Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי שלום

יש לי מיצובישי אאוטלנדר עשיתי טיפול במוסך מרכזי

יום אחרי זה האוטו התחיל להתכבות לי באמצע נסיעה חזרתי אליהם 10 פעמים הלכתי חזרתי לא מצאו את התקלה כי המנורה לא נדלקה

אחרי כמה זמן נדלקה מנורה

אמרו לי הלך ממיר קטליטי החליפו לי ממיר קטליטי עדיין הבעיה נשארה

ואחרי שהחליפו לי את הממיר היא עדיין הרגשתי שהאוטו לא נוסע כמו שצריך ונכבה לי עוד פעם.. האוטו נכבה לי באמצע נסיעה לא נדלק מנורה ולא נוסע כל כך חלק האוטו היה קופץ תוך כדי נסיעה

גם אחרי כמה זמן נכבה לי ב 100 קמש נדלק מנורה אמרו לי שזה חיישן קרק

לא חזרתי למוסך מרכזי אבל היא נכבתה זה נשמר בזיכרון אז חיכיתי שידלק עוד פעם בשביל לראות שזה באמת זה ולא סתם נדלק ולא נדלק שוב

ולאחר כמה זמן עוד פעם האוטו נדלק מנורה של הממיר קטליטי

הלכתי למקום אחר אפילו שיש לי אחריות במוסך המרכזי

להחליף אותו

כל הממיר קטליטי נמס גם הראשי והאחורי כל הלכלוך היה סתום ולא החלפתי אותו כרגע הוצאתי רק את כל הלכלוך כי בשביל שלא להחליף עוד פעם ויסתם

רציתי לדעת אם מישהו נתקל בבעיה כזאתי ויודע לעזור לי למה הייתי בכמה מקומות ואף אחד לא יודע מה הבעיה למה האוטו נכבה ממש מיואש בטיפול שעשיתי ושם הכל התחיל בטיפול במוסך החליפו לי צינורית שמן מצנן תיבת הילוכים לא יודע אם זה קשור או לא מישהו אולי יודע או לאיפה אני יכול לפנות???

פורסם

תרשום מאיפה אתה ואולי ינסו להמליץ לך על מוסך אמין

רכב שנכבה יכול להיות אלף סיבות: בעיית צמות חשמל, צינור ואקום מנוע, משאבת דלק ומערכת הצתה, חיישן קראנק, אלטרנטור ומצבר.. לפעמים אפילו קודן בעייתי או אימבולייזר

בקיצור צריך בדיקה מקיפה במוסך מקצועי

בשורות טובות

לפני 11 שעות, משה משה משה כתב:

הלכתי למקום אחר אפילו שיש לי אחריות במוסך המרכזי

לכאורה אתה יכול לדרוש מהם לממש אחריות על הממיר, משהו פה לא מריח טוב

אתה יכול גם להתלונן ליבואן עצמו או לאיגוד המוסכים.

משתדל לעזור

פורסם

אני מאזור השפלה..

החליפו לי בטיפול לפני שכל הבעיות התחילו "צינור של המצנן הילוכים " ומהטיפול  וזה התחילו לי הבעיות אמרו לי שזה לא קשור אחד לשני...

וכן החלפתי בגלל זה מצבר וגם עשיתי ניקוי מצערת ולא עזר.. ממש כבר לא יודע מה לעשות 

פורסם
לפני 5 שעות, משה משה משה כתב:

לפחות שלוש שבועות..

הייתי מבקש רכב חילופי לפחות

או שתחליף מוסך וזהו.. לא חסר מוסכים טובים ואמינים

משתדל לעזור

פורסם (נערך)

לפי מה שאתה מתאר הממיר מגיע לטמפ' מאוד גבוהה עד לרמה שנמס. בכדי שזה יקרה צריך שיגיעו שאריות דלק שלא נשרף לממיר לאחר שלב הפליטה, שמתלקח שם וכתוצאה מהחום הגבוה של הבערה בתוך הממיר הוא נמס. יש לך בעיה כנראה בתערובת דלק ובשריפה שלו. איש דיאגנוסטיקה טוב שיתחבר עם סורק יבין מיד מה הבעיה. מקסימום שעה עם קפה לאבחן כזו בעיה. 3 שבועות זה מקום שלא יאבחן לך אותה גם ב3 שנים. לאבחן מהפורום בלתי אפשרי. אתה צריך איש דיאגנוסטיקה טוב או מוסך טוב והם יפתרו לך את הבעיה. @רפי לין יכול להמליץ לך אולי על כזה מוסך.

עריכה אחרונה על ידי נירו72
  • רעיון טוב! 1
פורסם

ברכב שלך יש גיר CVT, מאוד רגיש לסוג שמן \ כמות שמן

אם החליפו לך את הצינור של המצנן, יכול להיות כי אבד קצת שמן ולא טרחו להוסיף את החסר או שהוסיפו שמן לא מתאים שזה יותר גרוע מכל

מה שיכול להסביר את התופעה שהאוטו לא נוסע חלק ונכבה לך בנסיעה 

לדעתי יש קשר הדוק בין הדברים

פורסם

כמה שאני מנסה להסביר להם את זה במוסך מרכזי

שיעברו על זה על הצינור 

על הדבר הזה שעשו

אבל הם בשלהם אומרים שזה לא קשור אחד לשני 

וכרגע את האמת מאז שנשרף הממיר קטליטי עוד פעם ושהוצאתי את האבנים בינתיים הוא עוד לא נכבה לי 

מה שכן שהוא קפץ לי איזה כמה פעמים שזה כן יכול להיות מהצינור הזה

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...