמתם איתי שיש ויש בתוך החברה הדתית אנשים שונים ושאתם מכירים בעיקר את האלימים (באמת הגיע הזמן שהרגועים יראו את עצמם [ע"ע ההפגנות בכיכר רבין]).

דיבורים לחוד ומעשים לחוד...

"הרגועים" עסוקים בלחלק סרטים כתומים בצמתים...

זה לא נראה לעין כאילו באמת מפריע להם מה שעושים אחיהם "הלא רגועים"....

אמיר.

פורסם
וברור לכולם שאת רמלה או אום אל פאחם לא נחזיר

לגבי אביך ואחיך.

אני מאמין שהם חלק (לא קטן, אגב) בקרב חובשי הכיפות .

השאלה שלי היא - הם פעם יצאו והכריזו על כך קבל עם ועדה ?

יש להם חברים שיצאו בגלוי נגד השגעון שאחז ב"מנהיגי" ה"ציונות" (עוד ציונות כזו ,ואבדנו) הדתית ?

כמה דתיים ראית שיבואו ויגידו את ההיפך ?

עד היום טרם זכיתי לראות קבוצה או הפגנה של דתיים שתבוא ותגיד - "דרך האלימות היא לא הדרך שלי" . כולם תומכים ,מי בפה מלא ומי בחצי פה - בדרכם של מנהיגי ההתנחלויות , ומכיוון שכך - אני מסיק שהם מקבלים עליהם גם את שאר דרכיהם.

בכלל , מדהימה אותי ההתבטלות העצמית של הדתיים. מילא "אין עוד מלבדו" ומילוי מצוות התורה. אני יכול להבין את האמונה בכח עליון והליכה אחריו - אבל ההיגררות המוחלטת אחרי רבנים (ולא נדבר על רמתם , יש בהם אנשים דגולים , ויש אפסים) בלי לעצור שנייה ולחשוב ????

אל תתפוס את 99.9,אומי צודק במה שאמר

לגבי אום א ל פאחם למה ברור שלא נחזיר?יש שם יהודים?הם רק ערבים בדיוק כמו בכל מקום אחר?איפה עובד הגבול?אם פתאום הם ירצו מדינה משלהם מה תעשה אז?תגיד זה לא שטח שלך?

לגבי חובשי כיפות,גם ההנהגה הנורמלית קוראת לא לאלימות אז למה אנשים צריכים לבוא להגיד לא דרך שלי?

פורסם
אני רק אגיד דבר אחד

סרט כחול הוא סימן לעקרות בית רמת אביביות שחונות עם הRUNX שלהן בשיטת הבום טראח (יימח שמן)

על הרכב שלי, רק סרט צהוב... מכבי או לא מכבי? :-D

שכחתי שיש היום (עכשיו) עקרות בית נואשות. ההודעה שלך הזכירה לי את זה...

תודה.

(סתם אוף טופיק לא קשור).

Back to the original - NC again.

• תוכן חדש...