Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ההיה או חלמתי חלום?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7656 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הגענו לארץ המובטחת?

תקנות התעבורה (תיקון מס' ), התשס"ה - 2004

1)

בתוקף סמכותי לפי סעיפים 70 ו-71 לפקודת התעבורה (להלן – הפקודה),

2)

ובאישור ועדת הכלכלה של הכנסת לפי סעיף 21א (א) לחוק יסוד: הממשלה,

3)

וסעיף 2 (ב) לחוק העונשין, התשל"ז – 1977, אני מתקין תקנות אלה:

4)

תיקון 1. בתקנה 1 לתקנות התעבורה, התשכ"א – 1961 (להלן-התקנות

תקנה 1 העיקריות) -

(1) אחרי הגדרת "מכונה ניידת" יבוא:

""מכונה ניידת רגלית" – מכונה ניידת שהתקיימו בה שני אלה:

(1) מכוונת בידי אדם האוחז בה;

(2) אינה מיועדת, על פי המבנה שלה, להסעת נהג או

נוסעים על גביה";

(2) אחרי הגדרת "מנהל אגף הרכב" יבוא:

""מספר שלדה" – המספר שהטביע יצרן הרכב בעת ייצורו

בשלדת הרכב, ובהעדר שלדה - במרכב ";

(3) בהגדרת "רכב אספנות", אחרי "רכב פרטי דו שימושי" יבוא

"אוטובוס" ובמקום "4,000 ק"ג" יבוא "12,000 ק"ג".

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם
הגענו לארץ המובטחת?

תקנות התעבורה (תיקון מס' ), התשס"ה - 2004

1)

בתוקף סמכותי לפי סעיפים 70 ו-71 לפקודת התעבורה (להלן – הפקודה),

2)

ובאישור ועדת הכלכלה של הכנסת לפי סעיף 21א (א) לחוק יסוד: הממשלה,

3)

וסעיף 2 (ב) לחוק העונשין, התשל"ז – 1977, אני מתקין תקנות אלה:

4)

תיקון 1. בתקנה 1 לתקנות התעבורה, התשכ"א – 1961 (להלן-התקנות

תקנה 1 העיקריות) -

(1) אחרי הגדרת "מכונה ניידת" יבוא:

""מכונה ניידת רגלית" – מכונה ניידת שהתקיימו בה שני אלה:

(1) מכוונת בידי אדם האוחז בה;

(2) אינה מיועדת, על פי המבנה שלה, להסעת נהג או

נוסעים על גביה";

(2) אחרי הגדרת "מנהל אגף הרכב" יבוא:

""מספר שלדה" – המספר שהטביע יצרן הרכב בעת ייצורו

בשלדת הרכב, ובהעדר שלדה - במרכב ";

(3) בהגדרת "רכב אספנות", אחרי "רכב פרטי דו שימושי" יבוא

"אוטובוס" ובמקום "4,000 ק"ג" יבוא "12,000 ק"ג".

אהההההההההההההההה!!!!!!!!!! שלי 12200!!!!!!!! אכלתי אותה!!!!!!! איך אכלתי אותה!!!!!! למהההה!!!????!!!!! :-(:?::-(:cry::cry::shock:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

גנאדי, נסה לפנות למשרד הרישוי שישנו לך את המשקל הכולל.

אני לא חושב שיעשו יותר מדי על להוריד משקל כולל, במיוחד ב201 ק"ג.

אגב, יכול להיות שאתה יכול לתת בתור הוכחה את הדבר הבא:

בגלל שהמשאית היא בריטית או אמריקאית(אני לא מכיר ספציפית את הדגם שלך), אז הספציפיקציות המקוריות לא ב ק"ג אלא ביח' משקל משונות. נסה להטות את ההמרה כך שיצא לך 11,999 ק"ג, תמיד יש סיכוי....

Ford Taunus GXL 2300 v6 ידנית 1972 - [][ ]O=o=O[ ][]

Ford Fiesta CL 1988

CJ8s 1987 O|||||||O

Ford Focus Estate 2.0 2010

פורסם

רגע זה 12 טון כולל נכון?!

אז כעקרון זה למשאיות קטנות ולא למשאית רגילה...

חבל כי אצלי עומד VOLVO N86 עם 19 טון כולל.

:-(

[CENTER][B]The only difference between a man and a boy [/B] [B]Is the size of the Ego and the price of The Toy[/B][/CENTER]

פורסם

השאלה שלי היא האם אני רואה פאטא מורגנה או שזה רשמי, סופי, התקבל?

אולי אחד מהעו"ד כאן יתפנה ממלחמותיו בבתי המשפט (או בפורום...) ויברר?

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם
השאלה שלי היא האם אני רואה פאטא מורגנה או שזה רשמי, סופי, התקבל?

אולי אחד מהעו"ד כאן יתפנה ממלחמותיו בבתי המשפט (או בפורום...) ויברר?

בני אולי מספיק כבר עם ההתנגחויות????

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

פורסם

שלום

האם מישהו יודע מדוע הקריטריון הוא על פי משקל?

מדוע דוקא 12, מדוע לא יותר או פחות, כלאמר איך דוקא משקל ולא למשל אורך, מס' נוסעים מורשים וכד' מתקשר עם הגדרת האספנות?

תודה - אבי.

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם
אהההההההההההההההה!!!!!!!!!! שלי 12200!!!!!!!! אכלתי אותה!!!!!!! איך אכלתי אותה!!!!!! למהההה!!!????!!!!! :-(:?::-(:cry: :cry: :shock:

אם אני לא טועה לך יש רכב מיסחרי ... לא??

כאן הכוונה לאוטובוס עד 12000 ק"ג

אם אני לא טועה (לפי מה שרשם ידידנו בני הספל )

כמו כן אני כרגע בודק זאת יחד עם גורמים מוסמכים

ירון מאיר

פורסם

ב-2004 פורסמו 4 תיקונים לפקודת התעבורה - אף לא אחד מהם כולל את הרשום מעלה.

ב-2005 פורסמו עד כה 3 תיקונים לפקודת התעבורה, אף לא אחד מהם כולל את הרשום מעלה.

נבדק הרגע, ב"רשומות", קרי: חקיקת הכנסת, מעודכן up to date.

צר לי....

ויליס 53

ויליס 58

פורסם
ב-2004 פורסמו 4 תיקונים לפקודת התעבורה - אף לא אחד מהם כולל את הרשום מעלה.

ב-2005 פורסמו עד כה 3 תיקונים לפקודת התעבורה, אף לא אחד מהם כולל את הרשום מעלה.

נבדק הרגע, ב"רשומות", קרי: חקיקת הכנסת, מעודכן up to date.

צר לי....

בבקשה, הישר מאתר משרד התחבורה.

תקנות.doc

מייסד מועדון החמש - בעל מרצדס 170v ליומן השיפוץ

פורסם

מצד אחד, באמת זז איזה הר והעלו את המשקל הכולל, מצד שני... 12 טון כולל? זה לא ממש משאית, זה בקושי... מה, D-400? אפילו לא פורד 1311!

אוי גנאדי, איזה כאב לב! זה באמת מכה בפנים.

אצבע קיבלנו. אפילו לא משולשת!

אבל, בעצם אנחנו כולנו רוצים את כל היד, רוצים להעלות עוד את המשקל הכולל, ואני מקווה ומאחל לך, שעד שתביא את הפורד שלך למצב נסיעה, נצליח להזיז עוד איזה הר, ונתקרב - לפחות - ל- 19 טון, שזה כבר כל "סינגל" מכובד, כולל ליילנד ביבר וסופר ביבר שיש לנו, כולל הוולבו שלי, כולל הוולבו N86 (זה לא 19 טון, 19 טון זה וולבו N88) של עמי(ת?)...

בוא תצרף למלחמה הזו, תפעיל את כובד משקלך במועדון (אתה חבר?), שהרי ברור לכולם שהכיוון הוא להגיע לכל משקל כולל, צריך רק להמשיך וללחוץ (הבנתי שזה מין משא ומתן של תן וקח מול משרד התחבורה, משהו כמו "בדיקות תקינה בטכניון כל חודש לכל רכב אספנות, על כל טונה העלאה במשקל הכולל המותר להגדרה כרכב אספנות". או הרחבת מגבלת 7 עד 9 ל- 7 עד 19:00? דווקא מתאים לי...).

האמת, אני לגמרי לא מצליח להבין מאיפה זה צץ, ה- 12 טון הזה... רגע, רגע, היה שיר כזה, אולי זה משם? ("12 טון, כן 12 טון, זה חלום כל משק, זה שיא החזון, 12 טון לא חשוב של מה, חסה קלבסה, תפוח אדמה... ... וב 12 לחודש השניים עשר, הוא רץ על הכביש והוא לא נזהר ואז דרס אותו דיזל 12 טון... " מי יכול לתקן את המשפט האחרון? משהו לא נכון לי שם ואני לא זוכר) באמת אני ישנתי קצת יותר מדי (וגם אף אחד במועדון לא טרח לעדכן אותי שהולכים סוף סוף להיות שינויים בתקנה, עד שלא התחילה לבעבע ביצת נמרי/קיפניס, שהיתה קשורה קצת לנושא...

מה שבטוח, לאט לאט אני מגלה שיש עוד אנשים שאוהבים משאיות ישנות וחולמים להעמיד אחת כזו על הכביש. אני צריך אתכם כולם כדי ללחוץ על המועדון שילחץ על משרד התחבורה שילחץ על החותנת... אופס!

ואני אוסיף בריש גלי את הצעתי לכל החולמים וההוזים בשרשור חדש ונפרד:

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

פורסם

יש לי הצעה, שכבר העלתי, ואעלה עוד הפעם: הרי, עד כמה שהבנתי, מדובר בכל מיקרה, שאסור להעמיס כלום על המשאית האספנות, נכון? -אז, מדוע שלא יחשיבו לצורך התקנה רק את המשקלה היבש, ולא העומס הכולל? ואז, כמעט כל משאית, כולל סוס, תתאים- הרי, לא נראה לי, שיש יותר מדי משאיות, ששוקלות לבד יותר מ-12 טון? מה דעתכם? ומצידי, לגבי הרישיונות- שישאירו כמו שזה- כלומר, לנהוג בסוס עדיין תחוייב רישיון לסמי וכ"ד, אבל מבחינת ה"אספנות"- למה לא, בעצם?!?

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
יש לי הצעה, שכבר העלתי, ואעלה עוד הפעם: הרי, עד כמה שהבנתי, מדובר בכל מיקרה, שאסור להעמיס כלום על המשאית האספנות, נכון? -אז, מדוע שלא יחשיבו לצורך התקנה רק את המשקלה היבש, ולא העומס הכולל? ואז, כמעט כל משאית, כולל סוס, תתאים- הרי, לא נראה לי, שיש יותר מדי משאיות, ששוקלות לבד יותר מ-12 טון? מה דעתכם? ומצידי, לגבי הרישיונות- שישאירו כמו שזה- כלומר, לנהוג בסוס עדיין תחוייב רישיון לסמי וכ"ד, אבל מבחינת ה"אספנות"- למה לא, בעצם?!?

לדעתי, התוספת הזו בחוק רק תעזור!!!

כך יוגבל ויובדל השימוש במשאיות ישנות לשימוש פרטי לצרכי אספנות בלבד, ולא לשימוש עיסקי!

הרי למחוקק אין ממש ידיעה במשאיות, והתקן שהושג, ככל הנראה הוצג למחוקק וכך הוא ניקבע.

ההגבלה אמורה להיות רק על "הסוס"? ומה עם הניגרר? ומה קורה במיקרב של משאית שיש לה משא ארוך (משאית ארוכה)?

בכל אופן, צריך להציע תיקון לחוק לפני שהחותמת תרד סופית!

הרעיון טוב, רק צריך ניסוח וליטוש ע"י חברי המועדון שמבינים בזה ויכללו את כל הפינות שעלולים להיתקל בהן...

המון בהצלחה! ולדעתי זה צעד אדיר!!!

גילי (שמצדיע לכם!)

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

• תוכן חדש...